Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kaip suprasti vyro pasakyma

kaip suprasti vyro pasakyma

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/08 18:32:52 18:32:52

kavatina:
Lorenzai
Tu turi suprasti , kad keturiasdešimtmečiai, kai jiems buvo apie 22 metus , jie neturėjo galimybės rašyti esamesų. Todėl nors jie ir išaugo iš to amžiaus (22), bet dabar, dabar jie turi išbandyt tų esamesų rašymą, tiesiog rašyt , rašyt kol neatsižais esamesais. \nebūk jau toks kritiškas jiems , tegul atsirašo , nes dar 22 metai ir jau nebegalės esemesint - pirštai nebeklausys . Ech tas noras viską išbandyt

Nemaniau, kad tokio atrodytų protingo amžiaus žmonėms dar reikia [b:q0xynfsg]atsižaisti[/b:q0xynfsg], kad suprasti paprastą dalyką - esamesinis bendravimas yra tik surogatas. Na galima kokiu nors reikalu esamesą parašyti, bet šiaip jeigu kažkas rimtesnio, negi paskambinti sunku, jeigu jau neišeina susimatyti?

nebe as-nebe tu: Ir jis dingo... ir nei vakar, nei siandien, nebereaguoja i mano sms... stai ka reiskia "per daug isibegejom"... stai, kaip galima nubraukt svajones, pusantru metu vilciu, tiesiog paimt ir pradingt... skaudu be galo

Kokį sms? O aplankyti jo negali? Ar paskambinti bent, išsiaiškinti kas nutiko?

Dafuq is wrong with you, dear people?

Svetlana

S

980 įrašai

2012/08/08 19:04:17 19:04:17

nebe as-nebe tu: Ir jis dingo... ir nei vakar, nei siandien, nebereaguoja i mano sms... stai ka reiskia "per daug isibegejom"... stai, kaip galima nubraukt svajones, pusantru metu vilciu, tiesiog paimt ir pradingt... skaudu be galo

O paskambinti jūs jam negalite?

Ne tas

N

27 įrašai

2012/08/08 19:59:24 19:59:24

Manyciau cia tiesiog eilinis vyriskas issigandimas ir supratimas, jog yra tau neabejingas. Palukuriuok, nelisk labai i akis ir jis sugrys. Bent jau nelysk su visais aiskinimais kas cia nutiko ir t.t. Geriau rask siaip priezasti ji uzkalbinti. Kaip pasitikrinti tepalo lygi variklyje ar dar ko nors.

rami

R

18 įrašai

2012/08/09 14:14:02 14:14:02

O aš manau, kad tai santykių pabaiga.., arba pabaigos pradžia. Negerbiu tokių vyrų, kurie tik taip sugeba atsisveikint. Yra toks posakis "Nesivilk ir nenusivilsi..".

nebe as-nebe tu

N

9 įrašai

2012/08/09 20:50:47 20:50:47

nebeatsirado... parasiau dar viena, is mano puses tikrai paskutine jam zinute, pasakiau, kad neramu, kad tyli.. o jis neatsake.. o skambint, bijau, kad nepakels ir tiek, nuvaziuot? kad jis man i akis pasakytu, kad nejau nesuprantu, kad manes nebenori? kaip skaudu, kad taip nepagarbiai pasielge, nesuprantu kodel, juk ne menesi pazistami, tikrai nesuprantu.... ((( nieko jam nenutiko, gyvas, zinau tai, bet kad tokia tyla ir nepaaiskina kodel, siaubingai skaudu...

Svetlana

S

980 įrašai

2012/08/09 21:54:54 21:54:54

nebe as-nebe tu: nebeatsirado... parasiau dar viena, is mano puses tikrai paskutine jam zinute, pasakiau, kad neramu, kad tyli.. o jis neatsake.. o skambint, bijau, kad nepakels ir tiek, nuvaziuot? kad jis man i akis pasakytu, kad nejau nesuprantu, kad manes nebenori? kaip skaudu, kad taip nepagarbiai pasielge, nesuprantu kodel, juk ne menesi pazistami, tikrai nesuprantu.... ((( nieko jam nenutiko, gyvas, zinau tai, bet kad tokia tyla ir nepaaiskina kodel, siaubingai skaudu...

Kiek jums metų? Rašėte kad ne jaunuoliai.. Jums siaubingai skauda nes tiesos nežinote. Gal parodykite sau pačiai kad esate suaugusi ir paskambinkite, jei jums rūpi? Kas baisiausia nutiks jei jis nepakels ar pakėlęs pasakys kad viskas baigta? Skaudu bus kurį laiką, bet jūs tapsite laisva. O kaip galima suprasti ar esate reikalinga ar ne, jei jis tyli? Turi būti pasakyta tvirtai ir sąžiningai, o jūs turite būti pasiruošusi priimti bet kokį atsakymą. Bet kuriuo atveju - kas vyksta, į gerą. Jei ne į gerą,vadinasi dar ne pabaiga... Sėkmės ir ryžto:).

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/10 07:49:38 07:49:38

Nesielkite kaip auka - galbūt tai yra jo tikslas, padaryti jus savotiška auka, kad jūs ieškotumėte jo, "išgelbėtojo". Pasielkite kaip padėties šeimininkė - paskambinkite ir ramiu balsu paklauskite, kur dingo ir kada atsiras. Jeigu myks ir kažką murmės - kelkite kartelę - ar jis dar nori su jumis bendrauti, ar jau viskas, deda tašką? Jeigu taškas - tai viso gero. Jeigu kažkas kita - tai jūs laukiate jo, pasiruošusio kalbėtis. Jeigu neatvyksta kalbėtis - viskas. Jūs sudirgusi, pavargusi ir ne nuotaikoje toliau taip žaisti.

Tokio pokalbio esmė - parodyti, kad nebijote padėti tašką. Net jeigu ir padėsite tašką - nieko baisaus nenutiks. Taip - būsite kurį laiką dirgli, susierzinusi, bet tokiu atveju turėsite kur nukreipti savo emocijas - ne į tai, kad jūs auka, o į tai, kad kažkoks, BLET, šmikis, sugaišino jums šitiek laiko, kurio metu galbūt būtumėte susipažinusi su normaliu žmogumi.

Nežinau, koks tai žmogus tas jūsų draugas, bet žinau, kad yra tam tikra rūšis vyrų, kurie žaidžia psichologinius žaidimus, kurių tikrosios esmės net patys iki galo nesuvokia. Spėju, jis jaučia, kad esate nuolat neapsisprendžianti asmenybė ir nori su jumis pažaisti, kol kažkokia detalė ims ir išlūš. O jeigu nežaidžia, tuomet jis turi rimtų problemų su bendravimu. Ir jeigu jis jas turi tokių metų, tai viskas - turės amžinai. Paklauskite savęs, ar jums reikia tokio žmogaus, su kuriuo nuolat iškils tokios situacijos. Jeigu jūs dar neturite vaikų - pats laikas susidėlioti taškus. Vėliau bus tikrai sunku.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/08/10 08:38:24 08:38:24

Paskambinkite. Kad išsilaisvintumėt. (Asmeniškai aš tai net neskambinčiau.) Bet santykių tąsos galimybės aš nematau - tai ne tas žmogus, su kuriuo galėtum eiti į žvalgybą. Kažkiek paskaudės, bet tai geriau, nei skaudėtų visą gyvenimą. Nepraraskit savivertės ir nesukit galvos dėl žmogaus, kuris negerbia kito ir nesugeba tinkamai užbaigti santykių. Pasaulyje daug normalių vyrų.

nebe as-nebe tu

N

9 įrašai

2012/08/10 09:20:52 09:20:52

Aciu Aurimaz, Aciu Lay scorpio... Bet as atsiduriau visai aklavieteje... nezinau ka daryti. Gal tai nuskambes per vaikiska, bet dauguma mes turim tuos facebookus ir kartais ka nors parasom ant sienos. vakar parasiau ant savosios : negaisk laiko su tuo, kuris sunkiausia akimirka tau nepades, o siryt patikrinau savo profili ir mano tas zmogus, del kurio as vis lauzau galva buvo paspudes "like" prie sio mano pasakymo... Tai ka tai gali reikst? nei skambucio is jo. nei zinutes, nei atsakymo, bet "like" i toki mano posta... Taip jis nori pasakyt, kad negaisciau laiko su juo? nesuprantu, juk mes tiek laiko kartu, visada viskas buvo super.. ir jis ne paauglys... ir taip atsisveikina? ar as viska sureiksminu?

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/10 10:00:48 10:00:48

Tai reiškia, kad jis tau vis tiek neduoda jokių atsakymų ir žaidžia užuominomis, kurių reikšmės net pats nesupranta. O tu leidi, kad jis su tavimi žaistų.

Yra toks geras posakis - jeigu moterį muša ir ji nuo vyro nebėga, vadinasi, jai tai patinka. Tą patį galima ir tau priskirti - jeigu jis žaidžia, o tu nenutrauki jo žaidimų - matyt, tau to pačiai reikia. Reikia kažkokios vilties, reikia jo dėmesio, nes antraip ilgai netvertum.

O jeigu nereikia, tai žaidimo pabaigą surašiau ankstesniame poste.
Jeigu tikrai nori baigti santykius, tašką dedi aiškiai. Tu nepadėjai jokio aiškaus taško, tik numetei dviprasmišką žinutę į FB. Kokį tikslą apskritai turėjo ji pasiekti? Daug efektyviau būtų jį tiesiog išmesti iš FB kontaktų. Pats efektyviausias būdas - paskambinti ir priremti prie sienos.

Tavo atveju yra dvi blogybės - tai jo žemo lygio žaidimai ir tavo naivi viltis, kad galbūt jis liausis žaidęs, susiims, paskambins ir pasakys "štai, brangioji, tu mano "testą" praėjai, esi pati šauniausia...".
"Rimtai" skamba, ar ne? Bet greičiausiai tokiomis fantazijomis viskas ir vyksta.

Jeigu apsilankytum pas psichologą, tai tau aplinkiniais keliais leistų suprasti, kad už didžiąją dalį to, ką gauni, esi atsakinga pati.
Aš tau tiesiai šviesiai sakau - pati kalta, kad jis taip daro. Nes tu leidi jam taip daryti. Neleistum - jis bėgtų tolyn uodegą pabrukęs, ieškotų kitos silpnos aukos, kuri bijo tiesiogiai klausinėti. Tas vyras akivaizdžiai mato, kad tavo savigarba sudaužyta į šipulius ir tuo naudojasi. Dabar suka galvą dviprasmiškais poelgiais, vėliau ims dar painiau manipuliuoti, jeigu jis būtent to siekia. Jeigu tu lengvai pasiduodi manipuliacijoms, tai būk garantuota - gyvenime sulauksi dar ne vieno manipuliatoriaus. Taip sakant, niša ilgai tuščia nebūna.

Na bet, tarkime, kad aš klystu. Klystu, kad ši situacija yra iš esmės bloga.
Jis manipuliatorius? Tikėtina, jog taip.
Tu leidiesi manipuliuojama? Irgi taip.
Bet AR TU TIKRAI NELAIMINGA? Va čia yra pats įdomiausias klausimas. Nes pažiūrėkime - jis tavimi sumanipuliavo, nepateikė aiškių atsakymų, tu ėmei svarstyti, galvoti, kas tai galėtų būti. Prisijungei į šį forumą ir netgi temą užvedei, kurioje atsakymus pateikė daug žmonių. Tu gavai masę dėmesio. Galbūt tu dabar jautiesi netgi labai gyva - gavusi dėmesio, turinti savo nuostabujį manipuliatorių, kuris tau davė progą susirasti dėmesio, išsijudinti iš mirties taško. Klausimas - ar tu tikrai nelaiminga? Gal tu kaip tik jautiesi labai laiminga ir tau nereikia nieko keisti? Tokiu atveju sveikinu - tu gyveni labai pilną gyvenimą. Suradai idealią antrą pusę, kuri patenkina tavo užslėptus troškimus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume