Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar tai neištikimybė?

Ar tai neištikimybė?

svete 30

S

3 įrašai

2012/01/12 12:29:40 12:29:40

Ar aš per daug pavydi ir nežinau ko noriu? Ar čia neištikimybės signalai?
Kelios savaitės po vestuvių vyro telefone radau sms susirašinėjo su viena pažystama. ji rašė: buvo gera susitikti, kada kitą kartą susitiksime pakalbėti, gal užeisi kavos pas mane.Vyrui pasakiau apie žinutes jis užpuolė mane kodėl lendu ten kur nereikia. Atseit čia rašo bendradarbė jai sunku, tarp mūsų nieko nėra.Po pusmečio vėl radau jo telefone sms susirašinėjimo su ta pačia moterimi. Vėl kilo barnis. Prieš mėnesį vel radau žinutę jo telefone,bet nieko nesakiau.
Per septynis santuokos metus esu radusi ir atidarytą jo el pašto dėžę su laiškais kelis metus rašytais kitai mūsų pažystamai bet jis visada mane apkaltina kad išsigalvoju.
Nežinau kaip elgtis.Nenoriu likti apkaltinta kad lendu ten kur nereikia, o kaip spręsti kitaip jau nebežinau.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/01/12 17:47:05 17:47:05

Man nepatiktų. Manyčiau kad tai bent jau dvasinė neištikimybė, bet galiu ir klysti, yra manančių kitaip. geriau būtų pasikalbėti su vyru ramiai, ką jam reiškia tie susirašinėjimai ir bendravimai. Yra žmonių, kuriuos bendravimas su sutuoktiniu/partneriu pilnai užpildo, ir jie neieško priešingos lyties draugų. O kitiems patinka turėti daugiau draugų ir draugių, ir tai nėra neištikimybė. Neaišku kokiam tipui priklauso jūsų vyras.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/12 20:50:08 20:50:08

O ką darysi, kai sužinosi, kad jis tau neištikimas?
Ar esi pasiruošusi sužinoti teisybę?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/12 21:11:59 21:11:59

Kad lyg ir aišku jeigu nebūtų pasiryžusi netikrintų tel ir pašto ir nekeltų problemos. Vadinasi arba yra tam priežastis arba nepasitikėjimas. Manau kad vyras to nebando slėpti, o jei nebando vadinas ir preteksto įtarinėti nėra, žinutės žinutėmis, laiškai laiškais – jeigu nakvoti pareina su jumis, vadinas jūs ir esat svarbesnė.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/12 22:27:56 22:27:56

Manau kad kaip tik, bijo išsiaiškinti, kad bus neištikimas, o kitaip kam čia mums galvą kvaršintų? Kalbėtų su draugėm, seklį samdytų - nes tai jau taškas, po kurio nepraradus orumo sunku grįžti atgal

Ir kas pr nesąmonė - jei grįžta miegoti namo... Netikiu kad tu pats toks naivus

svete 30

S

3 įrašai

2012/01/13 08:42:26 08:42:26

deepsorrow: Kad lyg ir aišku jeigu nebūtų pasiryžusi netikrintų tel ir pašto ir nekeltų problemos. Vadinasi arba yra tam priežastis arba nepasitikėjimas. Manau kad vyras to nebando slėpti, o jei nebando vadinas ir preteksto įtarinėti nėra, žinutės žinutėmis, laiškai laiškais – jeigu nakvoti pareina su jumis, vadinas jūs ir esat svarbesnė.

Nakvoti pareina, bet tokiu meiliu zodziu neatsimenu kada girdejau kokiu laiskuose ir zinutese radau.
Gal tai paieska kitu, idomesniu santykiu,gal kaip rasote jam reikia daugiau zmoniu bendravimui.bet as pati juk neieskau santykio su kitais vyrais,nerasineju tokio pobudzio zinuciu ar laisku. faktas kad smagu butu gauti tokias.

svete30

S

1 įrašai

2012/01/13 08:45:37 08:45:37

Svečias: Manau kad kaip tik, bijo išsiaiškinti, kad bus neištikimas, o kitaip kam čia mums galvą kvaršintų? Kalbėtų su draugėm, seklį samdytų - nes tai jau taškas, po kurio nepraradus orumo sunku grįžti atgal

Ir kas pr nesąmonė - jei grįžta miegoti namo... Netikiu kad tu pats toks naivus

Su draugem nenoriu to aptarineti, o ji itarineti jau atsibodo. net nebezinau kaip ji prakalbinti,kad vel nelikti kalta,kad kalbu,aiskinuos.
o gal cia ispuciau viska,o gal ir naivi esu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/13 09:51:58 09:51:58

Visos bobos sliundros - abejoju ar kitokiu buna...

vytas0527

V

153 įrašai

2012/01/13 09:56:19 09:56:19

O Tu nepagalvojai kodėl jis bendrauja su kita? Gal tiesiog jūsų santykiuose yra ne viskas gerai?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/13 09:58:21 09:58:21

svete 30: Ar aš per daug pavydi ir nežinau ko noriu? Ar čia neištikimybės signalai?
Kelios savaitės po vestuvių vyro telefone radau sms susirašinėjo su viena pažystama. ji rašė: buvo gera susitikti, kada kitą kartą susitiksime pakalbėti, gal užeisi kavos pas mane.Vyrui pasakiau apie žinutes jis užpuolė mane kodėl lendu ten kur nereikia. Atseit čia rašo bendradarbė jai sunku, tarp mūsų nieko nėra.Po pusmečio vėl radau jo telefone sms susirašinėjimo su ta pačia moterimi. Vėl kilo barnis. Prieš mėnesį vel radau žinutę jo telefone,bet nieko nesakiau.
Per septynis santuokos metus esu radusi ir atidarytą jo el pašto dėžę su laiškais kelis metus rašytais kitai mūsų pažystamai bet jis visada mane apkaltina kad išsigalvoju.
Nežinau kaip elgtis.Nenoriu likti apkaltinta kad lendu ten kur nereikia, o kaip spręsti kitaip jau nebežinau.

Aš už tokį poelgį iškart velniop pavaryčiau tokią žmoną, taip sakant - išlėktų su visomis šmotkėmis iš mano namų, jei taip pasielgtų kaip pati - gėdykis taip darydama. Jokios moralės, jokio etiketo pas tamstą nerasta, jei jūs čia tiesą parašėte? Ar jus mokykloje nemokė elementarių padorumo dalykų? Kaip galima lįsti į svetimą kišenę,į dienoraštį ar kompą be leidimo?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume