Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Ar gali moteris ir vyras būti tik draugai?

Ar gali moteris ir vyras būti tik draugai?

tamsa

T

8 įrašai

2013/11/22 17:17:30 17:17:30

s:
tamsa:
Svečias: Tamsa, o ką tau duotų bendravimas su juo, jei jis tavęs nemyli? Kam tau draugas reikalingas, būtent draugas, o ne mylimasis? Jik užkerti sau kelią susirasti vaikiną, jei draugautum su juo.

su ironija skaitydavau minti, kad meile tai neziurejimas vienas kitam i akis,o ta pacia kryptimi. bijau netekti to rysio,nes kai sutikau ji nepatikejau,kad gyvenime taip buna toks ziurejimas ta pacia kryptimi.taip, uzkertu sau kelia ((( bet kai isimyli tai isimyli ir myli ne del to,kad susigalvoji ta jausma.jis yra ir labai skauda ji pribaigineti,nes suprantu,kad jis mano vienos:((((

Tu dabar visiškai nuo jo atsitrauk, gal tik pvz. per šventes gali pasveikinti žinute ar žodžiais. Gal po kiek laiko ir jis ką nors pajaus tau? Vilčių per didelių nepuoselėk, tiesiog gyvenk iš šono žiūrėdama į savo situaciją, nesureikšmink. Kaip filmą žiūrėtum. Padeda. Sėkmės.

visa musu bendravima ziurejau kaip filma,nes netikejau,kad gyvenime taip buna,toks vienodas ziurejimas ta pacia kryptimi.ziurejau ir beziuredama isimylejau atrode,kad ir jam gerai su manim taip pat kaip ir man.labai sunku:(nes kaip nuoga jauciuos po pokalbio,visada galvojau kad vaikinas pirmas turi apie tai pradet kalbet.pirma karta taip padariau ir nusivyliau savim labai:((( negaliu atsitraukt paskaitose kelis kartus per savaite susitinkam.praejo ir siandien,kaip pro nepazistama kokia.nieko nesuprantu,nes anksciau susiitike visada ilgiausiai kalbedavom

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/24 14:53:17 14:53:17

tamsa:
visa musu bendravima ziurejau kaip filma,nes netikejau,kad gyvenime taip buna,toks vienodas ziurejimas ta pacia kryptimi.ziurejau ir beziuredama isimylejau atrode,kad ir jam gerai su manim taip pat kaip ir man.labai sunku:(nes kaip nuoga jauciuos po pokalbio,visada galvojau kad vaikinas pirmas turi apie tai pradet kalbet.pirma karta taip padariau ir nusivyliau savim labai:((( negaliu atsitraukt paskaitose kelis kartus per savaite susitinkam.praejo ir siandien,kaip pro nepazistama kokia.nieko nesuprantu,nes anksciau susiitike visada ilgiausiai kalbedavom

Palengves net labai, kai pasistengsi viska suprasti, ka tau cia rase ir ka jis jaucia.

tamsa

T

8 įrašai

2013/11/24 16:28:59 16:28:59

Svečias:
tamsa:
Palengves net labai, kai pasistengsi viska suprasti, ka tau cia rase ir ka jis jaucia.

ka jis jaucia tai tikrai nesuprasiu is to,ka visi rase ir net nezinau ar noreciau suprasti,ka jis jaucia

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/24 18:34:25 18:34:25

tamsa:
Svečias:
tamsa:

ka jis jaucia tai tikrai nesuprasiu is to,ka visi rase ir net nezinau ar noreciau suprasti,ka jis jaucia

Tai kokia tu drauge ar mylincioji, jei tau neidomu ka jis jaucia?? Uztai ir nenori jis su tavim bendrauti, nes tu tik apie savo poreikius galvoji, o kitas zmogus tau vienodai. Isvados...

tamsa

T

8 įrašai

2013/11/24 19:19:54 19:19:54

man atrodo,kad as jam vienodai ta supratau is to,ka visi parase. noreciau suprasti nepaklausus vyrams gal kitaip,merginai nera lengva pirmai pasakyti isimylejau, nera lengva ir paprasta po to, kai jis pasake, kad neisimylejo. gal tikejausi kad jis prades kalbeti, kaip bendraujam toliau. man per sunku del saves sitam laike

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/25 15:15:18 15:15:18

tamsa: man atrodo,kad as jam vienodai ta supratau is to,ka visi parase. noreciau suprasti nepaklausus vyrams gal kitaip,merginai nera lengva pirmai pasakyti isimylejau, nera lengva ir paprasta po to, kai jis pasake, kad neisimylejo. gal tikejausi kad jis prades kalbeti, kaip bendraujam toliau. man per sunku del saves sitam laike

Tavyje kalba egoizmas. Jei myletum zmogu, priimtum jo sprendima nutraukti santykius ir paleistum ji. Vyrai taip santykiu nesureiksmina, nemyliu - skiriuosi ir usio. Tuo ji zymiai uz moteris pritingesni. Retas kuris snalglius kramsnoja del meiles.

Miečka

M

1 įrašai

2013/11/25 18:36:28 18:36:28

tamsa: man atrodo,kad as jam vienodai ta supratau is to,ka visi parase. noreciau suprasti nepaklausus vyrams gal kitaip,merginai nera lengva pirmai pasakyti isimylejau, nera lengva ir paprasta po to, kai jis pasake, kad neisimylejo. gal tikejausi kad jis prades kalbeti, kaip bendraujam toliau. man per sunku del saves sitam laike

Koks tau skirtumas - lengva - nelengva. Tu jo netrauki ir pati galvok, ką tau reiktų daryti, jei bernas nepatinka o jis tipo būtų įsimylėjęs ir po forumus bla bla bla sapaliotų ir seilėtųsi.Nieko jis tau nežadėjo, prisisvaigai, durna buvai, tai ir srėbk savo meiles.Bobos amžinai tokios - vos pasakai svelnesni zodi,tuoj ir mirsta is meiles seiles.Negalima su jom normaliai elgtis, nes paskui vien problemos.Reikia kaip su kokiom k..vom, tada jom daeis.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/26 15:44:43 15:44:43

Miecka, cia ne k...vos. Cia taip elgiasi visiskos naivuoles ir siek tiek...ligotos ant galvos.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/26 18:18:33 18:18:33

Svečias: Miecka, cia ne k...vos. Cia taip elgiasi visiskos naivuoles ir siek tiek...ligotos ant galvos.

tai jau tikrai ligotos ant galvos

tamsa

T

8 įrašai

2013/11/28 16:04:56 16:04:56

vakar po paskaitu susitikome ir jis atsiprase kad mane iskaudino atstumdamas.as jam patinku ir nori su manimi draugauti.jis sake,kad jauciasi nevertas su manim draugauti.todel pries kelias savaites pasake,kad neisimylejes manes.jsi nesitikejo,kad as pirma pasakysiu jog isimylejau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume