Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Ar gali moteris ir vyras būti tik draugai?

Ar gali moteris ir vyras būti tik draugai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 15:16:48 15:16:48

aisku,kad gali.ypac jei jis drauges vyras

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 16:44:07 16:44:07

Taip, turiu ir aš vieną tikrą draugą, bet be kuriozu neapsieita ir čia

Jis -mano geriausios draugės vyras. Kažkada studijuodami, mudu grįžom į savo miestelį, mūsų antros pusės ne (nors nė vieni dar nebuvom vedę, aš dar apie tai ir negalvojau, tik jie jau planavo). Išgėrėm bare po keletą kokteilių, palydėjo draugiškai namo. Kažkaip draugiškai užėjo, o po to ne visai draugiškai, o jau atvirai intymiai pradėjo elgtis. Iš pradžių pasimečiau, bet gana greit tvirtai atstūmiau ir pasakiau, kad jo mergina yra mano gera draugė ir aš niekaip negalėčiau taip pasielgti.
Daugiau apie tai nekalbėjom. Tik vieną kartą yra pasakęs, kad už tą vakarą mane labai gerbia. Daug metų praėjo. Mano draugė ir liko geriausia draugė ir apie tą vakarą nieko nežino. O jis -labai geras mano draugas, kuris visada pasiūlo pagalbą, su kuriuo randam bendrą kalbą, kai kada net labiau negu su jo žmona, bet jokių užuominų į intymumą daugiau nėra buvę.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 21:41:36 21:41:36

Svečias: Taip, turiu ir aš vieną tikrą draugą, bet be kuriozu neapsieita ir čia
Jis -mano geriausios draugės vyras. Kažkada studijuodami, mudu grįžom į savo miestelį, mūsų antros pusės ne (nors nė vieni dar nebuvom vedę, aš dar apie tai ir negalvojau, tik jie jau planavo). Išgėrėm bare po keletą kokteilių, palydėjo draugiškai namo. Kažkaip draugiškai užėjo, o po to ne visai draugiškai, o jau atvirai intymiai pradėjo elgtis. Iš pradžių pasimečiau, bet gana greit tvirtai atstūmiau ir pasakiau, kad jo mergina yra mano gera draugė ir aš niekaip negalėčiau taip pasielgti.
Daugiau apie tai nekalbėjom. Tik vieną kartą yra pasakęs, kad už tą vakarą mane labai gerbia. Daug metų praėjo. Mano draugė ir liko geriausia draugė ir apie tą vakarą nieko nežino. O jis -labai geras mano draugas, kuris visada pasiūlo pagalbą, su kuriuo randam bendrą kalbą, kai kada net labiau negu su jo žmona, bet jokių užuominų į intymumą daugiau nėra buvę.

Ale tau ir nesiseka gal tau vertėjo neatstumt ,nereikėtų čia kabot!

DDD

D

54 įrašai

2011/07/06 06:34:59 06:34:59

laisvai gali.... bet jei abu yra saziningi ir tikrai nieko vienas kitam nejaucia. na tikrai turiu tokiu draugu, kuriems nieko nejauti ir tikrai net nepatinka, bet su jais labaui gera bendrauti, tai bendrauji laisvai ir dziaugiesi. jei abu nejaucia vienas kitam kokiu ten simpatiju dideliu, tikrai gali buti draugais ir nesugadinti visko visokiom meilem.

ieva

I

96405 įrašai

2013/07/26 19:33:11 19:33:11

netikiu, kad vyras ir moteris gali būti tik draugais.susipažinau prieš metus su vaikinu.jis vis sako, kad jam labai patinka bendrauti su žmonėmis.bet, tie žmonės pas jį daugiausiai merginos.ir jaučiu,kad viduj priėjau ribą,kada pradedu pavydėti kitiems "žmonėms",su kuriais jis bendrauja.o bendraujame mes daug.tik vis norisi,kad jis pirmas pasakytų,ką jam reiškia bendravimas su manimi.

ieva

I

96405 įrašai

2013/07/26 19:34:23 19:34:23

netikiu, kad vyras ir moteris gali būti tik draugais.susipažinau prieš metus su vaikinu.jis vis sako, kad jam labai patinka bendrauti su žmonėmis.bet, tie žmonės pas jį daugiausiai merginos.ir jaučiu,kad viduj priėjau ribą,kada pradedu pavydėti kitiems "žmonėms",su kuriais jis bendrauja.o bendraujame mes daug.tik vis norisi,kad jis pirmas pasakytų,ką jam reiškia bendravimas su manimi.

ieva

I

96405 įrašai

2013/07/27 07:25:46 07:25:46

Seksas viską sugadina - užmušą draugystę.

ieva

I

96405 įrašai

2013/07/27 07:28:37 07:28:37

Meilė yra laikina, o draugystė amžina, jei sutinki tikrą draugą. Ant sekso(meilės) toli nevažiuosi, kol pasipainios gražesnė, gražesnis, turtingesnis, kietesnis ir pan.

Svetė

S

256 įrašai

2013/07/27 12:15:11 12:15:11

nebent tuo atveju gali buti draugais jeigu vienas kitam nejaucia traukos, aistros. o jeigu vienas pradeda jausti daugiau ir noreti daugiau negu tik draugystes?

Seksualioji drauge

S

2 įrašai

2013/07/28 13:54:38 13:54:38

Tai aisku, kad ne. Nebent tokioj ale draugu zonoj, kur vyksta subtilus flirtas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume