Jums dar kyla klausimas - žinoma kad išskirtinai tik platoniškai. Iš čia ir visos baimės, jis bijo kad toli gražu neprilygs jai lovoje ir bus paliktas.

Subrendęs meilei
2012/02/23 13:54:38 13:54:38
Jums dar kyla klausimas - žinoma kad išskirtinai tik platoniškai. Iš čia ir visos baimės, jis bijo kad toli gražu neprilygs jai lovoje ir bus paliktas.
Subrendęs meilei
2012/02/23 14:05:59 14:05:59
Visus vaikiškus pasisakymus reikėtų mesti į šoną ir pagaliau suprasti, kad seksualinė patirtis negali būti priežastimi tęsti ar nutraukti santykius. Apie santykių pabaigą derėtų pradėti galvoti tik tada jeigu seksualinių patirčių skirtumas, ir bendri norai kas ko nori ir ko kam reikia šioje srityje, yra ant tiek skirtingi kad nesugebat viens kito patenkinti. Visi kiti jausmai, baimės - yra tik tavo paties problema. Nei mergina, nei seksualinė patirtis čia nekalta.
ELITA
2012/02/23 14:18:53 14:18:53
kažkur PetrasPetras dingo! ...kai mano buvęs klasės draugas pasipiršo savo draugei(kuri taipogi nestokojo"praktikos")aš jo paklausiau: -ką čia sumanei?Jis atsakė-DRAUGE,žinok,kad k...... būna lab.geros žmonos!Taip,Jie gražiai ir laimingai gyvena.Ji lab.rūpestinga žmona,motina ir draugė.
ieva
2012/02/23 14:19:51 14:19:51
Visiškai pritariu Vaidui_ - ne prie ko čia seksualinė patirtis. Keisti, tiesa pasakius, čia pasisakymai.
Mano vyriškis sakosi, kad mylėjosi su kokiu 200 moterų. Ir aš tuo neabejoju.
Kaip ir neabejoju, kad jis man ištikimas. Kodėl? Todėl, kad aš juo pasitikiu.
Patinka jam moterys, bet yra kiti, svarbesni dalykai.
ieva
2012/02/23 14:50:00 14:50:00
Suprantu apie tarpini variantą kalba rutuliuojasi.
k.... , kad taptu geromis žmonomis savo galvose išvadas padaro. O, kad jie "gražai" sutaria, tai nereiškia, kad nedraudžia vienas kitam sukti į kaire.
ieva
2012/02/23 14:51:44 14:51:44
O ką jūs čia veikiate?
Melynbarzdis
2012/02/23 15:03:37 15:03:37
Labas rytas.
Dalyvauji diskusijoje kurioje seksualinė praeitis yra problema. (jei jums tai nėra problema tai tik todėl, kad esi kitas žmogus)
Ir jei teisingai prisimenu, Odisėjas, yra sakęs, kad jam nepavyko išmesti iš galvos.
Man atrodo, kad apie santykių pabaiga reiktu galvoti tuomet kai paaiškėja žmonių vertybių skirtumu sistema. (keisti žmogų arba perkainuoti vertybes)
O patirtis lovoje yra smulkmena.
Odisejas1981
2012/02/23 15:37:39 15:37:39
As truputi placiau apie savo atveji...susipazinau su panasia mergina...Jai buvo 22,pradejom bendrauti,veliau ir draugauti...viskas kaip ir pridera,buvo puiku...bet,kai suzinojau,kad as Jai esu 15tas,akys ant kaktos issoko...nors pries mane turejo dar dvi rimtesnes draugystes,kurios truko apie metus...pradejau skaiciuoti kiek,kas,kaip ir kada...zodziu mergyte nesnaude,gal net ir dirbo
Kalbejomes daug ir nuobodziai,atsakymu,kurie mane itikintu nebuvo...Jau tada norejau deti taska,bet mergina "issireikalavo" suteikti Jai proga irodyti,jog Ji ne "kekse",teigdama,kad zmogus keiciasi...bet galvoje sukosi patarle "Kad ir kiek vilka besertum,vistiek i miska ziures"...Ok pagalvojau,teks paciam pakovoti su savimi,kad galeciau buti su Ja,bet buti budriu ir akylai stebeti kas vyksta:)...mego skaityti,pasidomejau kokia Jos knyga megstamiausia...o vargeli!Ir ta knyga visa persmelkta keksizmu,stebejau toliau...pavartojus siek tiek alkocholio Ja pasiguldyti pastangu tikrai nereikia ...Veliau prasidejo "lipimas ant galvos",kantrybes taure tada ir persipilde...Dejau dideli taska ant tokiu santykiu...Juose nebuvo nei nuosirdumo,nei kazkokio dvasinio peno,ziurejimo i prieki...Velniam gadinti sau gyvenima su tokiom merginom:)
ieva
2012/02/23 17:04:12 17:04:12
Spaudziu desine Gerai mastai, as ir ta pati galvoju, kad vilkas visad i miska ziures. Prapistas protas, kai negerbe saves, nei to, kuris su ja gyvens.Susiras toki pati ir gyvens vienas kitam nieko nedrausdami, o rimti turi buti su rimtais.
Perto drauge
2012/02/23 17:34:04 17:34:04
Draugas pasake, kad parase siame puslapyje, klausdamas patarimo ar nuomones. Paskaiciau, ir neiskenciu neisiterpusi. Pasakysiu taip, didzioji dalis tu vyru buvo bandymas draugauti ir tiesiog nesutapimas, pradedant neatitinkancia fiziologija, baigiant skirtingais santykiu tikslais (vyrukai daznai megsta burti kalnus, o nori tik paguleti). Pasakykit gerbiamieji vyrai, po kiek bendravimo pradedate spausti moteri prie lovos? Laukiat metu, ar vestuviu????:) Mano Petras yra vienintelis vyras, kuris man dovanoja roju lovoje, 100000% patenkinimas ir sotumas. Jis yra mano svajoniu zmogus, sakau tai nuosirdziai. Meldziu Dieva, kad jis nurimtu ir suvoktu, kaip nuosirdziai ir stipriai Ji Myliu.