Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar tai neištikimybė?

Ar tai neištikimybė?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/13 10:04:13 10:04:13

[quote="
Aš už tokį poelgį iškart velniop pavaryčiau tokią žmoną, taip sakant - išlėktų su visomis šmotkėmis iš mano namų, jei taip pasielgtų kaip pati - gėdykis taip darydama. Jokios moralės, jokio etiketo pas tamstą nerasta, jei jūs čia tiesą parašėte? Ar jus mokykloje nemokė elementarių padorumo dalykų? Kaip galima lįsti į svetimą kišenę,į dienoraštį ar kompą be leidimo?[/quote]

gedytis?! ko?!!! kad mano vyras raso kitoms moterims zinutes ir laiskus tokio turinio, kad vercia pradeti abejoti jo istikimybe.
kad palieka kompiuteryje atidarytus jai rasytus laiskus!?dienorasciai ar laiskai viesose vietose paliekami ne siaip sau. niekas nelindo i kisene!
morale ir etiketa reiketu atskirti sitoj situacijoj!

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/13 11:51:42 11:51:42

Ir vistiek nepasakei - o ką darysi,k kai sužinosi, kad jis tau neištikimas?

svete 30

S

3 įrašai

2012/01/13 12:27:10 12:27:10

Svečias: Ir vistiek nepasakei - o ką darysi,k kai sužinosi, kad jis tau neištikimas?

kol kas noriu tiketi, kad nera taip,kaip klausi... o tau atrodo is to,ka parasiau,kad neistikimas?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/13 14:13:56 14:13:56

O iš kur man žinoti.
Iš šono aš galiu tik pasakyti, kad TU manai, kad jis tau neištikimas ir LABAI BIJAI to, ką reikėtų tavo manymu daryti kai sužinosi, kad vyras neištikimas.
Bet gal kartais verta nugalėti savo baimes?
Iš to ką papasakojai, tai man aišku, kad nelabai tas vyras ir gerbia ir brangina tave - iš to ką parašei spėju, kad laiškai kitoms moterims - pakankamai intymus, o tau dėmesio trūksta. Ir dar tyčia, daro tai atvirai, nesislapsto, t.y. net nesislapsto kad skaudina tave.
O koks po to žingsnis bus ar jau yra - bus jis tau neištikimas ir tu sužinojusi toliau bambėsi ir ką? ir nieko, galima ir toliau ant tavęs važinėtis.
Daug svarbiau - NEGERBIA ir NEBRANGINA

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/13 14:38:15 14:38:15

svete 30:
Svečias: Ir vistiek nepasakei - o ką darysi,k kai sužinosi, kad jis tau neištikimas?

kol kas noriu tiketi, kad nera taip,kaip klausi... o tau atrodo is to,ka parasiau,kad neistikimas?

Lytiškai ištikimų vyrų beveik nėr - vienetai. Nebent kunigėliai, bet ir tie su gražiomis panelėmis sugriešija.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/13 17:19:22 17:19:22

Svečias:
Lytiškai ištikimų vyrų beveik nėr - vienetai. Nebent kunigėliai, bet ir tie su gražiomis panelėmis sugriešija.

Yra tokiu - ir gana daug - bet kad bobos beveik visos sliundros - tai faktas. Tiesiog jos meluoja geriau.

guga

G

1 įrašai

2012/01/17 18:26:51 18:26:51

Autoriui prieš mano pranešimą: o tai kokiam galui Jūs rašytumėte sms ne savo mylimai ar tai, kuriai kažką jaučiate? O jei šiaip rašote draugei ar kolegei (paslapčiom nuo žmonos, žinodamas, kad Jūsų žmonai tai nepatinka) - tai kam tada taip? Ats. vienas - kurie pliurpia sms ir šiaip su svetimom - atšalę, arba nebėra santykių su žmona.
Aš tai suprasčiau vyro neištikimybe (nors ir psichologine). Merginai ar moreiai siūlyčiau nenukabint nosies (nors tai labai ir sunku) ir pradėti galvoti daugiau apie save, apie tai, kaip geriau atrodyti. O tai susigadinsit nervus dėl vyro-melagiuo, kuris akivaizdžiai išsisukinėja, matai, apkaltins dar Jus knisinėjimusi,.. O pats koks..

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 18:34:25 18:34:25

guga: Autoriams, kurie mato moterį "knisinėjant" jų pašte: o tai kokiam galui Jūs rašytumėte sms ne savo mylimai ar tai, kuriai kažką jaučiate? O jei šiaip rašote draugei ar kolegei (paslapčiom nuo žmonos, žinodamas, kad Jūsų žmonai tai nepatinka) - tai kam tada taip? Ats. vienas - kurie pliurpia sms ir šiaip su svetimom - yra atšalę, arba kažko ieško bet ir žmonai neabejingi).
Aš tai suprasčiau tai kaip vyro neištikimybe (nors ir psichologine). Merginai ar moreriai siūlyčiau nenukabint nosies (nors tai labai ir sunku) ir pradėti galvoti daugiau apie save, apie tai, kaip geriau atrodyti. O tai susigadinsit nervus dėl vyro-melagiukščo, kuris akivaizdžiai išsisukinėja, matai, dar sugeba apkaltinti Jus knisinėjimusi,.. O pats koks..

Asmenybių visokių yra, bet Jūs vyrai, atsakykit, jei mylit savo vieną vienintelę, - ar rašysit sms, ar kviesit išgert kavos ar šiaip pabendraut, ktą moterį? Jei iš tikrųjų mylit tik vieną - tai ir kita visai bus nereikalinga. Va taip..

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 19:05:22 19:05:22

nesamone. Galima myleti viena moteri ir jokia cia nuodeme, kad su kita arbatos isgersi. Kas cia jau blogo??? Gal dar pasakysit, kad jei viena mylit, tai su ja reikia uzsidaryti ir niekur nosies neiskisti? Nematau cia jokios neistikimybes, kad pabendrauja su kita, juk nemiega kartu.Man isvis juokingi tokie savininkiskumai. Tipo cia jau mano ir kojos i sona nekelk. Kaip tik dar labaiu norisi laisves, kai toks kvailas pririsimas. Tik labai savim nepasitikintys zmones bando kita priristi prie saves.

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/19 10:08:58 10:08:58

Svečias:
svete 30:

Aš už tokį poelgį iškart velniop pavaryčiau tokią žmoną, taip sakant - išlėktų su visomis šmotkėmis iš mano namų, jei taip pasielgtų kaip pati - gėdykis taip darydama. Jokios moralės, jokio etiketo pas tamstą nerasta, jei jūs čia tiesą parašėte? Ar jus mokykloje nemokė elementarių padorumo dalykų? Kaip galima lįsti į svetimą kišenę,į dienoraštį ar kompą be leidimo?

Manęs ir varyti nereikėtų... Apie kokią čia moralę kalba gali būti ... kokią svetimą, jei priesaika duota ????

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume