Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kaip suprasti vyro pasakyma

kaip suprasti vyro pasakyma

nebe as-nebe tu

N

9 įrašai

2012/08/10 10:11:28 10:11:28

Aciu, Aurimaz. niekas nebuvo man sakes tokiu dalyku.. esi stiprus ir sveikai mastantis zmogus, kuris tikrai nesielgtu taip, kaip elgiasi mano draugas.. Nusprendziau viena, dabar nueiti i sali. nereikia man jokio demesio, gyvenu tikrai normalu gyvenima ir tokiam forume pirma karta kreipiausi, nes pasimeciau, nes nesitikejau tokios baigties su mylimu zmogum, per pusantru metu niekada tarp musu nieko panasaus nebuvo, niekad jis taip nesielge, visada buvo viskas aisku ir nekilo jokiu abejoniu... Jei jis neatsiras, aplankysiu ji ir priremsiu prie sienos, kaip tu sakai... aciu dar karta... tiesiog as pati niekada nesielgiu taip, visada pasakau i akis, o ne vynioju i vata. o jei paskambinsiu, jis nepakels, skambinti dar karta? zemintis? ne... geriau paziuresiu jam i akis. aciu visiems, kas man padejo patarimais.

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/10 20:33:15 20:33:15

nebe as-nebe tu: Aciu Aurimaz, Aciu Lay scorpio... Bet as atsiduriau visai aklavieteje... nezinau ka daryti. Gal tai nuskambes per vaikiska, bet dauguma mes turim tuos facebookus ir kartais ka nors parasom ant sienos. vakar parasiau ant savosios : negaisk laiko su tuo, kuris sunkiausia akimirka tau nepades, o siryt patikrinau savo profili ir mano tas zmogus, del kurio as vis lauzau galva buvo paspudes "like" prie sio mano pasakymo... Tai ka tai gali reikst? nei skambucio is jo. nei zinutes, nei atsakymo, bet "like" i toki mano posta... Taip jis nori pasakyt, kad negaisciau laiko su juo? nesuprantu, juk mes tiek laiko kartu, visada viskas buvo super.. ir jis ne paauglys... ir taip atsisveikina? ar as viska sureiksminu?

Nesupykit, bet jums tikrai po 40 metų? Na pagal pasisakymus nepasakyčiau, niekaip.

Ir kodėl man visa tai panašu į paauglišką trolinimą? Na niekaip neįsivaizduoju žmonių, kuriems po 40 metų ir kurie taip elgtųsi ne pagal metus. Facebookas, paspaudė "like", sms'us rašau, bijau skambinti, bijau susitikti... Na neįsivaizduoju, kad brandūs žmonės gali taip elgtis. Man tik 26, bet mano bendraamžiai ir tai greičiau randa išeitį iš tokių tragikomiškų situacijų.

user1343214558

U

14 įrašai

2012/08/23 12:38:29 12:38:29

Apie gyvenimą po vestuvių http://zinom.lt/gyvenimas-po-vestuviu/

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/23 15:13:28 15:13:28

user1343214558: Apie gyvenimą po vestuvių http://zinom.lt/gyvenimas-po-vestuviu/

Klausyk, Gerda, netersk forumo savo reklamom, ju ir taip cia pakanka. Vietoj to, geriau savo anketoj bent viena zodi parasyk apie save, nes 200 tasku sudejimas didelio proto nerodo, lygiai kaip ir svetimu citatu dejimas Arba eik mokytis, nes su tokiu issilavinimu gero vyro negausi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume