Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → sirdies skausmas

sirdies skausmas

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/06/16 14:18:21 14:18:21

Senas hrienas:
Ugnelė.: Tokie ir tie santykiai...
Nesate įsipareigoję, tik jūs važiuojate pas jį, norite daugiau iš jo, nors važiuoti visgi turėtų vyras... Jis tik pripratęs, jam patogu, kai pas jį pana atvažiuoja. Kas atsisakys tokio malonumo, kai viskas gatavai padėta ant stalo? Manau, esate jam tik malonumas ir nieko daugiau. O jei norite pati išsiaiškinti, tai pati jo ir paklauskite. Nors čia ir klausti nereikia, ir taip viskas aišku. Jei jums tinka būti besisiūlančia ..., tai ir būkite. O jei norite pagarbos iš žmogaus, tai sėdėkite pas save ir laukite. Ir matysite, kiek jam reikalinga ir kuriam tikslui.
Save gerbianti moteris paliktų ją nemylintį vyrą ir jai nekiltų minčių dar rodyti toliau dėmesį. Bet savo kainą kiekviena nusistato pati.

Tik ar verta autorei sedeti ir laukti, Manau geriau gyventi.
Taip, save gerbianti moteris turbut taip ir pasielgtu.. , tik kaip pasielgtu mylinti moteris?
Ugnele,Nepriimkit tai kaip kritikos savo adresu, is esmes su jumis sutinku, man tik pati forma nepatiko. Matyt darausi sentimentalus.

Senasis kriene, pirmiausia nuoširdžiai pripažįstu, kad man labai patinka Jūsų išmąstymai. Labai teisingi, labai taktiški ir kartu tokie iš vyriško kampo:)
Žinai, su ta forma.... Kartais gali sukti gražiai aplinkui, bet ar visada verta vynioti į vatą?
Aš čia matau klasikinę situaciją - moteris labai dažni įsimyli, prisiriša prie savo partnerių, su kuriais turi artimus santykius ir juo labiau, jei jie joms bent kiek dėmesingi. Čia taip jau gamtos surėdyta. Ir pradeda įsivaizduoti, kad ten turėtų būti meilė, pageidautina abipusė.
O vyrai (nepykite, čia ne apie jus:) tame mato tik malonų bendravimą be jokių planų į ateitį.
Moteris nori saugumo, ji nori visa tai apibrėžti.
Vyrui tinka kaip yra, jis tiesiog džiaugiasi tuo suėjimu.
Kur veda santykiai, kai kiekvieno tikslai skiriasi?
Kam moteriai gaišti laiką, jei ji nori būti mylima, o iš jo pusės ,,neįpareigojantys santykiai"?
Tai va ir siūlau išsiaiškinti, kad paskui nebūtų -5 metus jam atidaviau, o jis....tikras kiaulė.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/16 14:42:01 14:42:01

Ugnele, si karta akmenuku i Jusu darza pametysiu.
As asmeniskai niekada nezinau ka galvoja kitas zmogus, o ka jau kalbeti apie kita lyti.
Musu temos autore, du kartus rase apie iniciatyva ir abu kartus skirtingai.
Tas labai uzkabino"jei tai butu mano valioje butu daugiau susitikimu" o kieno tai valioje? Arba mes pazistami devynis menesius, nezinau ar jis turi kita?
Juokinga. Taip kaip moteris nori buti pazinta, taip ir vyrai.
Taip kaip ka tik pacios minetas vyriskis taip ir minetos moterys atlieka funkcija.

Isiklausykit i zodi pazintis. Tai kaip Jus tikites apibrezimu nesusipazinus?

Ugnele, su visa pagarba ar kas nutiko?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/16 14:49:03 14:49:03

Et. Apie artimus santykius praleidau.
Cia ir vel Ugnele, sprendi is savosios varpines. Pasiziurek is autores varpines. Ji net nezino kaip su vyru bendrauti.

Na gaus atsakyma kaip paklausti, o kas bus jei i klausima klausimu atsakys?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/06/16 15:12:46 15:12:46

Nebijau aš tų akmenų:) Mano daržas visad buvo akmenuotas:)
O ką siūlai tu šiai pasimetusiai moteriškei?
Kas buvo jau nesugrąžinsi. Yra tas, kas yra dabar. Ji įsimylėjo. Arba aistrą įvardija meile. Teisybės nežinau ir negaliu žinoti.
Ir ką dabar? Ką siūlai dabar? Taip, aš žiūriu iš savo varpinės. Man būtų labai gaila savo laiko, jausmų, prarastos savivertės, jei tai netinkamas žmogus eiti šalia.
Moralai moralais, bet man dabar tikrai įdomu, ką konkretaus ir konstruktyvaus gali patarti išmintingi vyrai ne iš savo varpinės.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/06/16 15:34:55 15:34:55

Ugnelė.:
Senas hrienas:
Ugnelė.: Tokie ir tie santykiai...
Nesate įsipareigoję, tik jūs važiuojate pas jį, norite daugiau iš jo, nors važiuoti visgi turėtų vyras... Jis tik pripratęs, jam patogu, kai pas jį pana atvažiuoja. Kas atsisakys tokio malonumo, kai viskas gatavai padėta ant stalo? Manau, esate jam tik malonumas ir nieko daugiau. O jei norite pati išsiaiškinti, tai pati jo ir paklauskite. Nors čia ir klausti nereikia, ir taip viskas aišku. Jei jums tinka būti besisiūlančia ..., tai ir būkite. O jei norite pagarbos iš žmogaus, tai sėdėkite pas save ir laukite. Ir matysite, kiek jam reikalinga ir kuriam tikslui.
Save gerbianti moteris paliktų ją nemylintį vyrą ir jai nekiltų minčių dar rodyti toliau dėmesį. Bet savo kainą kiekviena nusistato pati.

Tik ar verta autorei sedeti ir laukti, Manau geriau gyventi.
Taip, save gerbianti moteris turbut taip ir pasielgtu.. , tik kaip pasielgtu mylinti moteris?
Ugnele,Nepriimkit tai kaip kritikos savo adresu, is esmes su jumis sutinku, man tik pati forma nepatiko. Matyt darausi sentimentalus.

Senasis kriene, pirmiausia nuoširdžiai pripažįstu, kad man labai patinka Jūsų išmąstymai. Labai teisingi, labai taktiški ir kartu tokie iš vyriško kampo:)
Žinai, su ta forma.... Kartais gali sukti gražiai aplinkui, bet ar visada verta vynioti į vatą?
Aš čia matau klasikinę situaciją - moteris labai dažni įsimyli, prisiriša prie savo partnerių, su kuriais turi artimus santykius ir juo labiau, jei jie joms bent kiek dėmesingi. Čia taip jau gamtos surėdyta. Ir pradeda įsivaizduoti, kad ten turėtų būti meilė, pageidautina abipusė.
O vyrai (nepykite, čia ne apie jus:) tame mato tik malonų bendravimą be jokių planų į ateitį.
Moteris nori saugumo, ji nori visa tai apibrėžti.
Vyrui tinka kaip yra, jis tiesiog džiaugiasi tuo suėjimu.
Kur veda santykiai, kai kiekvieno tikslai skiriasi?
Kam moteriai gaišti laiką, jei ji nori būti mylima, o iš jo pusės ,,neįpareigojantys santykiai"?
Tai va ir siūlau išAiaiškinti, kad paskui nebūtų -5 metus jam atidaviau, o jis....tikras kiaulė.

Na as tikrai ne gejus ir nei kiek ne geresnis uz kitus, taip kad ir apie mane...

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/16 16:16:58 16:16:58

Ugnelė.: Nebijau aš tų akmenų:) Mano daržas visad buvo akmenuotas:)
O ką siūlai tu šiai pasimetusiai moteriškei?
Kas buvo jau nesugrąžinsi. Yra tas, kas yra dabar. Ji įsimylėjo. Arba aistrą įvardija meile. Teisybės nežinau ir negaliu žinoti.
Ir ką dabar? Ką siūlai dabar? Taip, aš žiūriu iš savo varpinės. Man būtų labai gaila savo laiko, jausmų, prarastos savivertės, jei tai netinkamas žmogus eiti šalia.
Moralai moralais, bet man dabar tikrai įdomu, ką konkretaus ir konstruktyvaus gali patarti išmintingi vyrai ne iš savo varpinės.

Jau buvau rases, sioje temoje, ka daryti .
Galiu prideti:
28 Taip ir vyrai turi mylėti savo žmonas tarytum savuosius kūnus. Kas myli žmoną, myli save patį. 29 Juk niekas niekada nėra nekentęs savo kūno, bet jį maitina ir globoja kaip ir Kristus Bažnyčią. 30 Mes gi esame jo kūno nariai. 31 Todėl žmogus paliks tėvą bei motiną ir glausis prie savo žmonos, ir du taps vienu kūnu. 32 [b:2fnxg4ca]Šita paslaptis yra didelė[/b:2fnxg4ca], – aš tai sakau, žvelgdamas į Kristų ir Bažnyčią. 33 Taigi kiekvienas jūsų temyli savo žmoną kaip save patį, o žmona tegerbia vyrą.

Vyrai veda, o motris teka. Jei to negeba vesti, tai tuomet koks skirtumas kaip suformuotas klausimas.
Ir dar kitaip, jei vyras pries tai bande vesti bet sudege.

Kristina Va

K

12 įrašai

2012/06/16 19:59:28 19:59:28

niekada nesibaigianti tema galima diskutuoti iki ryto.... Bet siaip as tai manau, kad tai dvieju suaugusiu zmoniu susitarimas...

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/16 20:02:11 20:02:11

Kristina Va: niekada nesibaigianti tema galima diskutuoti iki ryto.... Bet siaip as tai manau, kad tai dvieju suaugusiu zmoniu susitarimas...

.....susitarimas neipareigojantiems santykiams tai gal laikomes to susitarimo ir toliau kokie cia dar klausimai kyla?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/17 06:47:11 06:47:11

Labai teisingas pastebejimas iki ryto. Sneku daug, o veiksmo nulis. Taip ir su cia tariama meile, viso labo tusciazodziavimas.
Myliu, ispudis didelis, kas "man" is to, dar ir paciupineti nera kaip.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume