Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kūnas ar siela?

Kūnas ar siela?

fizinė

F

15 įrašai

2012/04/17 20:09:16 20:09:16

Kaip jūs manote, ar yra ateitis su vyruku, man be galo patinka jis fiziškai, jame viskas kas fiziniam kūnui priklauso viskas miela ir sava. Taip man nebuvo nė su vienu, atrodo mylėti ir būti kartu amžinai. Bet va jo dvasinis lygis visiškai nepatinka, jis mane erzina savo nuomonėmis,visažinyste, kategoriškumu, jo charaktreris aikštingas ir sunkus. Mūsų pomėgiai skirtingi, požiūris į gyvenimą gerokai skiriasi. Ar įmanoma sukurti darnius santykius? Suprantu, kad klausmas naivokas, bet fizinė trauka tokia, kad pamirštu viską, man dar taip nebuvo ir netikiu kad bus, nes nesu nepatyrusi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/17 20:19:30 20:19:30

nu tai atsidulkink kiek telpa, o paskui susirask normalu vyra, su kuriuo galetum gyventi. Vyrai, beje, su gerom kurvom irgi tik dulkinasi, o veda protingas mielas moteris. Taip kad... O be to, amzinai tokia alkana nebusi, ateis sotumo jausmas ir tau to erzilo nebereiks. Tame ir reikalas, kad kai kurie vyrukai tik i savo kuna investuoja, prota ir siela uzmirsdami

F

F

4 įrašai

2012/04/17 20:28:56 20:28:56

Svečias: nu tai atsidulkink kiek telpa, o paskui susirask normalu vyra, su kuriuo galetum gyventi. Vyrai, beje, su gerom kurvom irgi tik dulkinasi, o veda protingas mielas moteris. Taip kad... O be to, amzinai tokia alkana nebusi, ateis sotumo jausmas ir tau to erzilo nebereiks. Tame ir reikalas, kad kai kurie vyrukai tik i savo kuna investuoja, prota ir siela uzmirsdami

Ne tą norėjau pasakyti, jis visai neeržilas, normalus vyrukas, tik man be galo patinka jis fiziškai, na jo kvapas,oda ir pan. Jis protingas, intelektualus. Nesikuklindama galiu pasakyti kad ir aš tokia. Bet mūsų vertybės be galo skiriasi, gal jis dvasingesnis, nori gelbėti pasaulį, o man savi marškiniai arčiau kūno, man rūpi su juo į lovą, bet tikrai nesu kaip rašai kurva. Beje jei sutikčiau,jis vestų mane. Bet perdideli dvasiniai skirtumai, apie tai ir klausiu. Norėčiau ir vyrų nuomonę išgirsti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/17 20:34:45 20:34:45

Jei myli jį - ženykis, o jei ne - išlys tie skirtumai visą laiką ir vien lova laiminga nebūsi. Bet čia tau spręsti, nieks kitas į tavo kailį neįlys.O kai su amzium jo pajėgumas sumazes, ka tada su juo darysi?

Vyras

V

30 įrašai

2012/04/17 20:37:46 20:37:46

O kiek jums metų?

kitas vyras

K

8 įrašai

2012/04/17 22:01:18 22:01:18

O oo. O kas yra siela? Atsakymo nereik.

Siela zodis teologinis, o pasaulieciams jis neturi reiksmes.
Todel ne pasauli gelbeti, o save. O po to myleti savo artima, kaip save.

Todel ir zodis dvasingesnis cia manau netinkamas. Nuo tokio zmogaus sklinda siluma, meile, geris. Ir tada ne oda kvepia, pakanka buti. Tada kai oda kvepia vadinasi aistra.

Nekategoriskai, taciau dvasingas kreiptusi su siuo klausimu i sielovadininka. Brandus i psichologa. Vienas ir kitas nebijo sakyti ka giliai savo viduje jaucia. Nekalbu kuris mano poste brandesnis.
Sakau cia pagalbos NEGAUSI. Nebent susirasinesi tris metus. Standartiniu variantu po savaites atsakyma is pirsto lauzta, toki koks tau patinka.

Tas tiesa, kad kiti mus geriau gali pazinti. Bet ne siuo atveju.

medutis

M

403 įrašai

2012/04/18 07:08:46 07:08:46

Taviškis vyrukas matyt koks tai užkietėjęs cinikas. Kartais ir iš tokių žmonių galima kažko įdomaus pasisemti, o į blogas savybes tiesiog nekreipt dėmesio ir palikt jį su savo tuo "visko žinojimu" ramybėj. Čia aišku sunkiau tai padaryt kai esat itin artimi

fizinė

F

15 įrašai

2012/04/18 16:13:55 16:13:55

vyras: O kiek jums metų?

44, o jam 49

fizinė

F

15 įrašai

2012/04/18 16:18:30 16:18:30

Kitas vyras: O oo. O kas yra siela? Atsakymo nereik.

Siela zodis teologinis, o pasaulieciams jis neturi reiksmes.
Todel ne pasauli gelbeti, o save. O po to myleti savo artima, kaip save.

Todel ir zodis dvasingesnis cia manau netinkamas. Nuo tokio zmogaus sklinda siluma, meile, geris. Ir tada ne oda kvepia, pakanka buti. Tada kai oda kvepia vadinasi aistra.

Nekategoriskai, taciau dvasingas kreiptusi su siuo klausimu i sielovadininka. Brandus i psichologa. Vienas ir kitas nebijo sakyti ka giliai savo viduje jaucia. Nekalbu kuris mano poste brandesnis.
Sakau cia pagalbos NEGAUSI. Nebent susirasinesi tris metus. Standartiniu variantu po savaites atsakyma is pirsto lauzta, toki koks tau patinka.

Tas tiesa, kad kiti mus geriau gali pazinti. Bet ne siuo atveju.

Na ir aš jam taip sakau, gelbėk žmogau save ir savo padėtį, juk yra ką gelbėti išties.
Žinai, gerai tu rašai, kad iš tokio žmogaus sklinda šiluma, meilė. Nesklinda man iš jo tokie dalykai, o tik aistra. Man padėjo tavo pastabos

fizinė

F

15 įrašai

2012/04/18 16:27:55 16:27:55

medutis: Taviškis vyrukas matyt koks tai užkietėjęs cinikas. Kartais ir iš tokių žmonių galima kažko įdomaus pasisemti, o į blogas savybes tiesiog nekreipt dėmesio ir palikt jį su savo tuo "visko žinojimu" ramybėj. Čia aišku sunkiau tai padaryt kai esat itin artimi

Taip, jis cinikas, bet atrodo ir gerietis, gelbėjantis visą pasaulį, mylintis visa kas juda (gyvūnus). O štai kai man būna negera (pasitaiko juk ir pavargti), ne visada pastebi ir sureaguoja, kritikuoja. Su malonumu jam tarčiau "ate", bet nežinau ar kuris dar vyars mane taip trauks seksualiai. Dar tokio nesutikau. Ne sekso kokybės prasme, o vat kažko labai traukia. Nežinau net kuo. Feromonai. Ar įmanoma tik po kurio pažinties laiko pajausti vyrui aistrą? Man visada šiek tiek atstumiantys kiti buvo, užtat ir neišsirutuliavo santykiai, o su juo kibirkštėlė iš karto. Jis sakė, jam tas pats. Bet tie mūsų nuolatiniai intelektiniai ginčai vargina kasdien mus abu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume