Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kas mes esame?

kas mes esame?

Nebesaulele

N

15 įrašai

2012/02/27 14:12:07 14:12:07

Saule31 atsiliepk, gal issisklaidytu tavo ir mano abejones..

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/27 16:13:32 16:13:32

Nusiramink, nebesaulelę. Tikrai tokių vėjo pamušalų pilna ant šio svieto. Ir Saulelės31 istorija visai neatrodo man originali, panašumų surasti gali su bet kuo.
O tu - paleisk jį į visas keturias puses, šunims šėko pjauti, negaišk savo laiko ir energijos bandydama išsiaiškinti tai, kuo niekada nebūsi iki galo tikra. Geriau eik pasportuoti - ir nuotaika pagerės ir figūra pagražės.

Praeivė

P

63 įrašai

2012/02/27 18:51:07 18:51:07

deepsorrow: Žmogus ne raktai, jo negali pamesti...

protingas vyras, visada malonu skaityti tavo mintis!:)
deepsorrow ir senas hrienas - patys idomiausi vyrai siame forume. Merginos, kodel jie vis dar vienisi?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/27 18:58:04 18:58:04

praeive:

deepsorrow ir senas hrienas - patys idomiausi vyrai siame forume. Merginos, kodel jie vis dar vienisi?

ne merginu klausk, o ju paciu

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/27 19:12:19 19:12:19

Svečias:
praeive:

ne merginu klausk, o ju paciu

nu tikrai, klausimas vyrukams: kodel jus vis dar laisvi? Atrodo, protingi zmones, aiskiai zino ko nori, bet...?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/02/27 23:05:58 23:05:58

Bet - „Rome wasn't built in a day” 1 žino, ko nori, tačiau nereikia pamiršti, kad ateina ir antras, kuris irgi žino, ko nori(būna kartasi ir nežino ) dažnai tie norai laikomi viršesniais – norima daug ir visko iškarto paprastai kompromisai netoleruojami ir bandymas juos terpti kelia nuostabą, o kartais ir pyktį. Reiklios mūsų mielos lietuvaitės ir per anksti šis bruožas pasireiškia. Užsienietės tiesa irgi ne išimtis, gal tik japonės – jų bendravimo subtilumas ir pasaulėžiūra tiesiog užburia(nekalbu apie tradicinės kultūros šalininkes, o apie jau ragavusias vakarietiškosios). Banaliai santykiai man lyg važiavimas automobiliu – spausti akseleratorių iki dugno gali tik tiesiojoje, kurioje nėra kliūčių, kitu atveju avarija garantuota. Tad ir būna, kad kartais praleki, kartais nepaveji, o kartais tiesiog padarai avariją. Be to ir charakteris mano prastas ir dresuojamas su pagaliu nesileidžiu, tik su „kasniukais“.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/27 23:28:29 23:28:29

Seip tai, pirma karta apsizenyt patartina iki pessijos.

Praeivė

P

63 įrašai

2012/02/27 23:46:41 23:46:41

deepsorrow: Bet - „Rome wasn't built in a day” 1 žino, ko nori, tačiau nereikia pamiršti, kad ateina ir antras, kuris irgi žino, ko nori(būna kartasi ir nežino ) dažnai tie norai laikomi viršesniais – norima daug ir visko iškarto paprastai kompromisai netoleruojami ir bandymas juos terpti kelia nuostabą, o kartais ir pyktį. Reiklios mūsų mielos lietuvaitės ir per anksti šis bruožas pasireiškia. Užsienietės tiesa irgi ne išimtis, gal tik japonės – jų bendravimo subtilumas ir pasaulėžiūra tiesiog užburia(nekalbu apie tradicinės kultūros šalininkes, o apie jau ragavusias vakarietiškosios). Banaliai santykiai man lyg važiavimas automobiliu – spausti akseleratorių iki dugno gali tik tiesiojoje, kurioje nėra kliūčių, kitu atveju avarija garantuota. Tad ir būna, kad kartais praleki, kartais nepaveji, o kartais tiesiog padarai avariją. Be to ir charakteris mano prastas ir dresuojamas su pagaliu nesileidžiu, tik su „kasniukais“.

as visa sita dideli teksta sudeciau i kelis zodzius: jausmo dar nebuvo, tik santykiai...:)
bet tai tik mano nuomone.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/02/28 10:50:24 10:50:24

Mano šeimos modelis – 1 tėvas ir 1 mama, sprendimams priimti laiko yra ir tai daryti reikia atsakingai, jeigu jau vesti tai „iki galo“, o ne su mintim – ai neišeis išsiskirsiu. Tam prieš vestuves yra laikas.
praeive gana teisingai pastebėjote, vien aistros, simpatijos ir prisirišimo nepakanka, kad ilgam susaistytų žmones Anksčiau ar vėliau susiduriama su visišku akligatviu ir lieka apsispręsti ar taip ir likt stovėt jo pabaigoje vietoje, ar apsisukt ir eit atgal.

saule31

S

9 įrašai

2012/03/04 10:25:41 10:25:41

nebesesaulele, buk rami, jis ne is Plunges ir vardas ne is V raides

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume