Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Abejingas vyro tipas

Abejingas vyro tipas

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/10 16:36:34 16:36:34

Svečias: Nežinau ką ir galvoti. Vyras, su kuriuo mes kartu jau antri metai, niekaip neįpranta būti švelnus, apkabinti, pabučiuoti, nors pačioje draugystės pradžioje buvo kiek kitaip, jis rodė daugiau švelnumo. Tarsi jam to nereikia. O aš esu tokia, kad man tai yra gyvybiškai būtina, jo iniciatyva visame intymiame žaidime. Atsibodo rodyti pačiai pirmai dėmesį. Kilo klausimas, gal aš jam nebepatraukli ar atsibodau? Jis kaip ir dauguma vyrų neatsako tiesiai, pyksta, kai sakau kad jaučiuosi nemylima, nes taip ir yra, trūksta fizinio kontakto, ir nesijaučiu tada gerai. Ką daryti? Kiti vyrai su manim elgdavosi labai šiltai, nesu atstumianti. Skirtis kol kas nenoriu.

Tau atsibodo taip gyventi.Netiko pirmas ,antras ,penktas su trukumais ir sitas, nors dar kol kas ji lyg ir myli, kol kas. Bet jei galvoji, kad sekantis bus geresnis, tai meluoji pati sau. Tikriausiai tas vyras toks ir yra, kaip rasai, bet idealiu zmoniu nebuna. Pasakysiu tau tik tiek, kad moteris daznai keicianti vyrus , istiesu kuri laika gali buti labai patraukli, bet tik ta prasme, kad greiciau isiversti ja i lova, tik tiek. Pakeitei ne viena vyra, bet atrodo, kad taip nieko ir nesupratai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/10 18:53:55 18:53:55

Svečias:
Tau atsibodo taip gyventi.Netiko pirmas ,antras ,penktas su trukumais ir sitas, nors dar kol kas ji lyg ir myli, kol kas. Bet jei galvoji, kad sekantis bus geresnis, tai meluoji pati sau. Tikriausiai tas vyras toks ir yra, kaip rasai, bet idealiu zmoniu nebuna. Pasakysiu tau tik tiek, kad moteris daznai keicianti vyrus , istiesu kuri laika gali buti labai patraukli, bet tik ta prasme, kad greiciau isiversti ja i lova, tik tiek. Pakeitei ne viena vyra, bet atrodo, kad taip nieko ir nesupratai.

Jei ką, tai mano antrasis vyras, ar tikrai daug pakeičiau per 33m? Kiti buvo tik draugai. Jūs kažkaip tik lovą pirmoj eilėj matote, o aš turėjau omeny prisilietimus, apsikabinimus, švelnumą.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/10 19:10:16 19:10:16

Cia komentatores tokios peralkusios, seniai pacios vyro nemaciusios, nekreipk demesio i jas.Pavydi visom is eiles,net ta vargse Skorpe baigia sutarkuoti,nors ta vargse is paskutiniu stengiasi be vyro optimizma islaikyti

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/10 19:23:10 19:23:10

Svečias: Cia komentatores tokios peralkusios, seniai pacios vyro nemaciusios, nekreipk demesio i jas.Pavydi visom is eiles,net ta vargse Skorpe baigia sutarkuoti,nors ta vargse is paskutiniu stengiasi be vyro optimizma islaikyti

. Tikriausiai. Bet Ledi-Skorpio man patinka, ji turi šarmo,ir nesijaučia kad ji kenčia be vyro, gal ji ir turi jį.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/10 19:44:06 19:44:06

Svečias:
Svečias: Cia komentatores tokios peralkusios, seniai pacios vyro nemaciusios, nekreipk demesio i jas.Pavydi visom is eiles,net ta vargse Skorpe baigia sutarkuoti,nors ta vargse is paskutiniu stengiasi be vyro optimizma islaikyti

. Tikriausiai. Bet Ledi-Skorpio man patinka, ji turi šarmo,ir nesijaučia kad ji kenčia be vyro, gal ji ir turi jį.

Ar tas vyras LELIS,tada tikrai neliudna

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/10 20:21:06 20:21:06

Svečias:

Sleikstuli kelia,kai tokios poniutes pacios sau raso pagiriancius komentarus

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/10 22:31:48 22:31:48

Man labai smalsu, kaip jus nustatote, kas kur raso? As vis galvoju, kad daznai raso, pikti peralke diedai, o jus manot, kad raso piktos bobos.... hm....?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/09/11 06:27:00 06:27:00

Svečias:
Svečias:

Sleikstuli kelia,kai tokios poniutes pacios sau raso pagiriancius komentarus

Be reikalo, Nespėjau dar pasigirti (o galėčiau- turiu kuo). Tai išeitų, kad Tamstai šleikštu pačiam (pačiai) nuo savęs.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/09/11 06:31:12 06:31:12

Gerbiami komentatoriai, prašyčiau čia viešai apie mane nepletkinti ir liautis mane apgailėjus - manęs sutarkuoti neįmanoma. Greičiau tarkos atšips.
Dabar prie temos, prašyčiau, mat aš nei vyras (nors ir tai gali kai kam susivaidenti), nei abejinga. Visiems laimės ir ramybės, ypač tiems, kas keikia mane.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/12 22:32:31 22:32:31

Svečias:
Svečias:

Jei ką, tai mano antrasis vyras, ar tikrai daug pakeičiau per 33m? Kiti buvo tik draugai. Jūs kažkaip tik lovą pirmoj eilėj matote, o aš turėjau omeny prisilietimus, apsikabinimus, švelnumą.

Draugai sakai. Gal ne taip supratau, is tavo parasymo kitaip atrodo. Ko gero tau truksta emocinio rysio su vyru, bet kad jis atsirastu tam reikia priezasties, o ji vargu ar seip sau atsiras. Matai, vyrai pasauli mato kitaip nei moterys ir jie nera taip emociskai jautrus, kad suprastu kas tave kankina. Nori svelnumo, pati ji rodyk nuolatos, bet neikyriai. Ir nepriekaistauk vyrui, kad jis medis, jis vistiek nesupras. O draugai gal ir jautresni musu poreikiams,bet tai neipareigojantys santykiai. O seimoje jau seimyniniai , ipareigojantys abi puses santykiai. Bukit atsakingi vienas pries kita, ir tik po to draugiski. O jei truksta draugystes , prisimink savo geriausias drauges.
I

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume