2011/12/26 13:30:45 13:30:45
Labas, esu nasle jau beveik desimt metu.Pries daugiau nei du metai susipazinau su nasliu.Buvau labai laiminga, dziaugiausi sutikusi zmogu, su kuriuo vel tesiu seimynini gevenima, koki turejau iki vyro zuties, bet....Jau pusantru metu gyvename kartu, bet sirdyje vel pradejau jausti kazkokia tustuma,vis dazniau kazko truksta, apima liudesys, jauciuosi vienisa, bet ne viena.Noreciau bendros seimos, bet jis nesutinka...Jam gerai ir taip, kaip yra.Gal kas turit panasios patirties, parasykit.Busiu labai dekinga.
2011/12/26 16:10:25 16:10:25
Atsakomybės baimės priedanga
Jei mylimasis ar mylimoji primygtinai siūlo rinktis būtent gyvenimą nesusituokiant, reiktų pagalvoti, ar tai nėra neryžtingumo ir atsakomybės baimės priedanga. Ne? Puiku! Visgi kartais, pasak psichologės, nenoras tuoktis reiškia abejones. Ypač, jei tai vyresni, kelis metus kartu jau gyvenantys, savarankiški partneriai. Sukluskite, jei pragyvenę kelis metus tebegirdėsite „aš dar nepasiruošęs/-usi“. Paradoksalu, tačiau kuo ilgiau ruošiamasi, tuo rečiau…prisiruošiama.
2011/12/26 16:11:56 16:11:56
Nasliu sindromas ... Kas tai bebutu vyras ar moteris su laiku pradeda nauja partneri nesamoningai lyginti su buvusiu, o buvusi idealizuoja , prisimena jo, ar jos gerasiais savybes , ismesdami visa kita , tai trukdo uzmegzti naujus santykius . As jums patarciau apsilankyti pas psichologa , o dar geriau abiems kartu nueiti . Ziurekite i tai rimtai , nes liksite viena
2011/12/26 17:21:39 17:21:39
Aciu uz patarimus, bet...Jis visai negalvoja apie bendros seimos kurima, o as noriu gyventi tikra seimynini gyvenima, o ne taip, jog cia mano viskas ( jo bute), kai nueinam i mano buta- viskas yra mano...Kaip sujungti viska i viena visuma ir laimingai gyventi? Siaip mes sutariam gana gerai...
2011/12/26 21:03:56 21:03:56
Tai ir reiškia, kad jis negalvoja tuoktis, jam gerai ir taip. Gali būti, kad jis ne su pirma taip gyvena, ta nusibosta, susiranda kitą. Jam gerai, jūs rūpinatės juo kaip žmona, o jis laisvas, bet kada gali pakelti sparnus. Jūsų noras turėti šeimą kertasi su jo nenoru.
Arba jūs priimate tokį laikiną gyvenimą kartu, arba ieškote kito.
2011/12/27 05:41:25 05:41:25
na as su savo drauge noreciau sukurti seima, taciau atidejome tai tik del buitiniu problemu, nes dirbu kitame mieste , bet svarbiausia abu to norime , o su buvusia gyvenau 7 metus susimetes ir net nesiuliau jai teketi, gal del to, kad nemaciau musu bendros ateities , tiesiog netikejau, kad galecaiu su ja susenti kartu , gali buti, kad jis jaucia ta pati
2011/12/27 05:45:59 05:45:59
P.S. O gal tiesiog imkite iniciatyva i savo rankas ir atvirai pasiulykite ranka ir sirdi, va jei tada spardysis , pradekite ieskoti kito , nes laikas Jusu priesas
2011/12/27 17:59:17 17:59:17
Pabandykite išsakyti savo poziciją ir išsiskirkite laikinai. Jei jis jūsų ieškos, yra tikimybė, kad žengs vedybų link. Jei ne, vadinasi tiek jam tereikia jūsų.
2011/12/27 21:45:50 21:45:50
Truputėli vaikų žaidimas - išsiskirkite laikinai.
Manau, ne veltui ta tuštuma, jauti, kad jis nenori su tavimi gyventi. Kas kad abu našliai. Jis ne paskutinis vyras žemėje.
2011/12/27 22:33:18 22:33:18
kvailyste sakyti, kad vyras nenori seimos todel, kad jis naslys. Dauguma vyresniu vyru, karta jau tureje seima, antra karta nenori zenytis, nes nebemato tame prasmes, jiems tinka gyventi susidejus. Ir esme ne tame, kad naslys,o todel, kad dabar tokia mada taip gyventi. Apsizenyti, paskui issidraskyti - kam to reikia, jei galima gyventi taip be dideliu isipareigojimu. Ir nereikia cia sieti su nasliais.Nepazistu vyro, kuris taip jau pultu zenytis,karta jau issiskyres.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume