2013/11/20 18:19:11 18:19:11
Svečias: tamsa: SOS labai liudna (( susipažinom pries puse metu,susitikinedavom i savaite po kelis kartu,pliurpdavom apie viska ne valanda ir ne dvi. daugiau iniciatyvos susitikimams buvo is mano puses bet jis visada i ja atsakydavo teigiamai.isimylejau ir jam ta pasakiau.jam,pasirodo esu tik drauge nejaucia to paties jis man.nesuprantu kas atsitiko,bet po pasakymo kad isimylejau jis dingo ir jau dvi savaites neskambina neraso smsu.labai liudna (( jam dzin kaip as jauciuos ((( ar galeciau toliau likti tik draugais nezinau bet kad jis atsirastu vel noreciau.liudna (((nesuprantu kodel jis dingo?
Juk paprasta: jis negali atsakyti į tavo jausmus ir nenori to sakyti į akis. Tai klasikinis variantas, nieko kito ir negalima buvo tikėtis. Kodėl manai kad jis tave turėjo įsimylėti, ar taip sakė?
Aišku, kad taip ir yra. Man tai bjauru, kai moteris priskrenta ir aiškina, kad įsimylėjo, o man ji dzin. Tada palieku ir lekiu kuo toliau prie normalesnių ir ne tokių įkyrių moterų.
2013/11/20 18:25:58 18:25:58
Robis_: Svečias: tamsa: SOS labai liudna (( susipažinom pries puse metu,susitikinedavom i savaite po kelis kartu,pliurpdavom apie viska ne valanda ir ne dvi. daugiau iniciatyvos susitikimams buvo is mano puses bet jis visada i ja atsakydavo teigiamai.isimylejau ir jam ta pasakiau.jam,pasirodo esu tik drauge nejaucia to paties jis man.nesuprantu kas atsitiko,bet po pasakymo kad isimylejau jis dingo ir jau dvi savaites neskambina neraso smsu.labai liudna (( jam dzin kaip as jauciuos ((( ar galeciau toliau likti tik draugais nezinau bet kad jis atsirastu vel noreciau.liudna (((nesuprantu kodel jis dingo?
Juk paprasta: jis negali atsakyti į tavo jausmus ir nenori to sakyti į akis. Tai klasikinis variantas, nieko kito ir negalima buvo tikėtis. Kodėl manai kad jis tave turėjo įsimylėti, ar taip sakė?
Aišku, kad taip ir yra. Man tai bjauru, kai moteris priskrenta ir aiškina, kad įsimylėjo, o man ji dzin. Tada palieku ir lekiu kuo toliau prie normalesnių ir ne tokių įkyrių moterų.
Taip jau buna, kad bendraujant vienas isimyli, o kitas ne. Nelabai panasu, kad Tamsa rasytu apie priskretima, jeigu jie susitikinejo ir bedravo puse metu tai vadinasi abiems buvo gerai. Isimylejo mergaite grazus jausmas:)
2013/11/21 16:09:50 16:09:50
Robis_:
Aišku, kad taip ir yra. Man tai bjauru, kai moteris priskrenta ir aiškina, kad įsimylėjo, o man ji dzin. Tada palieku ir lekiu kuo toliau prie normalesnių ir ne tokių įkyrių moterų.[/quote]
Jau čia tu per daug. Jei moteris pasakė, kad įsimylėjo, nereikia manyti kad ji nenormali ar įkyri. Ar tave įsimylėti gali tik nenormali? . Bet tokią draugystę reikia palikti, teisingai, nes nereikia kar moteris kentėtų. O tikrai kentės jei matys nuolat mylimą žmogų kaip paprastą draugą. Kam save kankinti, moterys? Aš pirma bėgčiau nuo draugo, kurį įsimylėčiau, jei matyčiau kad jis man abejingas.
2013/11/21 16:11:04 16:11:04
Robis_:
Jau čia tu per daug. Jei moteris pasakė, kad įsimylėjo, nereikia manyti kad ji nenormali ar įkyri. Ar tave įsimylėti gali tik nenormali? . Bet tokią draugystę reikia palikti, teisingai, nes nereikia kar moteris kentėtų. O tikrai kentės jei matys nuolat mylimą žmogų kaip paprastą draugą. Kam save kankinti, moterys? Aš pirma bėgčiau nuo draugo, kurį įsimylėčiau, jei matyčiau kad jis man abejingas.
2013/11/21 16:14:24 16:14:24
tamsa:
jis pasake kad negali atsakyti tuo paciu.taigi ne penkiolika metu man ir suprantu,kad na nejaucia jis man to paties tai nejaucia.isliudesiu praeis,bet man truksta jo kaip draugo,truksta bendravimo.dingti po pusmecio atviru bendravimu ir del to nutraukti bendravima,kad as isimylejau,o jis ne yra klasikinis variantas?
Norėjau pasakyti, kad tai normali įprasta reakcija žmogaus, kuris negali atsakyti tuo pačiu. Jis geras ir doras draugas, nes nenori kad tu be reikalo kentėtum ir jį verstum jaustis nejaukiai, tarsi skolingam tau. O dabar apsuk situaciją antraip: jei tai TAVE įsimylėjo draugas, o tu nė kiek jam nejauti ir nepajausi niekada. Ką darytum?
2013/11/21 18:19:31 18:19:31
svetlana: tamsa:
jis pasake kad negali atsakyti tuo paciu.taigi ne penkiolika metu man ir suprantu,kad na nejaucia jis man to paties tai nejaucia.isliudesiu praeis,bet man truksta jo kaip draugo,truksta bendravimo.dingti po pusmecio atviru bendravimu ir del to nutraukti bendravima,kad as isimylejau,o jis ne yra klasikinis variantas?
Norėjau pasakyti, kad tai normali įprasta reakcija žmogaus, kuris negali atsakyti tuo pačiu. Jis geras ir doras draugas, nes nenori kad tu be reikalo kentėtum ir jį verstum jaustis nejaukiai, tarsi skolingam tau. O dabar apsuk situaciją antraip: jei tai TAVE įsimylėjo draugas, o tu nė kiek jam nejauti ir nepajausi niekada. Ką darytum?
jeigu su juo taip būtų atsitikę,kad jis būtų mane įsimylėjęs,o aš nebūčiau tikrai žinau,kad kai praeitų emocijos norėčiau kalbėtis susitarti kaip būnam,bendraujam toliau.iš pagarbos tam žmogui su kuriuo buvo gera bendrauti.mėnesio užtenka pajausti o pusė metų daugokai yra visai
2013/11/21 20:17:25 20:17:25
tamsa:
jeigu su juo taip būtų atsitikę,kad jis būtų mane įsimylėjęs,o aš nebūčiau tikrai žinau,kad kai praeitų emocijos norėčiau kalbėtis susitarti kaip būnam,bendraujam toliau.iš pagarbos tam žmogui su kuriuo buvo gera bendrauti.mėnesio užtenka pajausti o pusė metų daugokai yra visai
Ko uztenka menesio pajausti? Kad nemylesi to zmogaus? Gal nuo pat pradziu jis ir nemylejo, o tavyje mate tik drauge. Draugais galima visa gyvnima buti, be jokios ten meiles. O tu net neisivaizduoji kaip "smagu" buti su tuo, kurio nemyli, o jis laukia is taves teliuko svelnumelio.
.
2013/11/21 20:19:21 20:19:21
Tamsa, o ką tau duotų bendravimas su juo, jei jis tavęs nemyli? Kam tau draugas reikalingas, būtent draugas, o ne mylimasis? Jik užkerti sau kelią susirasti vaikiną, jei draugautum su juo.
2013/11/22 14:34:59 14:34:59
Svečias: Tamsa, o ką tau duotų bendravimas su juo, jei jis tavęs nemyli? Kam tau draugas reikalingas, būtent draugas, o ne mylimasis? Jik užkerti sau kelią susirasti vaikiną, jei draugautum su juo.
su ironija skaitydavau minti, kad meile tai neziurejimas vienas kitam i akis,o ta pacia kryptimi. bijau netekti to rysio,nes kai sutikau ji nepatikejau,kad gyvenime taip buna toks ziurejimas ta pacia kryptimi.taip, uzkertu sau kelia ((( bet kai isimyli tai isimyli ir myli ne del to,kad susigalvoji ta jausma.jis yra ir labai skauda ji pribaigineti,nes suprantu,kad jis mano vienos:((((
2013/11/22 16:12:58 16:12:58
tamsa: Svečias: Tamsa, o ką tau duotų bendravimas su juo, jei jis tavęs nemyli? Kam tau draugas reikalingas, būtent draugas, o ne mylimasis? Jik užkerti sau kelią susirasti vaikiną, jei draugautum su juo.
su ironija skaitydavau minti, kad meile tai neziurejimas vienas kitam i akis,o ta pacia kryptimi. bijau netekti to rysio,nes kai sutikau ji nepatikejau,kad gyvenime taip buna toks ziurejimas ta pacia kryptimi.taip, uzkertu sau kelia ((( bet kai isimyli tai isimyli ir myli ne del to,kad susigalvoji ta jausma.jis yra ir labai skauda ji pribaigineti,nes suprantu,kad jis mano vienos:((((
Tu dabar visiškai nuo jo atsitrauk, gal tik pvz. per šventes gali pasveikinti žinute ar žodžiais. Gal po kiek laiko ir jis ką nors pajaus tau? Vilčių per didelių nepuoselėk, tiesiog gyvenk iš šono žiūrėdama į savo situaciją, nesureikšmink. Kaip filmą žiūrėtum. Padeda. Sėkmės.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume