PetrasPetras: Sveiki visi, noriu paprasyti patarimo, pagalbos, ar tiesiog teisingu minciu. Susipazinau su mergina, pradejom draugyste, pasijutau surades savo gyvenimo tikraja antraja pusele, pamilom vienas kita. Ir tada suzinojau, kad pries mane ji budama 3 metus laisva, turejo 9 seksualinius partnerius, su vienu ju 2,5m bendravo tik del lovos, o baisiausia, kad apturejo su juo ir jo draugu, nakti - 3se... Is vienos puses suprantu, kad visa tai buvo iki manes ir nera ko ten knistis, is kitos puses nesinoris ''tokios'' moters, o skaudziausia, kad labai ja myliu... Ji puola i kelius ir sako, kad labai gailisi atsitikusio. Esu labai pasimetes. Nekenciu, slyksciuosi ir myliu. Net nezinau ka be daryti. Gal kas isgyvenote kazka panasaus, patarkite.Aciu.
Suprantu, nes mergina tikrai praeityje pridarė klaidų. bet, iš kitos pusės, kas jų nėra padaręs? o pats, ar visada buvai toks šventas, gerietis? Kiek partnerių turėjai? jaunystė dažnai būna kvailystė, aišku negerai, bet juk žmogus gali ir ateiti į protą. Gal mergina savo laiku iš jaunatviško durnumo pakvailiojo, o dabar viską suprato, ir nori gyventi kitaip? Aš tai patarčiau suteikti žmogui šansą. Tiesiog gali bendrauti ir stebėti jos elgesį, ar ji nepasiilgsta ankstesnio palaidumo. Būna gyvenime visaip - vieni žmonės lieka, kokie buvo, kiti pasikeičia. Aš irgi esu anksčiau nesąmonių pridaręs, kurias dabar gėda prisiminti, bet nežadau daugiau jų kartoti. Gal ir jai taip pat?
Dar vienas svarbus dalykas: ji tau išsipasakojo, nemelavo. Papasakojo apie tai, ką moterys linkusios nutylėti net nuo pačių artimiausių žmonių. O tai reiškia, kad yra pasitikėjimas. Jeigu ji tau nemeluoja, yra atvira - tai irgi labai svarbu, galbūt ji tikrai labai rimtai žiūri į jūsų santykius? Tau geriau matyti. Bet atvirumas - labai geras ženklas. Saugotis reikia tų, kurios neatviros.