Svečias: Nežinau ką ir galvoti. Vyras, su kuriuo mes kartu jau antri metai, niekaip neįpranta būti švelnus, apkabinti, pabučiuoti, nors pačioje draugystės pradžioje buvo kiek kitaip, jis rodė daugiau švelnumo. Tarsi jam to nereikia. O aš esu tokia, kad man tai yra gyvybiškai būtina, jo iniciatyva visame intymiame žaidime. Atsibodo rodyti pačiai pirmai dėmesį. Kilo klausimas, gal aš jam nebepatraukli ar atsibodau? Jis kaip ir dauguma vyrų neatsako tiesiai, pyksta, kai sakau kad jaučiuosi nemylima, nes taip ir yra, trūksta fizinio kontakto, ir nesijaučiu tada gerai. Ką daryti? Kiti vyrai su manim elgdavosi labai šiltai, nesu atstumianti. Skirtis kol kas nenoriu.
Tau atsibodo taip gyventi.Netiko pirmas ,antras ,penktas su trukumais ir sitas, nors dar kol kas ji lyg ir myli, kol kas. Bet jei galvoji, kad sekantis bus geresnis, tai meluoji pati sau. Tikriausiai tas vyras toks ir yra, kaip rasai, bet idealiu zmoniu nebuna. Pasakysiu tau tik tiek, kad moteris daznai keicianti vyrus , istiesu kuri laika gali buti labai patraukli, bet tik ta prasme, kad greiciau isiversti ja i lova, tik tiek. Pakeitei ne viena vyra, bet atrodo, kad taip nieko ir nesupratai.