Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Drovaus vyro tipas

Drovaus vyro tipas

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 10:23:00 10:23:00

Man atrodo tema reikejo pavadinti ne DROVUS vyras, o PASYVUS vyras. Ta prasme, pasyvus santykiuose, laukiantis, kad moteris viska padarys pati. Maniskis kaip tik toks. Pats nepasiulo susitikti, pats neskambina. Bet jei pasiulau as, akimirksniu apsirengia ir laukia sutartoje vietoje. Skambuciuose tas pats. Pats neskambina, bet vos tik as pasuku, nebeimanoma nutraukti pokalbio. Kalbam nemokamai- del aiskumo. Ir visame kame taip. As pasakau, kur eisim, ka veiksim, jam viskas tinka ir patinka. Bet kad pats pasiulytu, reikia jam liepti.
As suprantu autore. Mane tas pasyvumas jau pradeda erzinti. Kyla noras provokuoti: neskambinti, nesiulyti susitikti, dar kokia zbitka iskresti.

As su juo ilgai neistversiu, todel autorei galiu patarti irgi gerai pagalvoti, ar jai toks bendravimas tinka ir jei ne, negaisinti nei sau nei jam laiko

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 10:27:20 10:27:20

Dar pridesiu. Pradzioje vyru drovuma, nedrasumas zavi. Man asmeniskai toks bendravimas pazinties pradzioje labai patinka. Bet pradejus draugauti, kai jausmuose jau issiaiskinta, issikalbeta pasyvumas nepatinka.
Kazkas minejo plasmasines moteris su isplestom akim, laukiancias, ka pasakys vyras. Gal cia plasmasiniai vyrai?
Kodel jie tokie?

oktoberfest

O

16 įrašai

2011/10/26 10:32:24 10:32:24

Zygfrid: , tarkime yra prie jusu drovus vaikinas, kuris tyliai jusu geidzia. Klausimas moterims, kodel jus nekreipiate i ji demesio? Negi to nepastebite? Nepatikesiu. [b:3k8h7bo3]Jei merginos aplinkoje yra toks tylus isimylejelis, mergina ta aisku pastebi. Taciau didzioji dalis nepuola ant kaklo. Kodel?[/b:3k8h7bo3].

Taip, būtent, pastebi. Ne, nepuola ant kaklo. Todėl, kad tai ir yra - karimasis ant kaklo, siūlymasis ant lėkštutės, griebimas, kol kita nepagriebė, - kaip bepasakysi, vis su negatyviu atspalviu. Net jei vyras taip apie mane nepagalvos, pagalvosiu aš. Net droviausiam vyrui pridės pasitikėjimo ir vyriškumo moters akyse, jei iniciatyvą parodys jis. Tiesiog nuo neatmenamų laikų moterims tinka tas, vyrams tas. Šiais laikais mokam tais vaidmenimis apsikeisti, bet šioje situacijoje - ne, nors tu ką.

O kaip pats atsakytumėt į paryškintą klausimą - kodėl moterys nepuola ant kaklo, jei mato, kad patinka droviam vyriškiui? Ar turėtų jos tai daryti, jūsų manymu?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/26 10:36:27 10:36:27

Siais laikais tai vadinama ne karimasis ant kaklo, o atkirtimas. Turiu draugu, perspektyviu, kuriuos atkirto protingos moterys (neleido jiems nusigerti ir nusivalkioti). Isejo puikios seimos. Ko laukti. Griebk toki jei randi, nes pasitaikys gudresne moterele ir pagriebs. Ir nereikia cia 15 amziaus nuostatomis vadovautis. Kas pirmesnis, gudresnis to ir virsus. Dauguma moterus tik dziaugtusi, jei turetu balso teise seimoje.

oktoberfest

O

16 įrašai

2011/10/26 10:44:33 10:44:33

Svečias: Man atrodo tema reikejo pavadinti ne DROVUS vyras, o PASYVUS vyras. Ta prasme, pasyvus santykiuose, laukiantis, kad moteris viska padarys pati. Maniskis kaip tik toks. Pats nepasiulo susitikti, pats neskambina. Bet jei pasiulau as, akimirksniu apsirengia ir laukia sutartoje vietoje. Skambuciuose tas pats. Pats neskambina, bet vos tik as pasuku, nebeimanoma nutraukti pokalbio. Kalbam nemokamai- del aiskumo. Ir visame kame taip. As pasakau, kur eisim, ka veiksim, jam viskas tinka ir patinka. Bet kad pats pasiulytu, reikia jam liepti.
As suprantu autore. Mane tas pasyvumas jau pradeda erzinti. Kyla noras provokuoti: neskambinti, nesiulyti susitikti, dar kokia zbitka iskresti.
As su juo ilgai neistversiu, todel autorei galiu patarti irgi gerai pagalvoti, ar jai toks bendravimas tinka ir jei ne, negaisinti nei sau nei jam laiko

Dar pridesiu. Pradzioje vyru drovuma, nedrasumas zavi. Man asmeniskai toks bendravimas pazinties pradzioje labai patinka. Bet pradejus draugauti, kai jausmuose jau issiaiskinta, issikalbeta pasyvumas nepatinka.

Taip, jie tokie, iš pradžių tas nedrąsumas žavi, sužadina tavo globėjiškus motiniškus moteriškus mokytojiškus instinktus. Bet kai pagalvoji, kad vieną dieną tu jam pati turėsi pasipiršti, nes jis to nepadarys....

Kita vertus, jei esi vadovaujančio tipo moteris, gal reiktų nustoti to gėdytis ir pasakyti - taip, aš valdinga, taip, man reikia tokio, kuriam galėčiau vadovauti, nes galiu/moku, aišku, norėčiau gauti mainais ne vien aklą pliušinio meškiuko paklusnumą, bet ir dar ką nors, pradedant bendrai kuriama materialine gerove, baigiant, tarkim, geru seksu, tai kodėl gi ne? Gal už to vyro nesijausiu kaip už mūro, bet tam tikras saugumas ir šeimyninė moteriška laimė su juo vis dėlto įmanoma?..

oktoberfest

O

16 įrašai

2011/10/26 10:48:12 10:48:12

Zygfrid: Siais laikais tai vadinama ne karimasis ant kaklo, o atkirtimas. Turiu draugu, perspektyviu, kuriuos atkirto protingos moterys (neleido jiems nusigerti ir nusivalkioti). Isejo puikios seimos. Ko laukti. Griebk toki jei randi, nes pasitaikys gudresne moterele ir pagriebs. Ir nereikia cia 15 amziaus nuostatomis vadovautis. Kas pirmesnis, gudresnis to ir virsus. Dauguma moterus tik dziaugtusi, jei turetu balso teise seimoje.

Taip, gerai sakot.
Aš čia diskutuodama jau baigiu susivokti, kas, kaip, ką daryti

Bet gal dar bus kokių pasisakymų, gyvenimiškų pavyzdžių.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/10/26 10:59:15 10:59:15

oktoberfest:
Zygfrid: Siais laikais tai vadinama ne karimasis ant kaklo, o atkirtimas. Turiu draugu, perspektyviu, kuriuos atkirto protingos moterys (neleido jiems nusigerti ir nusivalkioti). Isejo puikios seimos. Ko laukti. Griebk toki jei randi, nes pasitaikys gudresne moterele ir pagriebs. Ir nereikia cia 15 amziaus nuostatomis vadovautis. Kas pirmesnis, gudresnis to ir virsus. Dauguma moterus tik dziaugtusi, jei turetu balso teise seimoje.

Taip, gerai sakot.
Aš čia diskutuodama jau baigiu susivokti, kas, kaip, ką daryti

Nu tai, forumo orakulai zino ka patart

Zavi:)

Z

11 įrašai

2011/10/26 19:28:57 19:28:57

Na as kaip tik dabar su tokiu draugauju ir jauciuosi labai laiminga Jis tik is pat pradziu buvo labai nedrasus,drovus,kuklus... Kol isdriso prie manes prieiti... O kai pazintis pradejo rutuliotis i geraja rimta puse,tai jis tikrai nebera toks bailiukas,koks buvo pacioje pradzioje Tad esu labai laiminga ir patariu nevengti tokio tipo vyruku

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 20:38:25 20:38:25

Tai cia be tas atvejis, Zavi, tu draugauji su normaliu vyru.

Anonimas

A

29 įrašai

2011/10/26 20:59:47 20:59:47

oktoberfest:
O kaip pats atsakytumėt į paryškintą klausimą - kodėl moterys nepuola ant kaklo, jei mato, kad patinka droviam vyriškiui? Ar turėtų jos tai daryti, jūsų manymu?

Mano manymu, užtektu subtiliai tam drovuoliui parodyti, kad iš jūsų pusės irgi kažkas yra. Tam daug pastangų nereikia, nusižeminti - taip pat. Dažniausiai rijama akimis todėl, kad žmogus bijo būti atstumtas. Ir čia užtenka paprastos užuominos.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume