Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pamilau moteri, kuri turejo nemaza seksualine patirti

Pamilau moteri, kuri turejo nemaza seksualine patirti

Merginaaa

M

2 įrašai

2012/02/24 16:23:32 16:23:32

O aš skaitau tuos visus komentarus ir nesuprantu - iš kur tokia netolerancija?
34 metų moteris turėjo 9 partnerius. Na ir kas? iš kokios alkaidos jūs visi?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/24 18:17:58 18:17:58

Merginaaa: O aš skaitau tuos visus komentarus ir nesuprantu - iš kur tokia netolerancija?

Pataisysiu: per 3 metus turejo 9 partnerius Ir 2.5 m. budama su vienu tipu tik del sekso, per kita pusmeti turejo 8 Ir net gi uzsiiminejo grupiniu sexu gal tau normalu, gal ir tu toki gyvenima praktikuoji reikia dziaugtis, kad dar yra zmoniu, turinciu kitokias vertybes gyvenime.

Merginaaa

M

2 įrašai

2012/02/24 18:41:36 18:41:36

Svečias:
Merginaaa: O aš skaitau tuos visus komentarus ir nesuprantu - iš kur tokia netolerancija?

Pataisysiu: per 3 metus turejo 9 partnerius Ir 2.5 m. budama su vienu tipu tik del sekso, per kita pusmeti turejo 8 Ir net gi uzsiiminejo grupiniu sexu gal tau normalu, gal ir tu toki gyvenima praktikuoji reikia dziaugtis, kad dar yra zmoniu, turinciu kitokias vertybes gyvenime.

Tai kad ir 19.
O aš savo gyvenimą gyvenu, o ne praktikuoju aritmetiką kaip ne kurie
Gal nueikite su savo vertybėmis į bažnyčią išpažinties. Bet, tikriausiai jūs ten nesilankote, nes praktikuojate moralizavimą beprasmiuose interneto čatuose

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/24 18:58:31 18:58:31

tai ir gyvenk savo gyvenima su tokiais pat,o ne stebekis,kad kitokio mastymo zmones nori partnerio panasaus i save,o ne perejusio puse miesto besimatuojant.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/24 19:15:36 19:15:36

Klausykit jus barsukai, kol jus cia iki pamelynavimo gincijates, tas jusu Petras net prisijunges nebuvo ir jam dzin ta jo tema Gana loti, nes niekam neidomu tas lojimas

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/24 20:01:30 20:01:30

Svečias:
Svečias:
ELITA: PetraiPetrai,ar nemanot,kad pats peržengėt padorumo ribą?Jūs pateikdamas temos pavadinimą jau prisipažinot visiems atvirai,kad pamilot moterį,kuri TURĖJO nemažą s.patirtį!Todėl manau yra labai neetiška domėtis žmogaus praeitimi ir ją publikuoti!Tuo labiau,jei privertei ir ji atvirai viską papasakojo,tai turbūt moteris tikėjosi TUO ir užbaigti praeities etapą.Kyla klausimas-už ką pamylote tą moterį?!Jeigu Jums neduoda ramybės Jos praeitis,tai paklauskite savęs visų pirma-ką jaučiate tai moteriai?!Juk kai myli,atleidi ir išdavystes,o čia-tik tai,kas buvo iki Tavęs!

pavydetinas moteriskas solidarumas - tokios tokias gina

Aš moteris, bet negaliu pateisnti tokio merginos elgesio, t. y. man tai netrukdo, bet kai moterys pradeda šaukti kokie visi vyrai...aš prisimenu pačias moteris ir merginas, pasileidusias, besikariančias ant kaklo vos ne kiekvienam, be išdidumo ir savigarbos. Atsiprašau, nieko nenorėjau įžeisti, betgi, moterys, jūs, prieinamos visiems keturiems vėjams ir darote vyrus tokius.

Puikus komentaras visiškai pritariu. Pasižiūrėjus į šiuolaikines merginas vyro ieškojimą jos įsivaizduoja kaip medžioklę, o seksą - kaip pagrindinį ginklą. Bet vyrai nėra kvaili (žinoma, ne visi), ir atskiria tikrą daiktą nuo nudėvėto. pabarškina trumpam, ir susiranda normalią moterį.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/02/24 20:24:09 20:24:09

Svečias:
Tai kad ne moteri ,o prostitute o tai laime - is prostitutes sexo gavo O triperio dar negavai? Tai dar gaus,ilgai nereiks laukti galima pagalvoti ,kad sexas pasaulyje svarbiausias dalykas, daugiau nieko vertingo jame nebera.

Ei, mielieji, kodėl taip žeminate žmones, kurie kitaip mąsto ar elgiasi? Juk jums jie nieko blogo nepadarė? Iš kur tiek smerkimo ir pykčio? Petras nuoširdžiai paklausė patarimo, tad už tai reikia akmenimis užmėtyti? Ar nesunku jums patiems nuo įžeidinėjimų?

jonsas

J

2 įrašai

2012/03/07 08:39:50 08:39:50

Svečias:
Svečias:
Svečias: oj kaip baisu, oj kaip nerealu, oj kokiom kruvinom ašarom verkia kompleksuoti berniukai

aš išvis nesuprantu - kur čia problema? bijai rimtų santykių tai ir ieškai vinų š.
odisėjas labai aiškiai pasakė - čia JAM kirba, kad be jo kažkur išeina mergina. O kad vyrai savimi nepasitiki ir fantaziją lakią turi - čia jau jų bėdos.
o tos mergikės vietoje tai jau labai aišku - tokiu diedu pasitikėti negalima ir nieko jam atvirai sakyti negalima.
ligoniai kažkokie, net šlykštu

Ane? O man 9 vyrai perlipę per vieną ir tą pačią moterį šlykštu

Tai eik ir nusišauk.

Aurimas687

A

3 įrašai

2012/03/10 23:11:12 23:11:12

[url:1x3c6qh3]http://www.youtube.com/watch?v=y1vOHTHwhXo&feature=player_embedded[/url:1x3c6qh3]

Aurux

A

6 įrašai

2012/03/23 10:08:12 10:08:12

Vat, gera pamoka. Pries spausdamas zmogu, suzinot tiesa, gerai pamastyk kita kart, ar esi jai pasiruoses .
tau belieka arba priimt ta zina arba ne ir skirtis, nes jei ramiai nepriimsi, jus abu tas anksciau ar veliau sugrauz, tiksliau tau neduos gyvent ramiai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume