Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Skirtingi vyro ir moters požiūriai:ar įmanoma išlikti pora

Skirtingi vyro ir moters požiūriai:ar įmanoma išlikti pora

Juta

J

21 įrašai

2013/05/06 20:13:58 20:13:58

Pamažu prieinu prie išvados kad mudu su vyru (partneriu) esame skirtingų pažiūrų į kai kuriuos kertinius dalykus. Gal pasirodysiu per daug pedantiška, bet man nepatinka, kai mano vyriškis laisvai elgiasi baliukyje su kita moterim, nors ji ir būtų jį tam išprovokavusi. Ir dar ta moteris yra mano ex vyro žmona, dėl kurios mes ir išsiskyrėme. Mano dabartinis vyras glostė jai galvelę, šoko meiliai ir kt. dalykai, kurie man pasirodė netinkami. Labai supykau ant jo, vis negaliu pamiršti to baliaus įvykių, nepasitikiu juo ir labai kankinuosi. Jis sako kad čia nieko tokio, ir kiek supratau, ateityje neketina atsisakyti tokio elgesio. Mėgsta apskritai apie moteris šnekėti man ir su moterimis pabendrauti draugiškai...Jaučiuosi pažeminta ir nemylima. Sakiau jam apie tai. Iš pradžių jis teisinosi, juokėsi. Bet tos temos vis nesiseka mums baigti, nes jis beveik visada pirmas pradeda apie tai kalbėti, nors aš noriu kuo greičiau viską pamiršti. Jis kalba apie tai, nes kiek supratau, nori mane kaip ir pripratinti prie tokio savo elgesio su moterimis, nori įrodyti kad aš klystanti kvailė. Kaip jums, mane skaitantiems, atrodo, ar įmanoma prie tokių skirtingų pažiūrų į kitos lyties žmogų ir į ištikimybę mums išsaugoti santykius? Mano požiūris štai toks, gal jis ir nėra teisingas, jis tiesiog kitoks negu jo. O jis beje nenorėtų, kad aš bendraučiau su kitais vyrais. Sako man kad leidžia man bendrauti kiek tik man telpa, bet tuoj pertaria, kad turiu jam skirti pakankamai laiko, jei ne,tada jam netinka toks dalykas. Žinant, kiek jam reikia mano draugijos, o jos reikia nuolat, galima pasakyti, kad man jokių šansų bendrauti su kitais vyrais. Tuoj pat būsiu susekta ir apkaltinta nedėmesingumu. Ką manote apie tokį elgesį? Ačiū už nuomones ir kantrybę skaitant.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/06 20:49:32 20:49:32

Pirma - kokie gali būti baliukai su ex'ais, net jeigu ir išsiskyrėt kaip padorūs ir suaugę žmonės tai tas pats, kaip bandyti prisidegti cigaretę prieš tai nuo galvos iki kojų apsipylus benzinu sėdint ant propano cisternos - netik pats sudegsi, bet dar ir aplinkinius išsprogdinsi.

Antra - vyras yra priklausomas nuo dėmesio, tiek jūsų, tiek kitų moterų - reikalingi pastovūs įrodymai kaip jis visiems patinka ir koks visų mylimas, nors priežasčių būna įvairių, tačiau dažniausiai pagrindinė, savojo ego patenkinimas - aš vis dar galiu.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 20:52:58 20:52:58

Turit siaubingą vyrą, vargsit ir vargsit su tokiu. Nebus laimes, patikėkit. Koks čia flirtavimas su buvusia? Meskit lauk tą vyrą, nes paminamas jūsų orumas ir savigarba. Kažkokia nesąmonė, kokių tų vyrų yra...

Juta

J

21 įrašai

2013/05/06 21:15:41 21:15:41

deepsorrow: Pirma - kokie gali būti baliukai su ex'ais, net jeigu ir išsiskyrėt kaip padorūs ir suaugę žmonės tai tas pats, kaip bandyti prisidegti cigaretę prieš tai nuo galvos iki kojų apsipylus benzinu sėdint ant propano cisternos - netik pats sudegsi, bet dar ir aplinkinius išsprogdinsi.

Antra - vyras yra priklausomas nuo dėmesio, tiek jūsų, tiek kitų moterų - reikalingi pastovūs įrodymai kaip jis visiems patinka ir koks visų mylimas, nors priežasčių būna įvairių, tačiau dažniausiai pagrindinė, savojo ego patenkinimas - aš vis dar galiu.

Mano naujas vyras mėgsta bendrauti, ir norėjo suipažinti su mano ex ir jo žmona. Aš nelabai linkusi į tokius bendravimus, bet man tiktų, jei viskas būtų korektiška,o ne priekabiavimas iš mano ex žmonos pusės. Jai ir jam tai pikantiška situacija, o man pažeminimas.
O jūs iš principo prieš bendravimą su ex`ais? Nejaugi viskas taip banalu, tuoj pat bus neištikimybė, jei bendrausime? Aš tik svarstau, nieko neteigiu, nekritikuoju, ir man įdomi jūsų nuomonė.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/06 21:18:17 21:18:17

deepsorrow:

Dar paklausiu, jei vyras sakote yra priklausomas nuo dėmesio, bet aš jam tą dėmesį tikrai suteikiu ne mažai, bet ir neįkyriai, o tiek kiek manau tinkama, ar jis vis tiek nori dėmesio iš kitos? RAr tai reiškia, kad jis manęs nemyli? Kartais tą įtariu.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/06 21:20:24 21:20:24

Svečias: Turit siaubingą vyrą, vargsit ir vargsit su tokiu. Nebus laimes, patikėkit. Koks čia flirtavimas su buvusia? Meskit lauk tą vyrą, nes paminamas jūsų orumas ir savigarba. Kažkokia nesąmonė, kokių tų vyrų yra...

Ne, jis flirtavo su mano buvusio vyro žmona, bet gal ne taip svarbu. Ji gal net daugiau flirtavo, nes abu prisigėrę buvo. Nepateisinu, aišku. Man tik įdomu, gal aš čia tokia kvaila davatka, kaip jis bando man įteigti, ir tas flirtas yra nekaltas dalykas?

niferis

N

38 įrašai

2013/05/07 07:12:21 07:12:21

Jei cia nieko tokio, tai ir tu flirtuok su kokiu vyru jo akivaizdoje. Atsikirsk lygiai tokias paciais argumentais, kuriuos jis tau bando ibrukti. Seimoje abu yra lygus ir abiems galioja tos pacios elgesio normos.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/07 14:13:58 14:13:58

Jūta:
Dar paklausiu, jei vyras sakote yra priklausomas nuo dėmesio, bet aš jam tą dėmesį tikrai suteikiu ne mažai, bet ir neįkyriai, o tiek kiek manau tinkama, ar jis vis tiek nori dėmesio iš kitos? RAr tai reiškia, kad jis manęs nemyli? Kartais tą įtariu.

Jūta:
Mano naujas vyras mėgsta bendrauti, ir norėjo suipažinti su mano ex ir jo žmona. Aš nelabai linkusi į tokius bendravimus, bet man tiktų, jei viskas būtų korektiška,o ne priekabiavimas iš mano ex žmonos pusės. Jai ir jam tai pikantiška situacija, o man pažeminimas.
O jūs iš principo prieš bendravimą su ex`ais? Nejaugi viskas taip banalu, tuoj pat bus neištikimybė, jei bendrausime? Aš tik svarstau, nieko neteigiu, nekritikuoju, ir man įdomi jūsų nuomonė.

Iš esmės prieš, kai į jį įtraukiami ir dabartiniai partneriai, net jeigu tarp jūsų ir ex nėra kažkokių "kabliukų" dar nereiškia, kad jų nėra ir kitiems dviem žmonėms. Tiesiog tai gal nėra pagrindas neištikimybei, bet greičiau gali būti kažkokių konfliktų priežastimis esamuose santykiuose - kaip ir šioje situacijoje exo žmona ryškiai pabrėžė savo dominuojančią poziciją lyg sakydama - žiūrėk nuvedžiau vieną, galiu ir dabartinį nusavinti (ar kažkas panašaus, žodžiu esmė suprasit manau). Man bendravimas su merginos ex'u yra nepriimtinas - kas jis man turėtų būti draugas? Draugų ir taip turime, o reikalui esant visada galime susirasti. Pati lai bendrauja, tačiau man dalyvauti nėra reikalo, jeigu ja pasitikiu.

Priklausomybė nuo dėmesio yra lyg juodoji skylė, indas neturinti dugno, kuris niekada neprisipildys, kitaip sakant niekada nebus per daug. Jo norima iš visų tuo metu supančių žmonių. Čia kaip Froidas teigė, kad narcisizmas gyvena kiekviename žmoguje, tik pas vienus pasireiškia mažiau, pas kitus daugiau. Ar nebūna taip jog kai esate dviese dėmesio "prašosi" iš jūsų, o dalyvaujant kitiems jūs lyg ir užmirštama ir to dėmesio reikalaujama iš aplinkinių?

Juta

J

21 įrašai

2013/05/07 17:57:52 17:57:52

deepsorrow:

Iš esmės prieš, kai į jį įtraukiami ir dabartiniai partneriai, net jeigu tarp jūsų ir ex nėra kažkokių "kabliukų" dar nereiškia, kad jų nėra ir kitiems dviem žmonėms. Tiesiog tai gal nėra pagrindas neištikimybei, bet greičiau gali būti kažkokių konfliktų priežastimis esamuose santykiuose - kaip ir šioje situacijoje exo žmona ryškiai pabrėžė savo dominuojančią poziciją lyg sakydama - žiūrėk nuvedžiau vieną, galiu ir dabartinį nusavinti (ar kažkas panašaus, žodžiu esmė suprasit manau). Man bendravimas su merginos ex'u yra nepriimtinas - kas jis man turėtų būti draugas? Draugų ir taip turime, o reikalui esant visada galime susirasti. Pati lai bendrauja, tačiau man dalyvauti nėra reikalo, jeigu ja pasitikiu.

Priklausomybė nuo dėmesio yra lyg juodoji skylė, indas neturinti dugno, kuris niekada neprisipildys, kitaip sakant niekada nebus per daug. Jo norima iš visų tuo metu supančių žmonių. Čia kaip Froidas teigė, kad narcisizmas gyvena kiekviename žmoguje, tik pas vienus pasireiškia mažiau, pas kitus daugiau. Ar nebūna taip jog kai esate dviese dėmesio "prašosi" iš jūsų, o dalyvaujant kitiems jūs lyg ir užmirštama ir to dėmesio reikalaujama iš aplinkinių?

Dėkui, Deepsorrow, už nuomonę, sutinku su ja. Mano vyras savotiškai dėmesio prašo. Kai mes dviese, kartais paprašo žodžiais. Kartais jam tarsi iš viso nereikia. Pats jo nelinkęs daug duoti. Man atrodo jam prisilietimai daugiausia su seksu susiję, jei to nereikia, tai ir švelnumo nėra. O kai būname kompanijoje, siekia manęs, o aš trupučiuką jį "atšaldau", nes būna padauginęs ir landus. Bet tik truputį, o jis teigia kad jį palieku. Na, pabodo man šokti, kiek galima, tai jį ir pasičiupo toji exo žmona. taip, ji vaidina dominuojančią, bet tik todėk, kad suvokia prieš mane savo menkumą. Mat aš niekada nenuviliočiau nuo šeimos vyro, o ji nuviliojo, todėl aš jaučiuosi už ją šiek tiek pranašesnė. Gal tai ir negerai, bet taip yra, tačiau aš to nerodau jai niekada ir elgiuosi visada draugiškai.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/08 13:57:10 13:57:10

Tiesa pasakius "nesupratau" apie ką tema.
Kažkoks kriminalinis monologas apie kreivų veidrodžių karalystę.

Na pasakei kokios šiandiena aplankė emocijas, braliukas kas ant liežuvio gulėjo.
Šitai gavosi tokie burtai, apie asmenį nedalyvaujantį pokalbyje.
Kas toliau?!
Šiaip ar taip, juk nėra kas veikti?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume