Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Myliu vedusi, o jis?

Myliu vedusi, o jis?

Nebesaulele

N

15 įrašai

2012/04/23 05:50:03 05:50:03

Abu esame vede, abu turime vaikus.. Jo vaikai 17 ir 11, mano dar pirmokas. Bendraujam jau antri metai. Zinau, kad jis savo zmonos nemyli, kad yra su ja del vaiku, lygiai taip pat as su vyru, kurio nebemyliu.. Musu pasimatymai nuostabus, salia jo man gera, ramu, galime kalbetis apie viska, per ta laika pazinau ir jo minusus, su kuriais susitaikiau, zinau, kad galetume kartu pradeti nauja gyvenima. Apie savo jausmus jam nesakiau, bet zinau, kad ji labai myliu. Noreciau jam prisipazinti, bet bijau... Kazkada jam issprudo, kai paklausiau kas as jam - jis "busima zmona", bet tuo ir baigesi... Kaip man suprasti, ar as jam rupiu tiek, kiek jis man?

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2012/04/23 08:05:40 08:05:40

O kas Jums yra Meilė?
Manau, kad Jūs painiojate Meilę su įsimylėjimu. Tikra Meilė yra daugiau nei jausmas ar aistra. Meilė - tai NORAS mylėti artimus žmones, jų neskaudinti savo elgesiu, tai yra PASTANGA dėl kito, atsakomybė, įsipareigojimas.
Manau, kad jūs įsimylėjusi ir šis periodas trunka deja deja neilgai . Yra begalės literatūros apie tokią įsimylėjimo būseną, pasiskaitykite. Keista, kad tokių elementarių dalykų nežinote.
Tai ką jūs šiuo metu išgyvenate - viena, o tai ką jau veikiate su jausmais (leidžiate sau) - jau kita. Jei nesugebate susivaldyti, padeda psichologai praventiliuoti tuos tuščius jausmus arba išsiaiškinti, kodėl taip atsitiko. O čia jau yra pastanga kaip minėjau aukščiau - kreiptis pagalbos.
Visas tas jūsų santykis su vedusiu yra susikurta meilės iliuzija.Tai ne meilė, o melas. Laiko klausimas, kada tas burbulas subliukš.

Nebesaulele

N

15 įrašai

2012/04/23 09:37:27 09:37:27

Nesu maza mergaite, negalinti atskirti susizavejimo, isimylejimo nuo meiles... ir kartu men ne menesi ir ne du, ir mum ne po 20 metu... nelabai supratau Moteris Ji komentaro. Nieko neskaudinu, tiesiog kiekvienas turim teise i laime ir antra sansa sukurti toki gyvenima, kuri norim. Seima man sventa, bet gyventi su zmogum, kurio nemyli, kam?

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2012/04/23 11:45:07 11:45:07

o kai tekėjai, ar mylėjai vyrą? Kur ta meilė išgaravo? Ir ar nebus su tuo antru šansu kaip ir su pirmu: kol vyko cheminė reakcija, tol vyras buvo tinkantis, jamamas, o kai išgaravo "meilė", tada ... sekantis....? Nežinau, kas vyksta jūsų šeimoje, bet kito įsimylėjimas, nėra pagrindas skyryboms, ir nejausti vyrui kažkurį laiką užburiančios aistros yra visiškai normalu tam tikrais periodais. Niekada nebūna tik "karštas", aistringas ir jausmingas periodas poroje. Santykių kūrimas yra abiejų žmonių darbas, kurio panašu nenorite dirbti. Gal aš ir klystu, nežinau, bet iš to ką perskaičiau, susidarė tokia nuomonė.
Kitas klausimas, o kaip su vaikais? Ar vaikai turi teisę į laimingą šeimą? Ar turi galimybę rinktis gyventi normalioje šeimoje su tėčiu ir mama?

Ir beja, susižavėjimas , įsimylėjimas trunka statistiškai iki 3 metų. Jūs atvėju, kai kurstoma slapta aistra ir susitikimai negali vykti kada panorėjus, gali trukti ir ilgiau, jei paguodžiau .
Esmė ta pati, išsiskirkite ir tariama meilė išaruos kaip dūmas. Jausmai nėra meilė. Gaila, kad kaip sakote turite metų ir tokių primityvių dalykų nežinote.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/23 14:00:26 14:00:26

Nemanipuliuok Moteris Ji vaikais. Vaiku is mamos ar tevo neatimdineja (kol kas).
Juk nezinai plano.
Kaip gali reikalauti is zmogaus daugiau nei jis supranta.
Viena kas cia baisiausia tai slaptoje. Manau baisiau uz pacias skyrybas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/23 17:31:58 17:31:58

nebesaulele: Abu esame vede, abu turime vaikus.. Jo vaikai 17 ir 11, mano dar pirmokas. Bendraujam jau antri metai. Zinau, kad jis savo zmonos nemyli, kad yra su ja del vaiku, lygiai taip pat as su vyru, kurio nebemyliu.. Musu pasimatymai nuostabus, salia jo man gera, ramu, galime kalbetis apie viska, per ta laika pazinau ir jo minusus, su kuriais susitaikiau, zinau, kad galetume kartu pradeti nauja gyvenima. Apie savo jausmus jam nesakiau, bet zinau, kad ji labai myliu. Noreciau jam prisipazinti, bet bijau... Kazkada jam issprudo, kai paklausiau kas as jam - jis "busima zmona", bet tuo ir baigesi... Kaip man suprasti, ar as jam rupiu tiek, kiek jis man?

Butu juokinga, jei nebutu graudu Ir ne geda jums? Na, vyra tai suprantu, paranku tureti meiluze, bet jusu tai gaila. Ir kvailumas tu moteru, nors jau ir ne jaunos Dejavote pati visose temose issijuosusi apie meiles ir neistikimybes, koks jusu vyras kiaule, o dabar pati vyrui ragus statote Bet gal gerai sumoka jis jums uz seksa, neslepkite

Kitina

K

67 įrašai

2012/04/23 18:09:46 18:09:46

matyt jusu vyras vertas skyrybu, kiek supratau, is geriau zinancio tikraja istorija, svecio. Jei yra toks jausmas kaip meile, nera verta del ko nors tai palikti. Ir uzauge vaikai, pasakys, kad neprase jokiu auku ir reikejo skirtis, jei buvo negerai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/23 19:03:54 19:03:54

Mano pazistama su vedusiu vyru buvo nei daug, nei mazai - lygiai 13 metu. Ji del jo issiskyre ir pati viena uzsiaugino savo 2 vaikus, nes tikejo, kad sutiko savo Didziaja meile Kai pagaliau po visu pazadu, dvejoniu ir asaru ji pastate jam ultimatuma - arba skirkis,arba tave palieku, jis ciniskai pareiske - palik, kur tu desies padeveta, 43 metu Jie issiskyre, o jis po savaites jau dulkinasi ir gieda savo begaline meile jos bendradarbei, 6 metais uz ja jaunesnei O sitoji prarado ir seima,ir vyra, ir savo jaunyste. Dabar vienisa, nes net vaikai nusigreze. Kai vyras del taves issiskirs su savo zmona, tada ir buk su juo ir tikek tik tada, nes liksi kvailio vietoje.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/23 19:14:15 19:14:15

O tai koks tas jusu bendravimas? Meiluziai esate? Bendradarbiai? Kaimynai?

UŽTARĖJA

U

1 įrašai

2012/04/23 20:43:50 20:43:50

Pasirodysiu gal keistoka, tačiau niekas neturi teisės smerkti ar aiškinti kaip elgtis. Atrodo labai juokingai kada kažkas aiškina ką reiškia meilė ar įsimylėjimas, tą jausmą patiriam visi skirtingai ir tuo labiau pasakymas kas galima vyrams to nevalia moterims šiais laikais tik kelia juoką. Kai moteris laimės ieško kito vyro glėbyje tai reiškia kad ji šeimoje nėra laiminga ir stengtis išsaugoti tai ko jau nėra, tai tolygu negyvenimui o egzistavimui. Vaikam svarbu turėti laimingus o ne du besiriejančius tėvus. Daug knygų rašo skirtingai tačiau gyvenimo patirtis sako kai ką kitą. Ir pagaliau ne vienos moters pareiga saugoti šeimą, tam duoklę turi atiduoti ir vyras... Jei esi su tuo žmogumi laiminga tai ir mėgaukis jo draugyje, o atėjus laikui viskas stos į savo vietas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume