Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Problema del nieko

Problema del nieko

raska

R

39 įrašai

2012/02/28 22:35:21 22:35:21

Bet gi akivaizdu, kad ne apie pyragėlius daina. Supyko ir įsiskaudino, nes pasielgei taip, kaip, JOS MANYMU, tikri vyrai nesielgia. Kaip ji tuos 3:1 interpretavo, kokias išvadas pasidarė (į ką ir sureagavo, stipriai ir emocionaliai) - niekas geriau už ją pačią neatsakys. Jei tau tas rūpi - išsiaiškinsi. Ar svarbiau yra, kad čia pasisakantieji nubalsuotų, kuris iš jūsų teisus?

Poisson

P

33 įrašai

2012/02/29 04:55:01 04:55:01

As kai paskaitau, tai avinu avinai. kazkas parase tema su penkiamecio gramatinemis klaidomis apie nepasidalintas su merga bulkutes atseit , visa tai prikolas , o kruva suaugusiu avinu puole dar diskutuoti ... Grafomanai

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/02/29 05:54:13 05:54:13

poisson: As kai paskaitau, tai avinu avinai. kazkas parase tema su penkiamecio gramatinemis klaidomis apie nepasidalintas su merga bulkutes atseit , visa tai prikolas , o kruva suaugusiu avinu puole dar diskutuoti ... Grafomanai

Net jei tai ir penkiu metu vaikis , ar jis nevertas patarimo?
Kuo kvepi, tuo ir teplioji.

neavinas

N

1 įrašai

2012/02/29 06:06:39 06:06:39

Geriau jau man subrendusiam patarkit kaip neištikimybę užmaskuot

raska

R

39 įrašai

2012/02/29 06:17:17 06:17:17

poisson: As kai paskaitau, tai avinu avinai. kazkas parase tema su penkiamecio gramatinemis klaidomis apie nepasidalintas su merga bulkutes atseit , visa tai prikolas , o kruva suaugusiu avinu puole dar diskutuoti ... Grafomanai

O gal žinai, kas negrafomanus-neavinus skatina čia pasisakinėti ir kurti temas?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/02/29 10:17:09 10:17:09

Jus du mazi vaikai. Du dideli egoistai. Iki meiles dar reikia paugeti.

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/29 10:22:32 10:22:32

Didesnes nesamones dar neteko girdeti:D

Augusttt

A

2 įrašai

2012/02/29 11:18:17 11:18:17

raska: Bet gi akivaizdu, kad ne apie pyragėlius daina. Supyko ir įsiskaudino, nes pasielgei taip, kaip, JOS MANYMU, tikri vyrai nesielgia. Kaip ji tuos 3:1 interpretavo, kokias išvadas pasidarė (į ką ir sureagavo, stipriai ir emocionaliai) - niekas geriau už ją pačią neatsakys. Jei tau tas rūpi - išsiaiškinsi. Ar svarbiau yra, kad čia pasisakantieji nubalsuotų, kuris iš jūsų teisus?

va butent, pasielgiau netaip kaip jos manymu turejau. As zinau kad jai tokios kad ir smulkmenos, bet tai jai yra svarbios. Ji yra kitokia nei kitos. Nemegsta vyru kurie elgesi kaip kokie netašyti. Jos manymu vyras turi su moterimi elgtis kaip su prinsese. O seip jau viskas susitvarke, as atsiprases buvau uz toki poelgi ir po to ja tiesiog ignoravau, nieko neraciau, neskambinau. Na ir po kiek laiko ji man pati paskambino ir atsiprase manes kad taip kvailai, vaikiskai ir emocingai regavo, ir mane i tokia kvaila ir nesamoninga padeti pastate. Dabar vel viskas po senovej.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/29 15:17:47 15:17:47

Augusttt:
raska: Bet gi akivaizdu, kad ne apie pyragėlius daina. Supyko ir įsiskaudino, nes pasielgei taip, kaip, JOS MANYMU, tikri vyrai nesielgia. Kaip ji tuos 3:1 interpretavo, kokias išvadas pasidarė (į ką ir sureagavo, stipriai ir emocionaliai) - niekas geriau už ją pačią neatsakys. Jei tau tas rūpi - išsiaiškinsi. Ar svarbiau yra, kad čia pasisakantieji nubalsuotų, kuris iš jūsų teisus?

va butent, pasielgiau netaip kaip jos manymu turejau. As zinau kad jai tokios kad ir smulkmenos, bet tai jai yra svarbios. Ji yra kitokia nei kitos. Nemegsta vyru kurie elgesi kaip kokie netašyti. Jos manymu vyras turi su moterimi elgtis kaip su prinsese. O seip jau viskas susitvarke, as atsiprases buvau uz toki poelgi ir po to ja tiesiog ignoravau, nieko neraciau, neskambinau. Na ir po kiek laiko ji man pati paskambino ir atsiprase manes kad taip kvailai, vaikiskai ir emocingai regavo, ir mane i tokia kvaila ir nesamoninga padeti pastate. Dabar vel viskas po senovej.

Jus tinkat vienas kitam

Svetė

S

256 įrašai

2012/02/29 15:18:12 15:18:12

Augusttt:

Jus tinkat vienas kitam

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume