Svečias: Ar meilė yra tik apkabinimai, žodžiai? Kas Jums yra Meilė? Aš esu giliai įsitikinusi, kad meilė nėra tik jausmai ir plepalai. Ir jei santykis statomas jausminiu pagrindu, tokia tariama meilė greitai išgaruoja, nes visi jausmai "banguoja", pradžioje intensyviau, paskui blėsta, paskui vėl prabanguoja... Dar kokie metai jums liko ir susižavėjimo - "jausmingumo" periodas praeis. O kas tada?
Ar Jūs turite ką veikti, turite darbą, užsiėmimų, ar tik apie "abejingą" vyrą galvojate? Užsiimkite savo gyvenimu užuot nerimavusi lygioje vietoje. Labiau gilinkitės į vidinį saves pažinimą, leiskitės į tikros Meilės paieškas (klauskite ir ieškokite atsakymų kas tai yra?) , bus sveikiau ir naudingiau. Sėkmės.
Meilė man yra ir apkabinimai, ir žodžiai, ir veiksmai, ir dar daug daug kas. Knygoje "5 meilės kalbos" fizinis prisilietimas yra kaip viena iš kalbų, tos kalbos visos reikalingos, kitaip žmogus nesijaučia mylimas. Turėjau vyrą, mokėjo sukurti nuostabų fizinį kontaktą. Sutikite, jei per visą praleistą kartu vakarą jokio prisilietimo, apsikabinimo, tai gali nuteikti niūriai. Žinau porų, susituokusių -niolika metų, bet aplinkiniai klausia, ar jie ne jaunavedžiai, nes visada už rankų ar apsikabinę. Ir užsieny man daug teko tokių net pagyvenusių porų matyti. O aš dar esu pakankamai jauna ir patraukli, norisi fizinio artumo. Gal prisilietimų kalba man svarbiausia. Turiu draugių, darbą ir draugų vyrų. Įdomu tai, kad daugelis mane siekia paliesti, o su savo vyriškiu esu kaip raupsuotoji. Tinka ankstesnio svečio komentaras, kad gal mums ne pakeliui.