Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Ar gali moteris ir vyras būti tik draugai?

Ar gali moteris ir vyras būti tik draugai?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/02/17 09:05:34 09:05:34

ditab: Ugnelei... prieštarauji pati sau - sakai, kad gali būt draugais, o pasirodo - anksčiau ar vėliau draugystė perauga į kitus jausmus. Aš jau nebetikiu, kad gali. Ilgai tuotikėjau, kol manasis "nesusidraugavo "fiziškai ir emociškai su kita. Štai jums ir draugystė

Būčiau neteisi, jei kategoriškai teigčiau, kad negali. Na taip, maža dalis mano tokių draugysčių iširo. Bet didesnė dalis išliko:) Vadinasi - gali!

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/17 09:23:24 09:23:24

Oi, mergyckos, gali ta draugyste buti ir dar kaip gali, ne daznas ivykis, bet.... dazniausias, kaip ten bebutu, gejus- geriausias merginos draugas, ka jau cia bepakeisi....

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/17 13:43:09 13:43:09

GALI IR NE TIK GALI BET IR YRA, BET GAL NE DRAUGĖ JI O LABAI JAU GERA PAŽYSTAMA!

maberlife

M

1 įrašai

2011/02/18 19:46:07 19:46:07

Gali, bet tik su viena sąlyga - JEI NEI IŠ VIENO, NEI IŠ KITO PUSĖS NEBUVO IR NĖRA KITOKIŲ MINČIŲ, t.y. nei viena, nei kita pusė nenori kitokių santykių, kaip tik broliškų - sesiškų, ( arba tik draugiškų). Jei bent iš vienos pusės yra toks noras draugystė nemanau, kad įmanoma, kadangi jei bent vienas jaučia daugiau nei simpatija tai anksčiau ar vėliau tai nebetenkins vienos iš pusių ir vienokiu ar kitokiu būdu pasireikš t.y. bus išreikštas noras turėti būtent tuos kitokius santykius. Jei kita pusė tų kitokių santykių nebenori, tai išimties atveju bus "Auksinės kantrybės" ir taikysis sus esama padėtimi, ir vis tikėsis , "o gal kada nors" ??? Tik ar tas kada nors bus ar ne , tai sunku numatyti..

Mano tokia nuomonė, bet kaip sakoma kiek žmonių, tiek ir nuomonių : )

Mona

M

110 įrašai

2011/02/18 20:56:10 20:56:10

Įvairiai juk būna - pasikapstykite savo patirtyse ir dauguma atrasite, kad ir nekaltas klasiokas po tam tikro laiko tapo "kaltas", ir bendros kompanijos draugas staiga parūpo ne kaip tik draugas. Nors... vadiname juos visus draugais. O įdomiausi ir, prisipažįstu, man nesuprantami ryšiai - draugais (-ėmis) tapę buvusios meilės. Šalia - naujoji (-as), o aplinkui tuntas buvusių. ) Suprantu, kai buvę sutuoktiniai susiranda antras puses ir palaiko ryšius, nes vaikai bendri. Bet kitu atveju, tiesiog "vysooookije otnošenija":))

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/02/18 21:00:22 21:00:22

O tai ar dabar reiškia, kad su jokiais kitos lyties atstovais negalime draugauti be užkulisinių minčių, nes po kiek laiko jie gali parūpti kitaip - ne tik kaip draugai?

renata_

R

358 įrašai

2011/02/18 23:08:06 23:08:06

Iš viso negalima bendraut su vyr. lytimi, jei nenori, kad jie būtų "su trauka"

Mona, kodėl iš karto "tuntas" buvusiųjų?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/19 06:32:02 06:32:02

Mona: Įvairiai juk būna - pasikapstykite savo patirtyse ir dauguma atrasite, kad ir nekaltas klasiokas po tam tikro laiko tapo "kaltas", ir bendros kompanijos draugas staiga parūpo ne kaip tik draugas. Nors... vadiname juos visus draugais. O įdomiausi ir, prisipažįstu, man nesuprantami ryšiai - draugais (-ėmis) tapę buvusios meilės. Šalia - naujoji (-as), o aplinkui tuntas buvusių. ) Suprantu, kai buvę sutuoktiniai susiranda antras puses ir palaiko ryšius, nes vaikai bendri. Bet kitu atveju, tiesiog "vysooookije otnošenija":))

Pagal jus iseina, kad teisetas vyras taip pat draugu negali tapti - tik krustuvu ir vaiku tevu, bet jokiu budu ne draugu, ar ne? Va iki ko liberalai nusivairavo. Tokios visuomenes laukia totalus zlugimas - bankrotas.

Mona

M

110 įrašai

2011/02/19 20:05:55 20:05:55

renata24_: Iš viso negalima bendraut su vyr. lytimi, jei nenori, kad jie būtų "su trauka"

Mona, kodėl iš karto "tuntas" buvusiųjų?

Hiperbolizavau:) Bet daugėjant metų ir tuntas tampa tuntesnis:)

Mona

M

110 įrašai

2011/02/19 20:26:45 20:26:45

Svečias:
Mona: Įvairiai juk būna - pasikapstykite savo patirtyse ir dauguma atrasite, kad ir nekaltas klasiokas po tam tikro laiko tapo "kaltas", ir bendros kompanijos draugas staiga parūpo ne kaip tik draugas. Nors... vadiname juos visus draugais. O įdomiausi ir, prisipažįstu, man nesuprantami ryšiai - draugais (-ėmis) tapę buvusios meilės. Šalia - naujoji (-as), o aplinkui tuntas buvusių. ) Suprantu, kai buvę sutuoktiniai susiranda antras puses ir palaiko ryšius, nes vaikai bendri. Bet kitu atveju, tiesiog "vysooookije otnošenija":))

Pagal jus iseina, kad teisetas vyras taip pat draugu negali tapti - tik krustuvu ir vaiku tevu, bet jokiu budu ne draugu, ar ne? Va iki ko liberalai nusivairavo. Tokios visuomenes laukia totalus zlugimas - bankrotas.

Teisėtu vyru ir tampa, mano supratimu, draugas, jeigu šį žodį suprantame ne kaip gerą seną pažįstamą, o sielos bendrininką. Vyras, sutuoktinis pirmiausia yra draugas, mylimasis, o ne reproduktorius. Negi ir tas neaišku? Dėl draugo reikšmės ginčai bus visada, nes kiekvienas svorį šiam žodžiui suteikia priklausomai nuo to, iš kokios vietos skalėje tarp vieneto ir begalybės jį paima.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume