Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kaip suprasti vyro pasakyma

kaip suprasti vyro pasakyma

nebe as-nebe tu

N

9 įrašai

2012/08/07 13:55:32 13:55:32

Sveiki. Padekit suprasti... Su vyru bendraujam jau 1,5 metu, viskas buvo gerai, atrodo ir planu ateiciai jau turejom... Viena vakara, tiksliau vidurnakti jau, gaunu is jo zinute: labutis, kai noreciau, kad dabar butum salia. as atsakiau jam tuo paciu, kad atseit ir as to paties noriu. tada jis pasiule susitikti rytoj, sutikau... po keliu minuciu raso: o gal perdaug isibegejom? ar taip isdykaujam? parasiau, kad nesupratau, ka turi omeny ir pasiuliau jam apie tai pasikalbet, kai susimatysim, jis pasake, kad parasyciau dabar ka apie tai manau, bet as neparasiau, tada jis palinkejo labos nakties ir viskas. kita diena jam paskambinau, bet jis sake, kad neimciau i galva, kad buvo isgeres ta vakara... bet siandien neisieis susitikt, ir atsisveikinom. Buvo linksmas kaip visada malonus. Tai buvo vakar, siandien jam nusiunciu bucki, nieko neatsake... nesureagavo... Ka tai galetu reiksti? As ji myliu, bet niekada jam to nesakiau, nes laukiu is jo pirmo zingsnio, bet po sio susirasinejimo lauzau galva, kas nutiko. Kaip jums atrodo is salies? Abu esam nebe januonuoliai, suage zmones.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/07 14:02:42 14:02:42

ka tu nori is girto, jis gal nebeatsimena snd kas buvo vakar.O geriausiai paklausk jo pacio, mes gi net nepazistam ir nezinom situacijos. Cia tau tiek priburs,kad pati paskui nebesusigaudysi kur tiesa gali buti o kur speliones.

nebe as-nebe tu

N

9 įrašai

2012/08/07 14:20:50 14:20:50

As jo ir paklausiau, o jis pasake, ir gerai, kad nesupratai, neimk i galva... vakar labai norejau pasimatyt, bet siandien reikalu atsirado ir negaliu atvykt... Bet man atsirado nerimas, kad jis pradejo galvot, "kad perdaug isibegejom", o juk isgerusiam ir atsilaisvina liezuvis... cia vos ne "padarom pertrauka santykiuose" (man taip pasirode), ir po sito man siandien nebeatsake i zinute nors zinau, kad ja perskaite, nes man rodo, kada laiskai perskaityti.

zinovas

Z

7 įrašai

2012/08/07 14:25:14 14:25:14

pagal viska ka tu cia parasei taviskis serga reumatu

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/07 14:26:39 14:26:39

1 diena tai jau pertrauka??? nejuokink

nebe as-nebe tu

N

9 įrašai

2012/08/07 14:32:17 14:32:17

Ne del vienos dienos, o del posakio "per daug isibegejom".... mano akimis tai "ar ne laikas sustoti" ... as nesuprantu, nejau cia renkasi tik pasityciot? juk diskusiojs ir reikalingos tam, kad gautum patarima, kita poziuri, o ne "reumata"... kokie ziaurus zmones siais laikais..

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/07 14:38:57 14:38:57

Nakti jis rase sms ne tau, o kitai. ne is karto suprato, kad tu atsakei, gal tikrai buvo girtas. "gerai, kad nesupratai" , nes gal but as klystu, gal rase tau.
jis teisus sakydamas, kad neimtum i galva. bendraukit, kaip bendrave, tik rodyk jam daugiau demesio, sekso.
kaip pas jus su seksu? "noreciau, kad butum salia" nakti reiskia tik sekso trukuma... dazniausiai.

nebe as-nebe tu

N

9 įrašai

2012/08/07 14:43:16 14:43:16

Rase tikrai man, nes iskart pasiteiravo kai ko, kas liecia tik mane. Tad del to as neabejoju... O sekso visada yra tiek, kiek jis nori, be to ir as bunu iniciatore, tada del to jokiu problemu... Demesi visada rodau. Bendraut kaip bendravom... kad jis tyli antra diena, o as parasiau karta, neatsake, ir nenoriu daugiau ikyret.. juk vyrai to nemegsta... Ka reiskia tas "per dug isibegejom"

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/07 14:48:22 14:48:22

na tai xren znaet.... gal nori buti kartu visa laika, girtas prasitare, o blaivas issigando?

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/07 14:50:20 14:50:20

p.s. bet juk ne toj pirmoj sms pasiteiravo asmenisku dalyku? pedas meto.... maniskis taip darydavo. as irgi taip dariau, kai ne tam pasiunciau sms... bet tikekimes as klystu
BB

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume