Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?

Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/19 14:20:50 14:20:50

negavus moteris tikrai baisiau, bet kartais savų vaistų paragauti sveika. Tik ne iki tokio lygio čia jau frigidiška asmenybė pasitaikė arba impotentas. Kita vertus draugavimas draugavimui nelygus.
Nesvarbu graži, negraži per pirmą susitikimą ji vis tiek yra pasiryžusi „laužytis“ - faktas , o „erzinti“ visada verta, kitą kartą prieš atsisakydama pagalvos ir praeis noras manyt, kad vyras primatas ir dėl jos „rojaus vartų“ atvėrimo padarytų viską. Čia prasideda valdžios pajautimas ir noras šokdinti pagal savo dūdelę manant ilgai laukęs dar palauksi. Kiek tokių atvejų, kai moterys bendrauja su keliais vyrais vienas geras, kantrus, dosnus ir manantis, kad seksą turi užsitarnauti – kitas manantis arba „duodi“ arba aš nesižeminsiu ir nemaldausiu, yra jūroje ir kitų žuvų be tavęs. Dažniausiai anksčiau sekso sulaukia antrasis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/19 14:38:22 14:38:22

Nežinau kada kas duoda ar neduoda,bet man buvo toks atvejis iki dabar spjaudausiir šveičiuosi nenusišveisdama pasibjaurėjimo. Suitikau su vyru. Jis pamatęs mane net apsiseilėjo. Pradėjo iš karto kabinėtis,lįsti bučiuotis, pasakiau,kad liautūsi arba einu.Bet kur nueisi ,kad kavinė truputį toliau nuo miesto. Pagalvojau vyresnistai rimtas. Graibėsi graibėsi pasirodo impotentas. Jam tik ir reikėjo grabinėtis nes niekada jau nepakyla.Be žodžių...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/19 14:59:30 14:59:30

Bet tai koks naivus supratimas, vyresnis – rimtesnis. O kur kiti faktoriai? Juk kuo vyresnis, tuo didesnė tikimybė, kad impotentas. Išvis man keistai atrodo tiek daug pasisakymų apie impotentus, susidaro vaizdas, kad Lietuvoje vos ne kas antras vyras nepajėgus, negi tokia jau prasta padėtis vadinasi logiška išvada būtų, kad kas antra moteris turėtų „nesilaužyti“ ir džiaugtis, kad vyras lenda, nes seksas turėtų būti deficitas. Ale kotai keistai taip nėra

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2012/01/19 15:27:00 15:27:00

O todėl, kad bet kas, supratęs, kad yra vedžiojamas už nosies ir kad juo manipuliuojama ir žaidžiama kaip katė su pele, įpyksta. Nesvarbu, ar vyras ar moteris, gražus, negražus žmogus.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/19 16:37:12 16:37:12

deepsorrow: Bet tai koks naivus supratimas, vyresnis – rimtesnis. O kur kiti faktoriai? Juk kuo vyresnis, tuo didesnė tikimybė, kad impotentas. Išvis man keistai atrodo tiek daug pasisakymų apie impotentus, susidaro vaizdas, kad Lietuvoje vos ne kas antras vyras nepajėgus, negi tokia jau prasta padėtis vadinasi logiška išvada būtų, kad kas antra moteris turėtų „nesilaužyti“ ir džiaugtis, kad vyras lenda, nes seksas turėtų būti deficitas. Ale kotai keistai taip nėra

Nenusikalbėk, su bet kuo seksas - apsivemčiau! Apie ką kalba, bjaurų saldainį gali išspjauti,o su bjauriu diedu trauma visam likusiam gyvenimui. Man jau taip buvo, kai bandžiau iš bėdos,tai žiaukčioju iki dabar.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/19 17:07:09 17:07:09

deepsorrow: Bet tai koks naivus supratimas, vyresnis – rimtesnis. O kur kiti faktoriai? Juk kuo vyresnis, tuo didesnė tikimybė, kad impotentas. Išvis man keistai atrodo tiek daug pasisakymų apie impotentus, susidaro vaizdas, kad Lietuvoje vos ne kas antras vyras nepajėgus, negi tokia jau prasta padėtis vadinasi logiška išvada būtų, kad kas antra moteris turėtų „nesilaužyti“ ir džiaugtis, kad vyras lenda, nes seksas turėtų būti deficitas. Ale kotai keistai taip nėra

Aš tikrai nežinojau,kad jeigu vyras lenda bučiuotis ir glamonėtis gali būti impotentas.Aš galvojau ,kad neliečia moters.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2012/01/19 17:38:43 17:38:43

Svečias:

Aš tikrai nežinojau,kad jeigu vyras lenda bučiuotis ir glamonėtis gali būti impotentas.Aš galvojau ,kad neliečia moters.

Kodėl iš karto impotentas? Gal tiesiog, ant tos situacijos (nesakau, kad ant tos moters) jam nestovėjo? Vyrai, sako, irgi jautrūs, gal kas "numušė" norą

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/19 18:56:26 18:56:26

vanile: taip, man yra taip buvę. iš tiesų visą gyvenimą teko pastoviai vos ne muštis dėl to reikalo, nes man reikia nors truputį labiau pažint žmogų, kad leistis į intimumą. Bet paskutinis atvejis....nu ką aš žinau....draugaujam, draugaujam...jau mėnuo ir jau antras....nu jau atsibodo man padorią vaidint Tada jis klausia, ko tu pikta tokia???? Durniau galvoju tu...taip ir pasakiau viską ką galvoju: sakau, arba duok, ar viskas baigta. O jis tada....aš taip negaliu, tu į mane vos ne kaip į prostitutą žiūri, tu mane "spaudi".... Nu man dar taip gyvenime nėr buvę...eina sau....užbaigiau tą reikalą. Negavus moteris yra baisiau nei negavęs vyras. Galėčiau jam net galvą nupjaut iš pykčio...

Man taip buvo irgi. 5 draugystes menesi (o draugavome labai rimtai, su glamonemis, buckiais) pasakiau kad ko gero eisiu kito vyro ieskoti, nes nepatinku matyt jam. Nesu jaunuole, bet is tikruju kaip ir Vanile kentejau nuo vyru ataku, nes man reikia ne tai kad geriau pazinti vyra, bet ji isimyleti. Na, zodziu tik dar uz menesio viskas ivyko, zmogus norejo isitikinti ar as ta pati jam reikalingoji. Jau 3 metai drauge. Buna ir taip, is tkruju tuo jis mane ir patrauke, kad nepuole,kaip kiti. Beje buvau pradzioje draugystes perspejusi kad mane "pulti" tai geriausias budas nubaidyti. Tolie saturus vyrai labai "veza", jei tik veliau prieinama prie "to".

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/19 19:04:41 19:04:41

Svečias:
vanile: taip, man yra taip buvę. iš tiesų visą gyvenimą teko pastoviai vos ne muštis dėl to reikalo, nes man reikia nors truputį labiau pažint žmogų, kad leistis į intimumą. Bet paskutinis atvejis....nu ką aš žinau....draugaujam, draugaujam...jau mėnuo ir jau antras....nu jau atsibodo man padorią vaidint Tada jis klausia, ko tu pikta tokia???? Durniau galvoju tu...taip ir pasakiau viską ką galvoju: sakau, arba duok, ar viskas baigta. O jis tada....aš taip negaliu, tu į mane vos ne kaip į prostitutą žiūri, tu mane "spaudi".... Nu man dar taip gyvenime nėr buvę...eina sau....užbaigiau tą reikalą. Negavus moteris yra baisiau nei negavęs vyras. Galėčiau jam net galvą nupjaut iš pykčio...

Man taip buvo irgi. 5 draugystes menesi (o draugavome labai rimtai, su glamonemis, buckiais) pasakiau kad ko gero eisiu kito vyro ieskoti, nes nepatinku matyt jam. Nesu jaunuole, bet is tikruju kaip ir Vanile kentejau nuo vyru ataku, nes man reikia ne tai kad geriau pazinti vyra, bet ji isimyleti. Na, zodziu tik dar uz menesio viskas ivyko, zmogus norejo isitikinti ar as ta pati jam reikalingoji. Jau 3 metai drauge. Buna ir taip, is tkruju tuo jis mane ir patrauke, kad nepuole,kaip kiti. Beje buvau pradzioje draugystes perspejusi kad mane "pulti" tai geriausias budas nubaidyti. [b:2329wmag]Tolie saturus vyrai labai "veza", jei tik veliau prieinama prie "to"[/b:2329wmag].

Ot taip ))) pritariu

ELITA

E

255 įrašai

2012/01/19 21:36:54 21:36:54

Kažkaip keistai tas pasaulis apsisuko.Ankščiau vyrai aimanuodavo,kad moterims tai galvą "skauda" tai dar kas nors,kad tik su vyru mylėtis nereikėtų! O dabar vyrai tą estafetę perimė!Tikras sumoteriškėjimas!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume