Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pamilau moteri, kuri turejo nemaza seksualine patirti

Pamilau moteri, kuri turejo nemaza seksualine patirti

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 20:54:12 20:54:12

Svečias:
Svečias:
ELITA: PetraiPetrai,ar nemanot,kad pats peržengėt padorumo ribą?Jūs pateikdamas temos pavadinimą jau prisipažinot visiems atvirai,kad pamilot moterį,kuri TURĖJO nemažą s.patirtį!Todėl manau yra labai neetiška domėtis žmogaus praeitimi ir ją publikuoti!Tuo labiau,jei privertei ir ji atvirai viską papasakojo,tai turbūt moteris tikėjosi TUO ir užbaigti praeities etapą.Kyla klausimas-už ką pamylote tą moterį?!Jeigu Jums neduoda ramybės Jos praeitis,tai paklauskite savęs visų pirma-ką jaučiate tai moteriai?!Juk kai myli,atleidi ir išdavystes,o čia-tik tai,kas buvo iki Tavęs!

pavydetinas moteriskas solidarumas - tokios tokias gina

Aš moteris, bet negaliu pateisnti tokio merginos elgesio, t. y. man tai netrukdo, bet kai moterys pradeda šaukti kokie visi vyrai...aš prisimenu pačias moteris ir merginas, pasileidusias, besikariančias ant kaklo vos ne kiekvienam, be išdidumo ir savigarbos. Atsiprašau, nieko nenorėjau įžeisti, betgi, moterys, jūs, prieinamos visiems keturiems vėjams ir darote vyrus tokius.

Tu ,moterie, taip ir sakyk, kad pavydi. Taip ir sakyk, kad neturi jokio draugo nei Petro, nei Jono. Noretum, bet neturi, todel pavydi ir apkalbi turincias

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 21:10:29 21:10:29

kita Petro drauge:
Svečias:
Petro drauge: Taip ir yra, kuo labiau mylima, tuo labiau savinamasi. Tai ir bandom daug kalbetis. Net klausti kitu zmoniu nuomones, kitu zmoniu panasiu isgyvenimu. Aciu uz nuosirduma!

nebuk juokinga negi dar galvoji, kad daug zmoniu panasiu isgyvenimu turi? Retas nusirita i pati dugna kaip tu

Ne, svety, Pertas i dugna nesirita. Petras i kalna , kaip kalnu ozys suoliais lekia ir jums , negaunantiems sekso spygas rodo- pavydekit, smaukaliai, kokia faina moteri turiu!

Tai kad ne moteri ,o prostitute o tai laime - is prostitutes sexo gavo O triperio dar negavai? Tai dar gaus,ilgai nereiks laukti galima pagalvoti ,kad sexas pasaulyje svarbiausias dalykas, daugiau nieko vertingo jame nebera.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 21:15:07 21:15:07

Svečias:
Svečias:
Svečias:
pavydetinas moteriskas solidarumas - tokios tokias gina

Aš moteris, bet negaliu pateisnti tokio merginos elgesio, t. y. man tai netrukdo, bet kai moterys pradeda šaukti kokie visi vyrai...aš prisimenu pačias moteris ir merginas, pasileidusias, besikariančias ant kaklo vos ne kiekvienam, be išdidumo ir savigarbos. Atsiprašau, nieko nenorėjau įžeisti, betgi, moterys, jūs, prieinamos visiems keturiems vėjams ir darote vyrus tokius.

Tu ,moterie, taip ir sakyk, kad pavydi. Taip ir sakyk, kad neturi jokio draugo nei Petro, nei Jono. Noretum, bet neturi, todel pavydi ir apkalbi turincias

kai kas taip neturi savigarbos ,kad griebia bet kuri pirma pasitaikiusi kelneta padara ,uzsikaria ant sprando ir giriasi ,kad drauga turi. O dar kitos ,,gudresnes" dar tuo paciu uzsiregistruoja svetaineje ,kad dar salia meiluziu pora turetu ,ane ELITA? Jaunu vyru cia be sexo pakanka ,tai bobytes krusasi nesustodamos

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 21:16:33 21:16:33

Dabar supratau

Impotentas sitas svetys

Nu jo, ko pats tureti negali, kitam pavydi. Nekreipk ,Petrai, demesio i impotento paistalus. Pavydi jis tau

ELITA

E

255 įrašai

2012/02/24 07:01:08 07:01:08

Petrui ir jo Draugei siūlyčiau nekreipti dėmesio į kaikurių"svečių"pasisakymus.Tas žmogus,kuris nesugeba net užsiregistruoti,o knisasi po kitų istorijas radęs jį sudominusį puslapį-ko vertas toks komentatorius?!Sakis-aš nieko neiešjau!O tai ko cia sėdi diena iš dienos?Tokius"svečius"reikia ignoruoti ir į jų pasisakymus nekreipti dėmesio.O Jums abiems sėkmės!

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/02/24 08:25:03 08:25:03

Petras pasislepe po drauges sijonu Ar tai reiškia kad pasidavei ,Petrai?
Nesiruošiu nei kaltinti, nei pamokslauti apie morale ir dorove tik noriu pasakyt, kad jei ištari a, pasakyk ir b. Pradėjai tai eik iki galo, jau vėlu trauktis. Šita tavo problema savaime neissispres, o ne sprendžiama pridarys dar daugiau problemu. Jei manai kad ji tavo gyvenimo moteris , daryk viską kad atgautum vidinė ramybe. Jei abejoji vertėtų kuri laiką atitolti, pagyventi atskirai, apmąstyti situacija, iš šono visada geriau matyti. Bet jei giliai sirdyje manai, kad negali ir nenori perlipti per savo orumą ir gyvenimo principus- nebedelsk. Privalai pasirinkti, nedaryti nieko, tai tas pats kas atsistoti pries parvaziuojanti traukinį ir viltis, kad jis tave apvaziuos.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/24 08:53:31 08:53:31

O juk Petrui 36 metai

Petrai tu ka, tikiesi nekalta rasti?
Na, nebent tarp 20meciu ieskai...

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/02/24 11:54:12 11:54:12

Skaitau, ir kyla daug visokiausiu minciu...
Zinai, Petrai, esi nesaziningas: paprasei is merginos besalygisko atvirumo, o dabar atstumi ja del to, kad apnuogino savo siela. Jei tikrai labai myli Tave, jai turetu buti labai skaudu. Zmones, prasantys is partnerio besalygisko atvirumo, turetu zinoti, kad kartais tas atvirumas gali zeisti. Kartais geriau maziau zinoti...
Sakai, nekenti, slykstiesi ir myli. Kazkas man cia nesusieina.
Zmones sako, kad tikra meile viska atleidzia ir viska supranta, kaip kazkas forume paminejo, net isdavyste... Lenkiu galva pries sugebancius taip myleti - as nesugebeciau. Mylimam zmogui visada sakau, kad myliu ji, bet myliu ir save.
Del partneriu skaiciaus. Suklysti galima viena, antra, na, trecia karta, bet ne penkta ar penkiolikta. Tokiu atveju jau nebe klaida, o gyvenimo budas. As tokiu partneriu pasitiketi nesugebeciau, kaip tik todel tokiu santykiu ir nevystyciau, kad nekankinciau nei kito zmogaus, nei saves.
Jei visai atvirai, neklausinek ir neklausyk nei vieno Tau cia skiriamo patarimo- kad ir ka sakytu kiti zmones - visi jie ziures per savo patirties ir nuostatu akinius. Tik Tu pats geriausiai pazisti save ir zinai, ka daryti.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/02/24 12:03:29 12:03:29

PetrasPetras: Sveiki visi, noriu paprasyti patarimo, pagalbos, ar tiesiog teisingu minciu. Susipazinau su mergina, pradejom draugyste, pasijutau surades savo gyvenimo tikraja antraja pusele, pamilom vienas kita. Ir tada suzinojau, kad pries mane ji budama 3 metus laisva, turejo 9 seksualinius partnerius, su vienu ju 2,5m bendravo tik del lovos, o baisiausia, kad apturejo su juo ir jo draugu, nakti - 3se... Is vienos puses suprantu, kad visa tai buvo iki manes ir nera ko ten knistis, is kitos puses nesinoris ''tokios'' moters, o skaudziausia, kad labai ja myliu... Ji puola i kelius ir sako, kad labai gailisi atsitikusio. Esu labai pasimetes. Nekenciu, slyksciuosi ir myliu. Net nezinau ka be daryti. Gal kas isgyvenote kazka panasaus, patarkite.Aciu.

Suprantu, nes mergina tikrai praeityje pridarė klaidų. bet, iš kitos pusės, kas jų nėra padaręs? o pats, ar visada buvai toks šventas, gerietis? Kiek partnerių turėjai? jaunystė dažnai būna kvailystė, aišku negerai, bet juk žmogus gali ir ateiti į protą. Gal mergina savo laiku iš jaunatviško durnumo pakvailiojo, o dabar viską suprato, ir nori gyventi kitaip? Aš tai patarčiau suteikti žmogui šansą. Tiesiog gali bendrauti ir stebėti jos elgesį, ar ji nepasiilgsta ankstesnio palaidumo. Būna gyvenime visaip - vieni žmonės lieka, kokie buvo, kiti pasikeičia. Aš irgi esu anksčiau nesąmonių pridaręs, kurias dabar gėda prisiminti, bet nežadau daugiau jų kartoti. Gal ir jai taip pat?

Dar vienas svarbus dalykas: ji tau išsipasakojo, nemelavo. Papasakojo apie tai, ką moterys linkusios nutylėti net nuo pačių artimiausių žmonių. O tai reiškia, kad yra pasitikėjimas. Jeigu ji tau nemeluoja, yra atvira - tai irgi labai svarbu, galbūt ji tikrai labai rimtai žiūri į jūsų santykius? Tau geriau matyti. Bet atvirumas - labai geras ženklas. Saugotis reikia tų, kurios neatviros.

raska

R

39 įrašai

2012/02/24 13:16:27 13:16:27

Šįkart iš esmės pritariu Bestabdžių, tik dėl stebėjimo abejočiau. Ar verta įtarinėti ir ieškoti tiems įtarimams pagrindo ar paneigimų?Ar ne per daug tas kainuos, ar neapkartins santykių ir buvimo kartu? Sakyčiau, reiktų apsipręsti, ar gali/nori būti su tuo žmogum – ne paskubomis, o iš esmės. Ir - arba būti, arba skirtis. Ir ne taip svarbu, ką čia mes komentuojam, svarbu, kaip pačiam atrodo ir ką pats jauti.
Tiesą sakanrt, pati situacija jau pradeda panašėti į išgalvotą; tas neva „Petro draugės” atsiradimas labai jau netikroviškas man atrodo. Bet tema įdomi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume