Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip paklausti paneles, ko jinai tikisi is manes

Kaip paklausti paneles, ko jinai tikisi is manes

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/05 18:49:57 18:49:57

Ne tas: Rimtai reikia elgtis su moterim kaip su daiktu

ASILAS

Ne tas

N

27 įrašai

2012/06/05 18:57:33 18:57:33

Del siltumo,draugiskumo ir nuosirumo, tai cia ne mano vieno tokia nuomone. O draugu, ir keletos moteru issakyta nuomone. Sakai neatsiginciau moteru? Po tu issidirbinejimu dazna sugrysta, BET as nebepriimu. Sioi vietoi, gal ir mano minusas yra, isdidumas ar dar kas. Kartais reiketu nusileisti, bet atbuves to issidirbinejimo laikotarpi, man jau per save reiketu lipti, jog buti draugiskam ir siltam tai moteriai. Bent jau taip is karto. O pasikalbeti taip atvirai nuo dusios moteriai taigi tada irgi ne lygis.Moteris gali islikti neprieinama ir pagarbiai elgdamasi su vyru. Bet pagarbiai elgtis reta kuri moka. Dabar viena pardaveja su kuria bendravau, man uzejus i parduotuve, taip stengiasi pagauti mano zvilgsni taip stengiasi, kartais atrodo jog net sudrekusios tos akys. Kvailiuke tu, pagalvoju, tai kokio velnio issidirbinejai tas dvi savaites per kurias as tave atakavau demesiu. Ir ziurek dabar tom ilgesingom akim, as jau geriau busiu vienas, nei vel pasinersiu i toki bendravima. Jei nori pagarbos tai ir su kitu elkis pagarbiai. Gal per stipriai issireiskiau su lygindamas moteris su daiktais ir t.t, tiesiog is nevilties ateina tokios mintys. Sutapimas ar ne, bet gana atsainiai elgiuosi su viena moterimi su kuria sieja tik seksas, bet is jos demesio siltumo sulaukiu nemazai. Vylioja ji mane. Uzuominas ji kartais pameto ir apie jausmus. Bet as tai praleidziu pro ausis,pasakiau, jog nieko is manes nesitiketu, saltokai su ja elgiuosi, ( zinoma tik ne lovoi ) Giliai sirdyje man nepatinka tokie santykiai , jie nepilnaverciai, nesu visiskai laimingas, bet siai dienai yra neblogai. Ji yra tik seksui ir pirmoji, kuri tik tam man reikalinga. Gal kada apsigydysiu zaizdas ir vel bandysiu nuo pat pradziu buti vel siltas kokiai moteriai. Beto kuo vyresne moteris, tuo ir to issidirbinejimo maziau, sitai jauciasi smarkiai.
Na ir kuom dabar vel mane pavadinsite? Asaba, suski, asila jau girdejau. Dabar gal jau eile tradiciniam kiaules epitetui? Vadinkite kaip norite brangiosios, zinau savo pliusus bei minusus, ir ne jums pazinti mane kaip zmogu is 2-3 komentaru. Sekmes.

pilietis

P

5 įrašai

2012/06/06 05:42:52 05:42:52

Klausyk seni, nevertinsiu tavo mastymo tik pasakysiu viena dalyka kuri zinau. Jei nori, kad kitam zmogui taves reiketu, tavo buvimas salia turi tapti jai iprociu, o kai taip atsitinka tada turi dingti kuriam laikui. Juk kai zmogus kuri laika kazka gauna ir paskui staiga to netenka, jam to dalyko pradeda trukti, del to tos panos ir noredavo grizti pas tave po kurio laiko ...

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/06/06 05:59:50 05:59:50

Ne tas: Del siltumo,draugiskumo ir nuosirumo, tai cia ne mano vieno tokia nuomone. O draugu, ir keletos moteru issakyta nuomone. Sakai neatsiginciau moteru? Po tu issidirbinejimu dazna sugrysta, BET as nebepriimu. Sioi vietoi, gal ir mano minusas yra, isdidumas ar dar kas. Kartais reiketu nusileisti, bet atbuves to issidirbinejimo laikotarpi, man jau per save reiketu lipti, jog buti draugiskam ir siltam tai moteriai. Bent jau taip is karto. O pasikalbeti taip atvirai nuo dusios moteriai taigi tada irgi ne lygis.Moteris gali islikti neprieinama ir pagarbiai elgdamasi su vyru. Bet pagarbiai elgtis reta kuri moka. Dabar viena pardaveja su kuria bendravau, man uzejus i parduotuve, taip stengiasi pagauti mano zvilgsni taip stengiasi, kartais atrodo jog net sudrekusios tos akys. Kvailiuke tu, pagalvoju, tai kokio velnio issidirbinejai tas dvi savaites per kurias as tave atakavau demesiu. Ir ziurek dabar tom ilgesingom akim, as jau geriau busiu vienas, nei vel pasinersiu i toki bendravima. Jei nori pagarbos tai ir su kitu elkis pagarbiai. Gal per stipriai issireiskiau su lygindamas moteris su daiktais ir t.t, tiesiog is nevilties ateina tokios mintys. Sutapimas ar ne, bet gana atsainiai elgiuosi su viena moterimi su kuria sieja tik seksas, bet is jos demesio siltumo sulaukiu nemazai. Vylioja ji mane. Uzuominas ji kartais pameto ir apie jausmus. Bet as tai praleidziu pro ausis,pasakiau, jog nieko is manes nesitiketu, saltokai su ja elgiuosi, ( zinoma tik ne lovoi ) Giliai sirdyje man nepatinka tokie santykiai , jie nepilnaverciai, nesu visiskai laimingas, bet siai dienai yra neblogai. Ji yra tik seksui ir pirmoji, kuri tik tam man reikalinga. Gal kada apsigydysiu zaizdas ir vel bandysiu nuo pat pradziu buti vel siltas kokiai moteriai. Beto kuo vyresne moteris, tuo ir to issidirbinejimo maziau, sitai jauciasi smarkiai.
Na ir kuom dabar vel mane pavadinsite? Asaba, suski, asila jau girdejau. Dabar gal jau eile tradiciniam kiaules epitetui? Vadinkite kaip norite brangiosios, zinau savo pliusus bei minusus, ir ne jums pazinti mane kaip zmogu is 2-3 komentaru. Sekmes.

Paprasti ir draugiški santykiai su moterim gali buti tik darbiniai ir dalykiniai, o artimi ,intymus santykiai kazin ar buna paprasti. Gal ta moteris su kuria pas tave dabar dalykiniai santykiai mato tavyje kur kas daugiau gero nei tu pats norėtum parodyti. O kurvu arba kiaulių ešelona temti gyvenimo bėgiais ,tolygu atsisakyti normalaus gyvenimo šiandien. Bet tu gi ne šventasis ir netempi jo į rojų. Tai kam jis tau?

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/06 07:43:57 07:43:57

[quote:cry455gm]Ne tas rašė:
Bet pagarbiai elgtis reta kuri moka. ... pagalvoju, tai kokio velnio issidirbinejai tas dvi savaites per kurias as tave atakavau demesiu. Ir ziurek dabar tom ilgesingom akim, as jau geriau busiu vienas, nei vel pasinersiu i toki bendravima. Jei nori pagarbos tai ir su kitu elkis pagarbiai. [/quote:cry455gm]
Gal gali konkreciau paaiskinti: kuo pasireiskia ta moteru nepagarba tau? Kas per issidirbinejimas? Koks tas jusu bendravimas buna 2 savaites (kaip tu elgiesi, kaip jos). Neisivaizduoju, kas tokio gali buti. Bet nebuna taip, kad "visos jos tokios ir visi jie tokie".

skavius

S

270 įrašai

2012/06/06 09:57:48 09:57:48

Puikiai suprantu, kas tai per situacija, o ją apibūdinčiau patarle: MOTERIS KAIP ŠEŠĖLIS, JEI EINI PASKUI, JI BĖGA NUO TAVĘS, O JEI EINI TOLYN NUO JOS, JI BĖGA PASKUI TAVE. Trumpai ir paprastai.
Turėjau tokią pirmąją panele, pats tada, žinoma, buvau dar nepatyręs artimuose santykiuose, tada pirmą kartą pamačiau, jog mielumo, šilumos, draugiškumo rodymo, asistavimo gali būti per daug. Suprantu, aš pats irgi ne Dievo dovana, bet manau buvau teisus, kai užpykau, kad ji savo draugams, grupiokams skiria daug daugiau dėmesio ir laiko, nei man, kad ir koks jai buvau geras, rūpestingas ir dėmesingas (o čia daug moterų to lyg ir nori). Išsiskyrėm gal iš ketvirto karto, pirmus du kartus ji pasiūlė skirtis, o aš - susitaikyti, trečią kartą abu sutarėm, kad tikrai reikia skirtis, na, lyg ir gerai, nei vienas nepasijautė palikta(s). Tada susirašinėjom SMS'ais, paskutinę žinutę parašėm ir baigėm, bet aš jau buvau supratęs jos tą tendencingą šešėlio sistemą ir įtariau, kad šįsyk po kiek laiko ji pradės siūlyti susitaikyti, tas laikas truko 10 minučių! Žinoma, tada aš parodžiau jai savo charakterį ir kaip pagal šešėlio sistemą, jau jinai man nusileido. Parodžiau, jog ketinu bėgt nuo jos ir ji leidosi į kompromisus, bei pripažino, jog ir ji kaikur buvo neteisi, nors prieš 10 minučių ji ketino lygiai taip pat bėgti nuo manęs kuo toliau, gal net toliau, nei aš nuo jos.
Vienu žodžiu mergindamas ir rimčiau draugaudamas rodyk mielumą, švelnumą, gerumą, bet išlaikyk savo orumą ir parodyk, jog ji irgi turėtų pakovoti dėl tavęs.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/06 10:20:18 10:20:18

Ar ne geriau bendrauti tiesiog draugiskai, leidziant partneriui tureti pakankamai erdves? Visokie dirbtiniai begimai, kaip ir perdetas demesys nieko gero neduoda.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume