Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip paleisti mylimą žmogų ?

Kaip paleisti mylimą žmogų ?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 17:42:27 17:42:27

Svečias: As galvoju, jei savo kadrui grupini seksa pasiulytum, pvz. 2M +V, tai gal dar pavyktu ji kaip nors islaikyti kuri laika. Vyrai pamise del to grupinio. Nieko jiems daugiau nereikia, toliau savo pimpalo jie nemato.Esu isitikinusi,kad grupinis priverstu jusu sirdis plakti smarkiau ir vel isimyleti viens kita is naujo.

Teisingas isitikinimas, kad pmisusiems reik pamisusiu. Bet su meile tai neturi nieko bendro.
Kai vejas galvoje, tuomet kalbos tokios.
Cia kaip suni is lekstes serti, o po to stebetis, kad is savos needa.
Tai taipir cia, veliau stebetis, kad normaliu neliko.

Kaip manai. Jei kisi pirstus i rozeteje su mintimi , kad elektra nepakratys, tai ji isties nekratys?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 17:46:02 17:46:02

Vaikeli apie ka tu cia kalbi,kai tik grupinis dabar valdo visus....

Be saibu

B

623 įrašai

2012/10/16 18:25:26 18:25:26

Svečias: Vaikeli apie ka tu cia kalbi,kai tik grupinis dabar valdo visus....

Na tai del tu "visu" psichologams darbo netruksta.
Ko cia trintis jei valdo. Eik ir dulkinkis. Bet ne matai kazko truksta.

Kuriems galams visaip kaip trinta? Del galvos skausmo? Na nebent del tos pacios paskirties.

Lytinis santykis tai nera bendrystes santykis.
Jei pirmu atveju uzuoveja, tai antru sleptuve nuo vienatves.
Et. Negera zmogui buti vienam.

paleidau

P

2 įrašai

2012/10/17 21:05:48 21:05:48

Šiandien paleidau savo mylimą žmogų. Gal kam pravers mano patirtis. Mylėjau jį taip, kaip nieko iki šiol, o aš nesu 20-metė, bet brandi moteris, kiti sakytų "sena".
Jis nebegyvena su žmona jau dešimtį metų, bet oficialiai neišsiskyręs. Ji dažnai iš užsienio pas jį į butą atvažiuoja, nes daugiau nėra kur.Jis nuo mūsų draugystės pradžios sakė, kad išsiskirs būtinai.Man visada atrodė žema būti vedusiojo meiluže. Tik dėl to draugavau su juo bemaž 3 metus, kad jis patikino kad skirsis. Bet paaiškėjo kad tai padaryti sudėtinga ir labai brangu dėl buto dalybų. Pagaliau supratau, kad skirtis jis persigalvojo, per daug finansinių kliūčių, o gal ir kitokie dalykai įsivėlė, gal dar tebemyli savo žmoną. Mane be galo įžeidė jo pasakymas, kad jo suaugę vaikai ir žmona bei advokatė klausė jo kuo man trukdo mūsų santykiai, jei jis neišsiskyręs? Tai mane be galo pažemino ir nuvylė. Vadinasi jis nušvietė situaciją tarsi aš verčiu jį skirtis. Pasakiau jam kad jis niekšas, melagis ir kad buvau jam tik žmonos pakaitalas. Išsiskyrėme, nes jis pats pasiūlė, o aš sutikau. Supratau, kad jis niekada manęs nemylėjo, o tik išnaudojo, nors jis teigė, kad tai aš tokia blogietė, nemylėjau jo, jei man svarbu popierius. Labai skaudu, nes meilė taip greit nenusimirdina. Mielosios moterys, merginos, noriu pasakyti, laikykite galvą aukštai, jei jūsų nemyli, nemaldaukite meilės, nusigręžkite drąsiai nuo tokio žmogaus ir eikite į priekį, kur tikrai sutiksite mylintį ir vertą savęs žmogų. Neleiskite savęs išnaudoti ir žeminti. Tą patį patariu ir vyrams, vaikinams, gerbkite save ir savo mylimą žmogų. Jei mylite ir esate mylima, kovoti verta, jei jūsų nemyli, nesikankinkite, verčiau pagalvokite, kad laikas bėga, o jūs dar galite būti laimingi, juk jei išsiskyrėte, kažkas buvo negerai ir tie negerumai užgožė laimės akimirkas. Sėkmės ir stiprybės visiems kenčiantiems nuo mylimo žmogaus netekties. Tepadeda mums Dievas ištverti ir būti laimingiems.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/10/17 21:28:45 21:28:45

Didelė pagarba Jums. Jūs esate visiškai teisi.
Sėkmės ir ištvermės.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/18 07:20:15 07:20:15

Kiek daug absoliutinimo: mylėjo - nemylėjo, visada - niekada. Kažkokie kraštutinumai - "arba - arba". Daug nerimo Jūsų galvoje ir sumaišties? Neskubėkite su išvadomis. Žmogus yra tik žmogus, su savo jausmais, besikeičiančiomis nuotaikomis. Gerai, kad supratote, kaip jums netinka, ir žinoma, nėra nieko blogiau, kaip niekaip negalintis apsispręsti vyras. Deja, kai kurie taip ir neišauga ir nesubręsta iki apsisprendimo, arba gal tiesiog ne tas žmogus. Pažinties metas tam ir yra, kad susipažįstame, ir nebūtinai su kuo susipažįstame turėtumėm ženytis.
Žmogus gali mylėti tik tiek kiek gali ir tik taip kaip gali. Ir jei myli ne taip kaip Jūs suprantate, tai nereiškia, kad nemyli.

paleidau

P

2 įrašai

2012/10/18 18:35:35 18:35:35

Ugnelė.: Didelė pagarba Jums. Jūs esate visiškai teisi.
Sėkmės ir ištvermės.

Ačiū už palaikymą .

P

P

2 įrašai

2012/10/18 18:42:07 18:42:07

Svečias: Kiek daug absoliutinimo: mylėjo - nemylėjo, visada - niekada. Kažkokie kraštutinumai - "arba - arba". Daug nerimo Jūsų galvoje ir sumaišties? Neskubėkite su išvadomis. Žmogus yra tik žmogus, su savo jausmais, besikeičiančiomis nuotaikomis. Gerai, kad supratote, kaip jums netinka, ir žinoma, nėra nieko blogiau, kaip niekaip negalintis apsispręsti vyras. Deja, kai kurie taip ir neišauga ir nesubręsta iki apsisprendimo, arba gal tiesiog ne tas žmogus. Pažinties metas tam ir yra, kad susipažįstame, ir nebūtinai su kuo susipažįstame turėtumėm ženytis.
Žmogus gali mylėti tik tiek kiek gali ir tik taip kaip gali. Ir jei myli ne taip kaip Jūs suprantate, tai nereiškia, kad nemyli.

Taip, ir sumaišties ir nerimo turiu daug šiuo metu. Juk tik pirma diena kai esu viena, tarsi palaidojusi labai artimą ir mylimą žmogų. Bet gerai suprantu kad pamilti savęs nepriversi. Sakote myli ne taip kaip aš suprantu, bet ar gali būti meilė jei žmogus geriau pasirenka išsiskirti su "mylimaja", negu su savo jau seniai faktiškai nebe žmona? Meilę čia matau tik žmonai. Ženytis net nesiruošiau su juo, ne tas amžius, vaikų nebus. Bet norėjau būti su laisvu vyru. Ar daug moterų norėtų vedusių vyrų?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/18 19:14:21 19:14:21

p: Ar daug moterų norėtų vedusių vyrų?

Kam reikalingi trupiniai nuo svetimo stalo? Nebent tam, kuris visai is bado mirsta

Svetlana

S

980 įrašai

2012/10/19 13:54:23 13:54:23

Svečias:
p: Ar daug moterų norėtų vedusių vyrų?

Kam reikalingi trupiniai nuo svetimo stalo? Nebent tam, kuris visai is bado mirsta

Protinga mintis . Palaikau moterį, paleidusią vedusį vyrą,visapusiškai. Sąžininga moteris, turinti brandų požiūrį, nusipelniusi tokio pat brandaus vyro, o ne svyruonėlio.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume