Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Problema del nieko

Problema del nieko

Augusttt

A

2 įrašai

2012/02/28 12:54:14 12:54:14

Sweiki. Man nutiko toks keistas įvykis su mergina. Bendraujam jau 5 menesius. Viskas labai super, kaip iš pasakos. Man su ja gera, faina, mes labai puikiai leidziam dienas kartu. Tik pries kelias dienas ivyko toks keistas ivykis. Manoji gryzo is savo gimtines i siaulius, nes ten studijuoja. Ne as kaip visad ja pasitikau. Mes nuejom pas ja. Na ir jin buvo iskepusi plykytu pyrageliu ir 4 tokius parsiveze i siaulius. Na mes snekejomes, gerem kava ir valgem tuos pyragaicius. Ir staiga ji ant manes taip supyko, kad as suvalgiau 3 pyragaicius, o jai tik 1 liko, ir ji labai stipriai del to isizeide. Nes pasielgiau ziauriai nedzeltenmeniskai. Na pripazystu, negraziai gavosi, bet nejaugi del to reikia taip supykti, kad mes net susipykom. Ji man ryta paraso kad ji visa nakti tipo del to nemiegojo, ir kad ant manes ziauriai supykus. Na as manau, kad del tokio menknieko nera del ko pyktis, tad as atsipraciau su rozemis bei nupirkau tokiu pat plykytu pyragaiciu bet ji vystiek nepatenkinta. Nesuprantu, ka daryt. Patarkit ka padaryt, kad ji man atleistu. Ir is vis, ka manot apie tokia situacija, ar cia yra del ko pykti is merginos puses? Ar mylintis zmogus gali pykti del tokio dalyko? Iš vis nesuprantu kartais moteru elgesio.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/02/28 12:59:43 12:59:43

Kartais ir nereik suprasti.
Kad atsiprašei šaunuolis. Toliau ne tavo reikalas.

Kokio gyvenimo nori? Ramaus ar po tuščiomis paslaptimis kuistis?

Edita

E

16 įrašai

2012/02/28 13:36:57 13:36:57

Augusttt: Sweiki. Man nutiko toks keistas įvykis su mergina. Bendraujam jau 5 menesius. Viskas labai super, kaip iš pasakos. Man su ja gera, faina, mes labai puikiai leidziam dienas kartu. Tik pries kelias dienas ivyko toks keistas ivykis. Manoji gryzo is savo gimtines i siaulius, nes ten studijuoja. Ne as kaip visad ja pasitikau. Mes nuejom pas ja. Na ir jin buvo iskepusi plykytu pyrageliu ir 4 tokius parsiveze i siaulius. Na mes snekejomes, gerem kava ir valgem tuos pyragaicius. Ir staiga ji ant manes taip supyko, kad as suvalgiau 3 pyragaicius, o jai tik 1 liko, ir ji labai stipriai del to isizeide. Nes pasielgiau ziauriai nedzeltenmeniskai. Na pripazystu, negraziai gavosi, bet nejaugi del to reikia taip supykti, kad mes net susipykom. Ji man ryta paraso kad ji visa nakti tipo del to nemiegojo, ir kad ant manes ziauriai supykus. Na as manau, kad del tokio menknieko nera del ko pyktis, tad as atsipraciau su rozemis bei nupirkau tokiu pat plykytu pyragaiciu bet ji vystiek nepatenkinta. Nesuprantu, ka daryt. Patarkit ka padaryt, kad ji man atleistu. Ir is vis, ka manot apie tokia situacija, ar cia yra del ko pykti is merginos puses? Ar mylintis zmogus gali pykti del tokio dalyko? Iš vis nesuprantu kartais moteru elgesio.

O as tai taves nesuprantu - kam tau reikia tokios trenktos mergos??

patareja

P

11 įrašai

2012/02/28 14:26:47 14:26:47

Visos merginos, moterys nori būti vienintelės mylimųjų akyse. Tu labai norėjai ir suvalgei tuos pyragėlius, o apie moteriškas subtilybes nepagalvojai. Ji greičiausiai pasijautė nemylima perkeltine prasme. Pabandyk jos išklausti, kai aprims... Nors dažniausiai jaunos merginos pačios sunkiai supranta ir įvardija savo emocijas... Sėkmės.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/02/28 14:46:04 14:46:04

Patarėja: Pabandyk jos išklausti, kai aprims... Nors dažniausiai jaunos merginos pačios sunkiai supranta ir įvardija savo emocijas...

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/28 17:05:41 17:05:41

O varge..mano draugas suvalgė 5 saldainius,o aš tik tris,kokia tragedija,einu nusižudysiu

Paimk ir nupirk jai tokių pyragėlių ir demonstratyviai nevalgyk,beje,nupirkčiau visą dėžę-kad apsirytų ir kitą kartą visus atiduotų tau

Ne tas

N

27 įrašai

2012/02/28 18:02:58 18:02:58

Tuo momentu atsiprasyciau, bet kad paskui nesti geles ir atsiprasineti, tai ka as zinau... Nereikia jaustis kaltam, jog ji per smarkiai suregavo. Palikciau ramybei ja, ir palaukciau kol pati ateis i prota ir supras, jog del nesamoniu pyksta. Del tokio menkniekio lakstyti su gelem ir atgailauti... nu joo...

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/28 18:18:44 18:18:44

Esi girdėjęs pasakymą "paskutinis lašas"?

Esi per daug naivus ir švelniai sakant... per prastas savo merginai.
Elgiesi kaip stuobrys ir lipi jai ant galvos, net nesusimastydamas, kad mergina ar tai nuolaidi ar tai iš pat pradžių be galo tavimi susižavėjusi buvo, kad vis nuolaidžiai praleisdavo pro ausis/akis visokias nesąmones. Kokias - aš jau nežinau, bet jei jau sakai, kad santykiai buvo idealūs kaip pasakoje ir staiga dėl kažkokių pyragėlių mergina užvarė isteriją, kad net visą naktį reikėjo nemiegoti. Gal tie santykiai ir buvo grąžūs ir patogūs. Bet tik tau.

O mergina irgi - ar tai jauna, ar tai naivi ar tai savęs nesuprantanti, kad įsivaizdavo, kad gali "išsilenkti" bet kokią forma, kad tik turėti šalia vyriškį.

O tu paklausk apie ką ji visą naktį galvojo. Tikrai ne apie saldumynų kalnus.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2012/02/28 20:07:36 20:07:36

Kartais visą gyvenimą tenka mokytis kaip pyragėliais ir džiuvesėliais pasidalint. Vieni išmoksta, kiti ne.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/28 20:41:02 20:41:02

Svečias: Esi girdėjęs pasakymą "paskutinis lašas"?

Esi per daug naivus ir švelniai sakant... per prastas savo merginai.
Elgiesi kaip stuobrys ir lipi jai ant galvos, net nesusimastydamas, kad mergina ar tai nuolaidi ar tai iš pat pradžių be galo tavimi susižavėjusi buvo, kad vis nuolaidžiai praleisdavo pro ausis/akis visokias nesąmones. Kokias - aš jau nežinau, bet jei jau sakai, kad santykiai buvo idealūs kaip pasakoje ir staiga dėl kažkokių pyragėlių mergina užvarė isteriją, kad net visą naktį reikėjo nemiegoti. Gal tie santykiai ir buvo grąžūs ir patogūs. Bet tik tau.

O mergina irgi - ar tai jauna, ar tai naivi ar tai savęs nesuprantanti, kad įsivaizdavo, kad gali "išsilenkti" bet kokią forma, kad tik turėti šalia vyriškį.

O tu paklausk apie ką ji visą naktį galvojo. Tikrai ne apie saldumynų kalnus.

jus cia rimtai kalbat ar cia tiek ironijos? Per prastas? Kad mergina issidirbineja del kokio pyragelio??

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume