Nesate įsipareigoję, tik jūs važiuojate pas jį, norite daugiau iš jo, nors važiuoti visgi turėtų vyras... Jis tik pripratęs, jam patogu, kai pas jį pana atvažiuoja. Kas atsisakys tokio malonumo, kai viskas gatavai padėta ant stalo? Manau, esate jam tik malonumas ir nieko daugiau. O jei norite pati išsiaiškinti, tai pati jo ir paklauskite. Nors čia ir klausti nereikia, ir taip viskas aišku. Jei jums tinka būti besisiūlančia ..., tai ir būkite. O jei norite pagarbos iš žmogaus, tai sėdėkite pas save ir laukite. Ir matysite, kiek jam reikalinga ir kuriam tikslui.
Save gerbianti moteris paliktų ją nemylintį vyrą ir jai nekiltų minčių dar rodyti toliau dėmesį. Bet savo kainą kiekviena nusistato pati.
Tik ar verta autorei sedeti ir laukti, Manau geriau gyventi.
Taip, save gerbianti moteris turbut taip ir pasielgtu.. , tik kaip pasielgtu mylinti moteris?
Ugnele,Nepriimkit tai kaip kritikos savo adresu, is esmes su jumis sutinku, man tik pati forma nepatiko. Matyt darausi sentimentalus.
Senasis kriene, pirmiausia nuoširdžiai pripažįstu, kad man labai patinka Jūsų išmąstymai. Labai teisingi, labai taktiški ir kartu tokie iš vyriško kampo:)
Žinai, su ta forma.... Kartais gali sukti gražiai aplinkui, bet ar visada verta vynioti į vatą?
Aš čia matau klasikinę situaciją - moteris labai dažni įsimyli, prisiriša prie savo partnerių, su kuriais turi artimus santykius ir juo labiau, jei jie joms bent kiek dėmesingi. Čia taip jau gamtos surėdyta. Ir pradeda įsivaizduoti, kad ten turėtų būti meilė, pageidautina abipusė.
O vyrai (nepykite, čia ne apie jus:) tame mato tik malonų bendravimą be jokių planų į ateitį.
Moteris nori saugumo, ji nori visa tai apibrėžti.
Vyrui tinka kaip yra, jis tiesiog džiaugiasi tuo suėjimu.
Kur veda santykiai, kai kiekvieno tikslai skiriasi?
Kam moteriai gaišti laiką, jei ji nori būti mylima, o iš jo pusės ,,neįpareigojantys santykiai"?
Tai va ir siūlau išsiaiškinti, kad paskui nebūtų -5 metus jam atidaviau, o jis....tikras kiaulė.