Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Zalingas iprotis -testi santykius

Zalingas iprotis -testi santykius

Poisson

P

33 įrašai

2011/11/04 17:58:10 17:58:10

Keista zmogaus prigimtis : lopyti , tiketis, nematyti akivaizdaus santykiu kracho ir bijoti ka nors keisti, lyg gali istikti vienatve, nors jau gyveni vienatveje dviese, ar gali buti tiesiog lemta , kad sekanti moteris, ar vyras bus dar blogesnis , tad reikia laviruoti ir susitaikyti , kenteti .
Galu gale sutinki zavia butybe su kuria viskas tiesiog tobula , atsigrezi i praeiti ir nesupranti tokios savidestruktyvios gyvensenos .
Kodel bijome permainu kai viskas sumauta ? Man taip gaila tu paaukotu metu , tu neatsistatysianciu nervu lasteliu !

Kukudra

K

20 įrašai

2011/11/04 18:29:04 18:29:04

Tiesiog viskam reikia užaugti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/04 18:45:08 18:45:08

Poisson: Keista zmogaus prigimtis : lopyti , tiketis, nematyti akivaizdaus santykiu kracho ir bijoti ka nors keisti, lyg gali istikti vienatve, nors jau gyveni vienatveje dviese, ar gali buti tiesiog lemta , kad sekanti moteris, ar vyras bus dar blogesnis , tad reikia laviruoti ir susitaikyti , kenteti .
Galu gale sutinki zavia butybe su kuria viskas tiesiog tobula , atsigrezi i praeiti ir nesupranti tokios savidestruktyvios gyvensenos .
Kodel bijome permainu kai viskas sumauta ? Man taip gaila tu paaukotu metu , tu neatsistatysianciu nervu lasteliu !

Norite pasakyti, kad jus sutikote savo ideala?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/04 19:54:42 19:54:42

Svečias:
Poisson: Keista zmogaus prigimtis : lopyti , tiketis, nematyti akivaizdaus santykiu kracho ir bijoti ka nors keisti, lyg gali istikti vienatve, nors jau gyveni vienatveje dviese, ar gali buti tiesiog lemta , kad sekanti moteris, ar vyras bus dar blogesnis , tad reikia laviruoti ir susitaikyti , kenteti .

Idealu nebuna , idealas yra vaivorykste , taciau sutikau puiku zmogu, kuris laikui begant neatskleidzia savo prasciausiu savybiu , o stebina naujomis geresnemis

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/04 20:20:33 20:20:33

Svečias:
Svečias:

Idealu nebuna , idealas yra vaivorykste , taciau sutikau puiku zmogu, kuris laikui begant neatskleidzia savo prasciausiu savybiu , o stebina naujomis geresnemis

Noriu paklausti. Esate vyras ar moteris? ir kiek laiko praejo nuo issiskyrimo su netinkamu partneriu, kai pradejote paieska naujo? Po kiek laiko sutikote Ji (ja)?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/04 20:37:53 20:37:53

As irgi tesiu netinkamus santykius, vis dar tesiu... Jis atrodo myli mane, kaip ir as ji, tik vis neispildo pazadu, svarbiu bendram gyvenimui. Cia nenoreciau konkretinti. Laukiu jau pora metu ir vis vietoj, nesusitvarko jis savo gyvenimo tinkamai, tai tas trukdo, tai kitas.. Ir svarbaiusia kad visi jo argumetai, kodel jis to nedaro, atrodo teisingi, realus. Tarsi butu jis koks nelaimelis nevykelis, pakliuves i aplinkybiu pinkles. Nezinau, ar laukti, kada situacija pageres. Vis linkstu prie minties kad reiktu nutraukti su juo santykius, nusivyliau. Tik myliu ji,tai taip sunku . Patarkite, kaip tai padaryti, kaip palengvinti issiskrima ir pradeti naujos meiles paieska? Klausimas autoriui ar autorei -kaip tau pavyko issiskirti ir susirasti tinkama zmogu? Ka jautei? Vadini tai stebuklu ar desningumu? Dekoju uz atsakymus is anksto.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/04 21:11:00 21:11:00

Svečias: As irgi tesiu netinkamus santykius, vis dar tesiu... Jis atrodo myli mane, kaip ir as ji, tik vis neispildo pazadu, svarbiu bendram gyvenimui. Cia nenoreciau konkretinti. Laukiu jau pora metu ir vis vietoj, nesusitvarko jis savo gyvenimo tinkamai, tai tas trukdo, tai kitas.. Ir svarbaiusia kad visi jo argumetai, kodel jis to nedaro, atrodo teisingi, realus. Tarsi butu jis koks nelaimelis nevykelis, pakliuves i aplinkybiu pinkles. Nezinau, ar laukti, kada situacija pageres. Vis linkstu prie minties kad reiktu nutraukti su juo santykius, nusivyliau. Tik myliu ji,tai taip sunku . Patarkite, kaip tai padaryti, kaip palengvinti issiskrima ir pradeti naujos meiles paieska? Klausimas autoriui ar autorei -kaip tau pavyko issiskirti ir susirasti tinkama zmogu? Ka jautei? Vadini tai stebuklu ar desningumu? Dekoju uz atsakymus is anksto.

Pirmiausiai pati zinok ko nori - ar skirtis, ar toliau laukti, kenteti. Kai pati sau tiksliaiatsakysi i si klausima, taps daug lengviau priimti sprendima. Ir kai suprasi, kad esi verta kitokiu santykiu, tada nebegailesi saves ir nutrauksi viska ir pradesi naujus santykius su kitu vyru, kuris vertas taves.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/04 21:39:23 21:39:23

Svečias: Pirmiausiai pati zinok ko nori - ar skirtis, ar toliau laukti, kenteti. Kai pati sau tiksliaiatsakysi i si klausima, taps daug lengviau priimti sprendima. Ir kai suprasi, kad esi verta kitokiu santykiu, tada nebegailesi saves ir nutrauksi viska ir pradesi naujus santykius su kitu vyru, kuris vertas taves.

Nesu tikra kad nesutiksiu dar blogesnio, tu gerai parasei pradzioje. Kaip patiketi, kad imanomi geresni santykiai? Ir kaip uzmerkti akis i gerasias myleto zmogaus savybes, kad nustotum myleti? Tycia juodinti ji pries save, prisiminti tik negatyva? Kaip tau pavyko "issimyleti"? Dar stai ko bijau: isardyti santykius palyginti nesubku, o sukurti naujus...deja.

Poisson

P

33 įrašai

2011/11/05 08:48:32 08:48:32

Svečias: As irgi tesiu netinkamus santykius, vis dar tesiu... Jis atrodo myli mane, kaip ir as ji, tik vis neispildo pazadu, svarbiu bendram gyvenimui. Cia nenoreciau konkretinti. Laukiu jau pora metu ir vis vietoj, nesusitvarko jis savo gyvenimo tinkamai, tai tas trukdo, tai kitas.. Ir svarbaiusia kad visi jo argumetai, kodel jis to nedaro, atrodo teisingi, realus. Tarsi butu jis koks nelaimelis nevykelis, pakliuves i aplinkybiu pinkles. Nezinau, ar laukti, kada situacija pageres. Vis linkstu prie minties kad reiktu nutraukti su juo santykius, nusivyliau. Tik myliu ji,tai taip sunku . Patarkite, kaip tai padaryti, kaip palengvinti issiskrima ir pradeti naujos meiles paieska? Klausimas autoriui ar autorei -kaip tau pavyko issiskirti ir susirasti tinkama zmogu? Ka jautei? Vadini tai stebuklu ar desningumu? Dekoju uz atsakymus is anksto.

pries tai klause kokios esu lyties, manau kad sioje problemoe lytis neturi reiksmes , taciau esu vyras jai au klause. O kas liecia Tavo problema, tai sunku ka patarti, kiekvienas atejis individualus, taciau , as manau, kad nevykeliu nera, tiesiog zmogui truksta motyvacijos kazka keisti, su laiku tai tampa lyg ir gyenimo budu kaltinti aplinkybes, o ne savo veiksmus . As jo nesmerkiu , nes su buvusia neturejau jokios motyvacijos , nes pasamoneje nebemaciau musu ateities kartu ir permainu laukiau is aplinkybiu palankiai susiklosciusiu, o dabar as formuoju aplinka, ne ji mane , nes per ilgai tesesi juoda juosta gyvenime , o stovejimas vietoe yra judejimas atgal .Klausei manes kaip man pavyko issiskirti ir rasti tinkama zmogu? Na rasti tinkama zmogu yra visdelto didziaja dalimi likimo dovana , taciau nemanau, kad sedint prie kelio ir nieko nedarant atrasi tinkama zmogu kuris pats prieis. Cia tik kinieciu filosofas yra pasakes:"atsisesk prie upes ir lauk, tavo priesu lavonai anksciau ar veliau praplauks ..." niekada sios minties nesupratau .
Issiskirimas visada yra lengvesnis kai turi kuo uzpildyti tustuma tiek aplinkoje , tiek sirdyje . Dabar kartais prisimenu ja kaip sena parduota automobili , kuris mielas sirdziai , kupinas prisiminimu, taciau rijo beprotiskai daug kuro, nuolat gesdao netinkamiausiu momentu , i ji sukista daug laiko ir pinigu, o parduodant paaiskeo, kad jis senas gremezdas ir visiskai bevertis ir taipogi niekam nereikalingas tik prestizines markes ir jo variklis murkia taip graziai zadedamas daug ,o galedamas mazai

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/05 11:49:19 11:49:19

Dekui, Poisson, uz issamu atsakyma. Tik man neaisku, kaip rasti savyje atsakyma, ar is tu santykiu kazkas bus ar nebe? taip, gal jis nera nevykelis, bet jo "neveza" buvimas su manimi, todel tiek kliuciu spresti problemas. Bet ir iki manes jis ju nesprende, gal tai tapo jo gyvenimo budu? kalbetis ir dar karta kalbetis - zinau. Sako nori buti kartu vienareiksmiskai, bet reikia laukti. Ko? kad problemos imtu sprestis pacios. Nezinau, ar tai tinkama vyro pozicija, todel pradedu manyti, kad is santykiu nieko gero, kaip tu sakai, miela masina su didelem sanaudom, pazadais ir maza nauda.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume