Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip paleisti mylimą žmogų ?

Kaip paleisti mylimą žmogų ?

ta.pati.istorija

T

1 įrašai

2012/10/19 15:53:02 15:53:02

Sutinku su vieno nario pasakymu jog nereikia pulti i krastutinumus! nezinau ar Brigita jus metet savo drauga ar draugiskai issiskyret...bet reiktu bent pora savaiciu nei susirasynet nei susitikinet,tada bus aisku,pasiilgs jis jusu ar ne.Butu gerai tiesei viska issiaiskint,bet kita problema gal jus tik apie santykius ir kalbat,del to jis ir nutolo,nes atsibodo isterijos ir "demesio" stoka. Mano panasi istorija : draugavau su vaikinu puse metu ir meciau ji del kito,supratusi jog suda padariau norejau grizt bet jis atsisake,sake kad nemyli ir pamirsciau viska,as galima sakyti stengiausi del jo,daug demesio daviau,kaip su vaiku cackinausi,kiti gali cia sakyt kad neva zeminausi,taip...atrode kad kaip skuduras buvau ir jau norejau nuleist rankas. nuleidau...ieskojau kitu bernu,draugavau trumpai,nerasiau savo buvusiam.ir kaip tai po metu jis man parase,jis pata pradejo skirt daug demesio,pasake kad myli ir nori pabandyt dar karta. ir stai jau 4 metus draugaujam,jis man pasipirso...Esme tokia kad as daugiau nei metus vargau kad ji susigrazinciau,ir tai buvo to verta...nedaryk skubotu isvadu,nemesk jo kategoriskai ir nevaidink isdidzios,jei jis tau raso,susitikineja tai vadinasi jam tu rupi tik jus abu nezinot kaip tuos santykius atgaminti (bernai su buvusiom nesitampo jei jam ji uzpsus negyvai buvo ir matyt jos nenori),o gal taip tampysites ir viena diena jis pasakys kad tave myli.Linkiu kad viskas baigtusi gerai.stiprybes mazute !!!!! :

ligone

L

1 įrašai

2012/10/27 14:20:15 14:20:15

Jums cia atrodo labai lengva viskas,bet jus patys visi kurie nesupranta sios situacijos pabandykit isivaizduoti,kad i ja papuolete...patikekit,as pati dabar sprendziu sita problema,taip,gal but esu maniake,gal but ligone ir as tai pripazystu,bet jus nerasykit nesamones,o patarkit kazka normalaus jei jau tokie protingi esat visi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/29 10:20:57 10:20:57

ligone: Jums cia atrodo labai lengva viskas,bet jus patys visi kurie nesupranta sios situacijos pabandykit isivaizduoti,kad i ja papuolete...patikekit,as pati dabar sprendziu sita problema,taip,gal but esu maniake,gal but ligone ir as tai pripazystu,bet jus nerasykit nesamones,o patarkit kazka normalaus jei jau tokie protingi esat visi.

ligoniu vieta psichuskeje

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume