Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kas mes esame?

kas mes esame?

Praeivė

P

63 įrašai

2012/02/06 16:13:45 16:13:45

praeive

saule31: niekas nekalba apie vestuves ar gyvenima kartu is karto. bet ir nesinori buti atsarginiu varijantu kol atsiras kazkas geriau. Jei nematai merginoje kad ji galetu buti sirdies drauge, kam tada dar kazka testi. todel ir norisi to aiskumo.
paklausiau. TYLA. vertink kaip nori.

Man atrodo, kad ta tyla labai iskalbinga. Matyt, jis mato, kad turit kazkokiu savybiu, kurios jam tinka. Bet sirdyje jausmu nera...
Ir dar is jusu aprasymo, neaisku, koks tas jusu bendravimas. Laisvalaikis kartu, pokalbiai apie nieka, ar artimi intymus santykiai.

saule31

S

9 įrašai

2012/02/07 07:52:27 07:52:27

Koks musu bendravimas? pokalbiai apie gyvenima ir apie nieka. ir intymus bendravimas. bet turbut kai kam jausmu nebuvimas netrukdo taip bendrauti
Ka gi, belieka nuryti karcia piliule kad jokiu jausmu nepuoseleja man ir susitaikyti su tuo. negali gi zmogus sau pasakyti jausk arba nejausk

Svečias

S

689 įrašai

2012/02/07 13:16:46 13:16:46

saule31: Koks musu bendravimas? pokalbiai apie gyvenima ir apie nieka. ir intymus bendravimas. bet turbut kai kam jausmu nebuvimas netrukdo taip bendrauti
Ka gi, belieka nuryti karcia piliule kad jokiu jausmu nepuoseleja man ir susitaikyti su tuo. negali gi zmogus sau pasakyti jausk arba nejausk

O aš išsiskyriau...Nes koks malonumas būti su žmogumi,kuris tau abejingas?Jau geriau vienai, tai nors žinai,kad esi nors ir viena, bet laiminga, nei būdama kartu , bet nesuprasta .

ELITA

E

255 įrašai

2012/02/07 14:22:40 14:22:40

Nekankink savęs,perlipk tą "gėdos" barjerą ir paklausk-kas tu esi jo gyvenime?Ko tau tikėtis iš jūsų santykių?Nors...nelabai tikiu,kad paaiškins,nes kas vyrams patogu to prarasti-neskuba!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/02/07 14:29:12 14:29:12

ELITA: nes kas vyrams patogu to prarasti-neskuba!

Laba diena.
Moterims kitaip?

saule31

S

9 įrašai

2012/02/07 15:18:06 15:18:06

klausiau...ir sulaukiau tylos. klausiau zinute, nes siulyti susitikti man jau savigarba neleidzia net nesitiki kad atrode toks nuosirdus zmogus, pradzioje pazinties kalbejome kad reikia visada sakyti jei kazkas negerai. cia elementarus negerbimas kito zmogaus. nors vis norisi kabintis nors uz kazkokios vilties, nors protas sako buk laiminga viena

ELITA

E

255 įrašai

2012/02/07 21:56:22 21:56:22

...jei žmogus tyli,reiškia,kad abejoja,o jei abejoja vadinasi nėra tikras savo jausmais,poelgiais ir gal būt dar svarsto:1.Ką Tau atsakyti.2.Kaip jam pasielgti,kad nesuklystų ir t.t.Nežinau,lengva pasakyti-palik jį ramybėje,tegu sau gyvena,bėgioja laimingas,bet ar Tau nuo to bus geriau.Savo ruožtu pasakyčiau,kad bėk nuo jo kuo toliau,kam Tau keistuolis šiandien,jei ryt jis bus "kvailys"! Bet prieš tai atsakyk pati sau į klausimą!AR GERAI PAŽINAI Jį ir Jo aplinką?Gal yra taip, ko Tu,net neįtari...

ELITA

E

255 įrašai

2012/02/07 22:07:33 22:07:33

dar Draugui be pinigėlių atrašysiu...gal ir yra tokių moterų,bent jau aš tokių nepažystu.Mano aplinkoje,taip elgiasi-vyrai.Ir kaip bebūtų graudu ar skaudu,bet...yra taip,kaip yra...Ir patikėk,kitą syk taip norisi atsiremti į morališkai stiprų vyriškį,bet...(pasikartosiu)yra,kaip yra...

Praeivė

P

63 įrašai

2012/02/07 22:45:27 22:45:27

saule31: klausiau...ir sulaukiau tylos. klausiau zinute, nes siulyti susitikti man jau savigarba neleidzia net nesitiki kad atrode toks nuosirdus zmogus, pradzioje pazinties kalbejome kad reikia visada sakyti jei kazkas negerai. cia elementarus negerbimas kito zmogaus. nors vis norisi kabintis nors uz kazkokios vilties, nors protas sako buk laiminga viena

kadangi jau turiu kazkokios bendravimo internetu patirties, tai speju, kad tas vyrukas gali buti vienas is tu, kurie iesko sekso partneres.
Kai paklausiu, kas tai yra, atsako labai konkreciai: 1-2 susitikimai per savaite darbo metu...arba panasiai.
Manau, kad po to, kai paklauset ir sulauket tylos...kaip ir nebera ka svarstyti. Telieka sau issiaiskinti, ar jums tinka tokie santykiai ar ne. Ir jau nusprendus, atitinkamai elgtis toliau.

ELITA

E

255 įrašai

2012/02/08 05:19:45 05:19:45

Praeivė rašai,kad gauni pasiūlymus susitikti į savaitę 1-2 kartus "lieka sutikti arba ne" Juk taip elg.tik vedę patinai!Ar verta paminti savo moralę dėl keliatos susitikimų,kad ir su laaabai patraukliu vyru?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume