Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → problema dėl sekso šeimoje

problema dėl sekso šeimoje

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/31 12:03:40 12:03:40

Svečias: Besaibis ne teisus. Zmones skirtingi, tureje skirtingu stiprumu meiles seimose,o kartais jokios meiles nebebudavo, todel abu dziaugiasi tos "nastos" atsikrate.

o taip. Veliau taip. Tik ne taip kaip atsikrate. Ir neatsikrate, taip kaip pyktis tapo gyvenimu.
toli eiti nereik į jos mama pasižiurekim. Pasiziurekim kiek zmoniu iesko pagalbos po santuokos griuties.
Matot? zinoma, kad ne. Nes jei butumet mate tai ar sitai rasytumet?
Tik "sekmingi" neiesko pagalbos. Tai ir yra didziausia problema.

Koks sutapimas. Vakar knygyne kilnojome knygas. Jusu teismui sakinys"tas kuris ignoruoja savo praeiti, tas gyvena iliuziju pasaulyje.' Nors kam as cia. Manau pakankamai ir straipsniu ir liudijimu i si foruma prikeliau. Tas kuris priklausomas nuo savo problemos tasai visuomet ja neigs. Tasai kuris nores keisti savo gyvenima, taip pat sioje temoje ras.

Ne Svetlana. Draugelis neturi pykcio moterims. Draugelis zino savo zaizdu vietas.
Jus pacios saves pasiklausykit. Isileidot i savo pasauli suzeista vyra. Matot, kad Jis pasyvus, dedat kazkokias viltis. Veliau Ji apkaltinat.
Kita tema "kontrolierius"(taip pat yra siame forume). Susirenkat visu siulu galus, tampat atsakingomis, uz kazkam kazka irodyti, uz vyra, uz buto islaikyma, uz santykius darbe, uz vaikus, uz kaimynus... Pasitiesiat vyrui, kad bent kazkoki. Tai kur Jus nebusit irzlios? kai visa tai sugriuna kaltas Draugelis?
Gal Tu, o gal kuri kita moteris noetu buti perdaryta pagal Mano ir tik Mano PLANA?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/31 12:17:47 12:17:47

svetlana: Deja, irgi įžiūriu Draugo Be Šaibų nepalankią nuomonę apie moteris, tartum jos dėl visko yra kaltos. Bet šiuo konkrečiu atveju matau kenčiančią moterį šalia neryžtingo, .

As taip nesakiau.
As manau, kad saviverte turinti Moteris nesileis i aukos sindroma.
Taip pat nesakiau kaltos.
Nereik ieskoti kaltes kituose, patys esam atsakingi uz savo gyvenimus.
Isileisti Tiesa tai pazinti Gyvenima.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/31 12:22:20 12:22:20

be saibu:

Ne Svetlana. Draugelis neturi pykcio moterims. Draugelis zino savo zaizdu vietas.
Jus pacios saves pasiklausykit. Isileidot i savo pasauli suzeista vyra. Matot, kad Jis pasyvus, dedat kazkokias viltis. Veliau Ji apkaltinat.
Kita tema "kontrolierius"(taip pat yra siame forume). Susirenkat visu siulu galus, tampat atsakingomis, uz kazkam kazka irodyti, uz vyra, uz buto islaikyma, uz santykius darbe, uz vaikus, uz kaimynus... Pasitiesiat vyrui, kad bent kazkoki. Tai kur Jus nebusit irzlios? kai visa tai sugriuna kaltas Draugelis?
Gal Tu, o gal kuri kita moteris noetu buti perdaryta pagal Mano ir tik Mano PLANA?

Mielas Drauge, taip ir nesupratau, kas ką nori perdaryti šioje temoje? Autorė nori mylėti ir būti mylima, nori kurti šeimą, ir jos vyras, kiek supratau, tam neprieštaravo? Kur čia perdarymo planas, jei abiejų tikslas vienas? Nebent kažką ne taip supratau, nors temą perskaičiau atidžiai.
Kas liečia mane, nesu įsileidusi į savo gyvenimą pasyvių vyrų, o sužeisti mes visi, kas buvę santuokoje. Iniciatyvos stoka, plepumas ir nieko nedarymas - tai labiau moteriški bruožai, netinkantys tikram vyrui, bent jau man nepatiktų.
Man atrodo, Drauge, kalbi apie save. Kažkas norėjo perdaryti...

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/31 12:31:43 12:31:43

be saibu:
As manau, kad saviverte turinti Moteris nesileis i aukos sindroma.

Mes skirtingai suprantame aukos sindromą. Ar tai reiškia kad iškilus sunkiai išsprendžiamai problemai moteris/vyras negali kreiptis į forumą, į psichologą, kunigą etc, kad nebūtų jam nustatytas aukos sindromas? Tiesiog matau tokių žmonių kasdien, jie gauna pagalbą, ir mes neklijuojame jiems aukos sindromo etikečių jei jie stengiasi, ieško išeities. jei sėdėtų sudėję rankas - tada taip. Šioje temoje aukos sindromą greičiausiai turi Autorės vyras.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/31 12:39:55 12:39:55

Na ir kas, kad nepriestaravo? Ar maza zodziu prasilenkianciu su darbais?
Kas ka perdarinejo. Surask autores komentaruose zodi "raginu".

Perskaityk kiekviena straipsni sioje temoje.
[url:2chfkit2]http://diskusijos.darnipora.lt/tai-apie-nezino-musu-tevai-t6944.html[/url:2chfkit2]

Ps as ir nesakiau, kad konkreciai Tu ar kita pasitiese.
PPS kai save Myli. Niekam nieko irodineti nereik.
PPPS LINKSMU NAUJU METU

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/31 12:48:55 12:48:55

be saibu: Na ir kas, kad nepriestaravo? Ar maza zodziu prasilenkianciu su darbais?
Kas ka perdarinejo. Surask autores komentaruose zodi "raginu".
PPPS LINKSMU NAUJU METU

Tą ir norėjau įrodyti šiuo atveju: Autorės vyro žodžiai skiriasi nuo darbų.
O jei dar ir ji neragintų - jų sąjungos jau nebebūtų, spėju.
Tu teisus - kam to reikia.
Linkiu autorei stiprybės, išmintingo apsisprendimo ir Laimingų naujųjų Metų visiems

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/31 13:22:47 13:22:47

Butent. Kai Autore kreipiasi pagalbos, tai tik ji ja ir gali gauti.
Tik Autore. Ne jos vyras. Jos vyras tu ar as cia neturi buti aptariami.
Aplamai manau, kad forumas nebetinkama vieta tokiems reikalams spresti. (is virtualumo, kraustausi i realybe)Nuo pat pradziu sakiau. Jei norite turit eiti abu.
Nezinot kuo gyvena jos vyras. Mes cia taip pat nezinom, kaip tas raginimas atrodo.
"Ne, man santuoka ne tam reikalinga, ne dėl pačios santuokos. Tiesą sakant, jei jis nenorės, man irgi nereikia. Kol kas taip. O vėliau bus matyti. Žmogui reikia subręsti santuokai."
Man tai pirmas klausimas ka sis parasymas reiskia?
Kaip tai bus matyti? Kaip tai reik subresti zinant kuo uzsiimat?!

"Tiek dvasinių pastangų dėjau tam atėjimui, "
Kas yra dvasines pastangos, veiksmus ivardink

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/31 14:43:55 14:43:55

be saibu: Butent. Kai Autore kreipiasi pagalbos, tai tik ji ja ir gali gauti.
Tik Autore. Ne jos vyras. Jos vyras tu ar as cia neturi buti aptariami.
Aplamai manau, kad forumas nebetinkama vieta tokiems reikalams spresti. (is virtualumo, kraustausi i realybe)Nuo pat pradziu sakiau. Jei norite turit eiti abu.
Nezinot kuo gyvena jos vyras. Mes cia taip pat nezinom, kaip tas raginimas atrodo.
"Ne, man santuoka ne tam reikalinga, ne dėl pačios santuokos. Tiesą sakant, jei jis nenorės, man irgi nereikia. Kol kas taip. O vėliau bus matyti. Žmogui reikia subręsti santuokai."
Man tai pirmas klausimas ka sis parasymas reiskia?
Kaip tai bus matyti? Kaip tai reik subresti zinant kuo uzsiimat?!

"Tiek dvasinių pastangų dėjau tam atėjimui, "
Kas yra dvasines pastangos, veiksmus ivardink

Mes diskutuojame čia be Autorės:). Gal kad esu moteris, ją gerai suprantu. Man užkliuvo jūsų teiginys "žinant kuo užsiima". Nesame tokie naivūs, kad nežinotume, jog tuo galima užsiiminėti ir ne santuokoje. Mano giliausiu įsitikinimu, tai pateisinama, jei yra meilė arba laikoma kad ji yra. O santuoka yra labai didelė atsakomybė, nes patvirtinama juridiškai. Taip jau nustatyta visuomenėje. Žinoma, apie juodu žinau tik tiek kiek ir jūs, bet tipinių atvejų esu turėjusi su klientais, tad galiu kažkiek pabūti arbitru.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/31 14:52:34 14:52:34

Ir dar: mano pastebėjimais, nereikia skubėti sudarinėti santuokos, jei nėra ypatingos būtinybės. Pažinkite kuo geriau savo žmogų. Bet ir tai ne panacėja. Nemaža atvejų, kai žmonės negali išsiskirti dėl turto, nes neturi pinigų pasidalinti, ir lieka kyboti nei pakarti, nei paleisti. Kai kurie degraduoja iš nevilties. Kalbu tikrai ne "iš lempos", o remdamąsi tikrais faktais. Gyvi kenčiantys žmonės ateina ir pasakoja savo istorijas, štai tokias, kaip autorės. Viena mano pažįstama moteris dėl panašios bėdos (po skyrybų nebuvo kur gyventi, nebent su buvusiuoju ir jo nauja žmona), išvažiavo į užsienį, ten padirbusi ar ne pusantro metų, krito po darbo tiesiog gatvėje ir mirė - širdis plyšo. 40 metų teturėjo. Todėl tokia ir panašios temos mane neramina, užkabina. Santuoka - toks taurus, šviesus reiškinys, o kas jos šešėlinėje pusėje - retas susimąsto.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/31 16:18:23 16:18:23

svetlana: Ir dar: mano pastebėjimais, nereikia skubėti sudarinėti santuokos, jei nėra ypatingos būtinybės. Pažinkite kuo geriau savo žmogų. .

Na tai zmogus ir neskuba. Pazindinasi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume