Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pamilau moteri, kuri turejo nemaza seksualine patirti

Pamilau moteri, kuri turejo nemaza seksualine patirti

ELITA

E

255 įrašai

2012/02/23 11:41:03 11:41:03

PetraiPetrai,ar nemanot,kad pats peržengėt padorumo ribą?Jūs pateikdamas temos pavadinimą jau prisipažinot visiems atvirai,kad pamilot moterį,kuri TURĖJO nemažą s.patirtį!Todėl manau yra labai neetiška domėtis žmogaus praeitimi ir ją publikuoti!Tuo labiau,jei privertei ir ji atvirai viską papasakojo,tai turbūt moteris tikėjosi TUO ir užbaigti praeities etapą.Kyla klausimas-už ką pamylote tą moterį?!Jeigu Jums neduoda ramybės Jos praeitis,tai paklauskite savęs visų pirma-ką jaučiate tai moteriai?!Juk kai myli,atleidi ir išdavystes,o čia-tik tai,kas buvo iki Tavęs!

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 11:54:30 11:54:30

Man irgi įdomu už ką jis ją pamilo-jeigu jau ji "tokia",tokia tuščia,tokia "šalava"

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 11:56:22 11:56:22

ELITA: PetraiPetrai,ar nemanot,kad pats peržengėt padorumo ribą?Jūs pateikdamas temos pavadinimą jau prisipažinot visiems atvirai,kad pamilot moterį,kuri TURĖJO nemažą s.patirtį!Todėl manau yra labai neetiška domėtis žmogaus praeitimi ir ją publikuoti!Tuo labiau,jei privertei ir ji atvirai viską papasakojo,tai turbūt moteris tikėjosi TUO ir užbaigti praeities etapą.Kyla klausimas-už ką pamylote tą moterį?!Jeigu Jums neduoda ramybės Jos praeitis,tai paklauskite savęs visų pirma-ką jaučiate tai moteriai?!Juk kai myli,atleidi ir išdavystes,o čia-tik tai,kas buvo iki Tavęs!

pavydetinas moteriskas solidarumas - tokios tokias gina

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 11:58:00 11:58:00

Svečias:
Svečias: oj kaip baisu, oj kaip nerealu, oj kokiom kruvinom ašarom verkia kompleksuoti berniukai

aš išvis nesuprantu - kur čia problema? bijai rimtų santykių tai ir ieškai vinų š.
odisėjas labai aiškiai pasakė - čia JAM kirba, kad be jo kažkur išeina mergina. O kad vyrai savimi nepasitiki ir fantaziją lakią turi - čia jau jų bėdos.
o tos mergikės vietoje tai jau labai aišku - tokiu diedu pasitikėti negalima ir nieko jam atvirai sakyti negalima.
ligoniai kažkokie, net šlykštu

Ane? O man 9 vyrai perlipę per vieną ir tą pačią moterį šlykštu

O pats per kiek perlipai, mamyčiuk?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 12:17:22 12:17:22

Svečias:
O pats per kiek perlipai, mamyčiuk?

Kiek suprantu, jei neperlipai per devynis, tuomet mamyčiukas?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 12:36:14 12:36:14

Svečias:
ELITA: PetraiPetrai,ar nemanot,kad pats peržengėt padorumo ribą?Jūs pateikdamas temos pavadinimą jau prisipažinot visiems atvirai,kad pamilot moterį,kuri TURĖJO nemažą s.patirtį!Todėl manau yra labai neetiška domėtis žmogaus praeitimi ir ją publikuoti!Tuo labiau,jei privertei ir ji atvirai viską papasakojo,tai turbūt moteris tikėjosi TUO ir užbaigti praeities etapą.Kyla klausimas-už ką pamylote tą moterį?!Jeigu Jums neduoda ramybės Jos praeitis,tai paklauskite savęs visų pirma-ką jaučiate tai moteriai?!Juk kai myli,atleidi ir išdavystes,o čia-tik tai,kas buvo iki Tavęs!

pavydetinas moteriskas solidarumas - tokios tokias gina

Ja,ja,o visi vegetarai yra patys daržovės. Pavydėtinas neišprusimas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 12:50:13 12:50:13

• А как будет секс во множественном числе?

• Бл/дство.

melynbardis

M

2 įrašai

2012/02/23 13:12:57 13:12:57

O man atrodo priešingai.
Visu pirma reik žiūrėti su kuo prasidedi.
Kita vertus pasakose kalbama, kad vyrai padaugina iš dviejų, moterys-dalina iš tiek pat.
"moteris tikėjosi TUO ir užbaigti praeities etapą"
Šita frazė iš koto verčianti. Prajuokinote. Čia kaip koks aukuras. Tada ir aš noriu išpažinti savo praeitį Petrui.
"o čia-tik tai,kas buvo iki Tavęs!"
Visi galvos daktarai vienbalsiai tvirtina. "Buvo penki bus ir vienuoliktas", jei su tuo nieko nedarysi. Jei ieškojo tos "iki mirtis mus išskirs"?
Suprantu, čia kai kuriems "iki atsibos", tuomet vienokia čia problema, vieni pliusai. Su patirtimi.

Jei tai anot Jūsų normalu, ką čia slėpti?!

PS Niekas ir neatskleista (nepublikuota)

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/23 13:34:59 13:34:59

Bet jūs man paaiškinkite - o tai Petras merginą įsimylėjo ir bendrauja su ja tik platoniškai?

Autoriui

A

2 įrašai

2012/02/23 13:54:30 13:54:30

Idiotiškas iki kvailumo autoriaus kreipimasis tokiomis temomis į svetimus žmones. Myli moterį,bet klausinėji svetimų žmonių ką tau daryti? Tai ar jau visiškas lochas kad nebesugebi pasisodinti savo draugės ir nuoširdžiai pasikalbėti? Kodėl tau reikėjo tiek daug partnerių? Ar darei taip nes nebuvai patenkinta seks.gyvenimu? Ar negali prisileisti vieno žmogaus ir būti laiminga,nu ką aš žinau,su kiaušiniais tu man atrodo,tai ir kalbėk, o gal sprendimą dėl jūsų tolimesnių santykių irgi priimsit ne jūs abu,o koks kaimynas gal? O čia krūva teisuolių ir šventuolių jau paskubėjo išvadint tai kekše tai dar kuo,o jau patys kokie tobulybės,tiesiog šventumo įsikūnijimai ir tokie tobuli,kad net pažinčių svetainėse sėdi. Nu ką aš žinau,vaikų darželis. O tu biškį vyras būk ir pasikalbėk su ta savo tariamai mylima moterimi. (nors 99 proc.tu jos nemyli).

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume