Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip paklausti paneles, ko jinai tikisi is manes

Kaip paklausti paneles, ko jinai tikisi is manes

nerakaveikti

N

8 įrašai

2012/06/04 16:10:47 16:10:47

Kaip paklausti paneles, ko jinai tikisi is manes, nes as jos nelabai suprantu tai ji vienokia tai kitokia, kaip paklausti ?

nerakaveikti

N

8 įrašai

2012/06/04 16:22:20 16:22:20

labai prasau greito atsakymo !!!

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 16:34:44 16:34:44

taip, kaip cia paklausei, taip ir jos paklausk.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 16:35:25 16:35:25

Taip ir paklausk.

Ne tas

N

27 įrašai

2012/06/04 16:54:25 16:54:25

Mane irgi erzina tas jausmas, kai moteris tai bendrauja , tai nebendrauja. Kai nebekreipi demesio i ja , tada jau priekaistauja, kodel ja pamirsai. Bet kai kreipiau demesi i ja, tai vaidino nepasiekiama princese. Todel autoriui siulau kuri laika ignoruoti savo drauge. Jei drauge "susils" prades tave kalbyti, tada zinosi, jog rupi jai. O jei tiesiai paklausi, tai aiskaus atsakymo gali ir nesulaukti. Nors pabandyti zinoma verta. Mano patirtis sako, jog neverta buti geram, svelniam, mylianciam. Kai santykiai "isivaziuoja", tada tik galima sias savybes istraukti.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/06/04 17:45:50 17:45:50

Ne tas: Mano patirtis sako, jog neverta buti geram, svelniam, mylianciam. Kai santykiai "isivaziuoja", tada tik galima sias savybes istraukti.

Esu įsitikinusi kad reikia bendrauti natūraliai, jei jau esi geras,švelnus, mylintis - būk, ko dar laukti? Nuoširdumas gali padėti sutikti kitą tokį pat nuoširdų be išskaičiavimo žmogų.

Fruktozė

F

179 įrašai

2012/06/05 12:14:22 12:14:22

Ne tas: Mano patirtis sako, jog neverta buti geram, svelniam, mylianciam. Kai santykiai "isivaziuoja", tada tik galima sias savybes istraukti.

na, neįsivaizduoju, kaip santykiai gali įsivažiuoti, jeigu neverta būti geram, švelniam, mylinčiam.

Bėgčiau kuo toliau nuo tokio, kuris vaidina kietą, pasikėlusį arba apskritai tyli kaip žuvis. Ir staiga, bac, pvz. po mėnesio ardymosi "ištraukia" švelnumą, gerumą ir t.t. Man jau šimtas metų neberūpės jo gerumas

Ne tas

N

27 įrašai

2012/06/05 16:39:48 16:39:48

Is prigimties esu draugiskas, nuosirdus, siltas zmogus. Bet kai toks esi, moteris pasijaucia princese ir pradeda issidirbineti. Nebeatsiliepia i skambucius, tai atraso tai neatraso i sms, tai gali susitikti, tai paskutine minute atsaukia susitikima ir t.t. Pagalvoji, jog tureciau susiprasti ir nebetrukdyti jos, tada jau ji pradeda rodyti demesi, priekaistauja, jog nebepaskambinu ir t.t. Kuriems galams man reikalingas tas kates ir peles zaidimas. Suprantu, nori jog kovociau del jos demesio, bet kai esi draugiskas ir nuosirdus, tai moterys ryskiai persistengia vaidinti neprieinamas. Va todel ir sakau, jog nereikia buti nei geram nei draugiskam. Nekalbu as ten apie kelimusis ir vaidinima kietu. Rimtai reikia elgtis su moterim kaip su daiktu ir ziureti labiau savu reikalu. Tada jos jau pradeda rodyti siltuma. Erzina mane tokie zaidimai, kai nera moteru su kuriomis galetum paprastai bendrauti, draugauti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/05 17:53:47 17:53:47

Ne tas: Is prigimties esu draugiskas, nuosirdus, siltas zmogus. Bet kai toks esi, moteris pasijaucia princese ir pradeda issidirbineti. Nebeatsiliepia i skambucius, tai atraso tai neatraso i sms, tai gali susitikti, tai paskutine minute atsaukia susitikima ir t.t. Pagalvoji, jog tureciau susiprasti ir nebetrukdyti jos, tada jau ji pradeda rodyti demesi, priekaistauja, jog nebepaskambinu ir t.t. Kuriems galams man reikalingas tas kates ir peles zaidimas. Suprantu, nori jog kovociau del jos demesio, bet kai esi draugiskas ir nuosirdus, tai moterys ryskiai persistengia vaidinti neprieinamas. Va todel ir sakau, jog nereikia buti nei geram nei draugiskam. Nekalbu as ten apie kelimusis ir vaidinima kietu. Rimtai reikia elgtis su moterim kaip su daiktu ir ziureti labiau savu reikalu. Tada jos jau pradeda rodyti siltuma. Erzina mane tokie zaidimai, kai nera moteru su kuriomis galetum paprastai bendrauti, draugauti.

Nesi tu nei siltas, nei draugiskas, nei nuosirdus. Jei toks butum, neatsigintum moteru ir visos noretu buti su tavim, ir tikrai neissidirbinetu. Nezinau, ko, nes taves nepazistu, bet kazko truksta tavyje, kad jos atsaukia susitikimus. Esi arogantiskas ir pasikeles, tai jos ir laiko tave atsarginiu variantu. Tokiu is bedos, laikinai, kol atsiras geresnis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/05 17:55:26 17:55:26

Ne tas: Mane irgi erzina tas jausmas, kai moteris tai bendrauja , tai nebendrauja. Kai nebekreipi demesio i ja , tada jau priekaistauja, kodel ja pamirsai. Bet kai kreipiau demesi i ja, tai vaidino nepasiekiama princese. Todel autoriui siulau kuri laika ignoruoti savo drauge. Jei drauge "susils" prades tave kalbyti, tada zinosi, jog rupi jai. O jei tiesiai paklausi, tai aiskaus atsakymo gali ir nesulaukti. Nors pabandyti zinoma verta. Mano patirtis sako, jog neverta buti geram, svelniam, mylianciam. Kai santykiai "isivaziuoja", tada tik galima sias savybes istraukti.

Nepernesu tokiu asabu, kurie galvoja, kad jie jau tai labai aukstai, o moteris tai daiktas. Suskiai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume