Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → sirdies skausmas

sirdies skausmas

sirdelemano

S

4 įrašai

2012/06/16 11:18:02 11:18:02

Skauda sirdi, pasimetusi ir nezinau kaip elgtis geriausiai. bendraujame su vaikinu jau 9 menesiai. Tas bendravimas toks kad nesuprasi kokie tie santykiai. isipareigoje nesame vienas kitam.bet as kitu neieskau, kaip jis nezinau, bet sako priprates prie taves vienos. demesio visa laika nebuvo per daugiausia. del santykiu nespaudziau, tiesiog atrode kad bendraujant savaime issirutulios kazkas daugiau jei bus lemta. bet man atsirado jausmai, gal net meile tai. as jo pasiilgtu,gaudai kiekviena proga susitiki, pabuti drauge.mes esame is skirtingu miestu. pas mane jis nebeatvaziuoja. o vos bunu jo mieste, siulo susitikti, uz ranku susikibe vaikstome. atrodo jei nepatikciau, nenoretu visai susitikti, nerasytu, neskambintu. ar buna kitaip? kaip pamirsti mylima zmogu? arba kaip pakeist santykiu krypti?

sirdelemano

S

4 įrašai

2012/06/16 11:25:05 11:25:05

kaip man su juo bendrauti? draugiskai, siltai,rodyti paciai demesi, ar saltai, abejingai? ar tiesiog palikti nes nemyli manes?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/06/16 12:29:00 12:29:00

Tokie ir tie santykiai...
Nesate įsipareigoję, tik jūs važiuojate pas jį, norite daugiau iš jo, nors važiuoti visgi turėtų vyras... Jis tik pripratęs, jam patogu, kai pas jį pana atvažiuoja. Kas atsisakys tokio malonumo, kai viskas gatavai padėta ant stalo? Manau, esate jam tik malonumas ir nieko daugiau. O jei norite pati išsiaiškinti, tai pati jo ir paklauskite. Nors čia ir klausti nereikia, ir taip viskas aišku. Jei jums tinka būti besisiūlančia ..., tai ir būkite. O jei norite pagarbos iš žmogaus, tai sėdėkite pas save ir laukite. Ir matysite, kiek jam reikalinga ir kuriam tikslui.
Save gerbianti moteris paliktų ją nemylintį vyrą ir jai nekiltų minčių dar rodyti toliau dėmesį. Bet savo kainą kiekviena nusistato pati.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/16 12:47:31 12:47:31

Hm. Taip iseina, kad tolimuju reisu vairuotojai ir tarpmiestiniu autobusu vairuotojai labiausiai myli moterys.

sirdelemano

S

4 įrašai

2012/06/16 13:12:50 13:12:50

visi susitikimai jo iniciatyva. as niekada nerasau kad esu jo mieste ar kad susitinkame. tik jei butu mano valia, ju butu daugiau. taciau meile neateina is karto. neateina abiems vienu metu. todel svarstai gal dar bendrauti, prisipratinti, prisijaukinti kaip sake vienas pazistamas?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/06/16 13:29:51 13:29:51

Šiai dienai tau neaišku, kas tai per santykiai, kitaip tavęs čia nebūtų. Kodėl negali žmogaus, kurį tu sakaisi mylinti, to paklausti?
Sakai, kad nesatę įsipareigoję. Simpatijų kavagėriams, pokalbiams, pasivaikščiojimams, kai kam ir seksui gali būti daug. Tikrai pažįstu ne vieną mielą komunikabilų žmogų, kuris be kompleksų gali draugiškai su viena meiliai eiti į kiną, nes vienam nuobodu, o su kita tūsintis į klubą. o kas po klubo? Ir visos jam mielos, prie visų pripratęs.
Siūlau pačiai tiesiai paklausti, kokia yra tavo vieta šituose santykiuose.
Moterys turi madą spėlioti, o dažnai joms svarstant 5 galimus sudėtingus atsakymus, vyras turi visai kitokį paprastą šeštąjį.

sirdelemano

S

4 įrašai

2012/06/16 13:32:42 13:32:42

tuomet kaip tas klausimas turi skambeti kad jo neisgasdinti?

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/06/16 13:52:48 13:52:48

Ugnelė.: Tokie ir tie santykiai...
Nesate įsipareigoję, tik jūs važiuojate pas jį, norite daugiau iš jo, nors važiuoti visgi turėtų vyras... Jis tik pripratęs, jam patogu, kai pas jį pana atvažiuoja. Kas atsisakys tokio malonumo, kai viskas gatavai padėta ant stalo? Manau, esate jam tik malonumas ir nieko daugiau. O jei norite pati išsiaiškinti, tai pati jo ir paklauskite. Nors čia ir klausti nereikia, ir taip viskas aišku. Jei jums tinka būti besisiūlančia ..., tai ir būkite. O jei norite pagarbos iš žmogaus, tai sėdėkite pas save ir laukite. Ir matysite, kiek jam reikalinga ir kuriam tikslui.
Save gerbianti moteris paliktų ją nemylintį vyrą ir jai nekiltų minčių dar rodyti toliau dėmesį. Bet savo kainą kiekviena nusistato pati.

Tik ar verta autorei sedeti ir laukti, Manau geriau gyventi.
Taip, save gerbianti moteris turbut taip ir pasielgtu.. , tik kaip pasielgtu mylinti moteris?
Ugnele,Nepriimkit tai kaip kritikos savo adresu, is esmes su jumis sutinku, man tik pati forma nepatiko. Matyt darausi sentimentalus.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/16 14:00:24 14:00:24

Man atrodo moterie pavelavai su klausimais jam.

Visu pirma sau turetum kelti apibrezimus ir klausimus. Butent ka veiki su savo gyvenimu. Pagal tai isileisti kita asmeni.
O dabar kazkokie vejai.

Apibrezkite mane, man sirdele skauda...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/06/16 14:05:53 14:05:53

Autorei:
Susiformuluok klausimą taip, kad gautum tiesų ir aiškų atsakymą. Nes esant dviprasmybėms situacija gali tęstis kad ir eilę metų ir niekas nesikeis.
Aš, tiesą sakant nesu buvusi tokioje padėtyje ir man neteko klausti.
Man tik yra tekę pasakyti žmogui ,,Ne" ir džiaugiuosi, kad jis paklausė. Nes nėra gera jaustis, kai nujauti, kad lyg iš tavęs kažko tikisi, o tu puikiai žinai, kad niekada su tuo mielu žmogum nebūsi niekuo daugiau nei draugai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume