Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mylėti šykštuolį

Mylėti šykštuolį

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/15 13:48:57 13:48:57

Vaidukaszzz:
Svečias: nusisneki vaikine, oi nusisneki. Nieko ner baisiau ir slyksciau, nei toks skupas vyras. Sau gaili ir kitam. Kiek tu gyvenimu tera? Vienas. Tai mylek save ir savo artima, valgyk skaniai, stenkis uzsidirbti, pamaloninti kita, pradziuginti. Kas is to gyvenimo, jei visko sau gaili, neqali pasidziaugti? Pats lygiai toks esi, tai ir gini kita. Zinau tokius vyrus ir patikek - kiekviena diena gatavi grauzti - tai pomidoru perdaug nupirkai, tai batona per brangu ir t.t. Siaubu siaubas...

Nusišneki čia tu ir dar skubotas išvadas darai, beje visiškai neteisingas. Aiškiai pasakyta, kad dirba tik atsitiktinius darbus, tai ką tu čia pasidžiaugsi gyvenimu? Nedirba tau visai smegenėlės. Kai situacija pagerės, pradės daugiau uždirbt, sudurniuos ir pradės pirkt naujas mašinas, bet gailės maistui ir savo damai neskirs nė cento, tada galėsi reikšti tokius priekaisštus. Bet ne dabar.
Aš toks nesu ir visai jo neginu. Norėjau protingai paaiškinti kaip reikėtų reaguoti į tokią situaciją ir kaip ją vertinti. Bet kad jūs visai durniukės.

koks protingas vyras dirba tik atsitiktinius darbus? Labai tu cia jau protingu dediesi... Būtai protingas,čia nesėdėtai Bet ką čia tokiems beviltiškiems aiškinti

Subrendęs meilei

S

92 įrašai

2011/10/16 12:43:14 12:43:14

[koks protingas vyras dirba tik atsitiktinius darbus? Labai tu cia jau protingu dediesi... Būtai protingas,čia nesėdėtai Bet ką čia tokiems beviltiškiems aiškinti [/quote]

Kad tau būtų visiškai aišku dar kartą pakartosiu, kad atsitiktinius darbus dirbu ne aš. Bet nesutinku, kad protingas vyras negali dirbti atsitiktinių darbų. Gali, tačiau tai turi būti laikina, manau. Dirbt laikinus darbus ir tuo pačiu metu ieškotis pastovaus. Bet tau, kaip matau, toki pamąstymai per sudėtingi. Savo protu ir pats suabejojau, nes vis dar atsakinėju į tavo žinutes, nors puikiai suprantu kad tu jų vis tiek nesuprasi. Turbūt nesu protingas:) Gal net esu naivus romantikas, kuris sėdi čia ir rašo būtent į šią temą, tam kad pamėgintų paaiškinti jog taupumas gali būti laikinas ir visiškai pagrįstas. Ir nenorintis, kad du mylintys žmonės išsiskirtų vien dėl finansinių sunkumų, kurie (pasikartosiu) labai tikėtina tik laikini. Nenorintis, kad moteris palikusi šį „šykstuolį“ po dešimties, ar dvidėšimt metų galvotų - „Nu ir kam aš paklausiau tų kvailų patarinėtojų internete, kurie patarė jį palikti? Juk jie patys nieko neturi, būtent dėl savo kvailų įsitikinimų? Kam, kam, kam? ...Nors dabar turiu viską, ir prabangius namus, naują automobilį, galimybę kasdien pietauti, vakarieniauti geriausiuose restoranuose, bet visko mielai atsisakyčiau kad vėl galėčiau būti su savo mylimuoju. Bet jis jau su kita, beje susikūręs taip pat neblogą gyvenimą,turi technikos remonto dirbtuves, gražią, patenkintą šeimą ir t.t.“. Aišku tai tik pasakėlė, bet jos moralas toks - jeigu myli neskubėk visko sugriauti, nes ateity pasigailėsi. Sugriauti labai lengva, daug sunkiau surasti priežastį ir pasistengti viską išsaugoti.

Studentas

S

13 įrašai

2011/10/16 19:20:38 19:20:38

Svečias:
koks protingas vyras dirba tik atsitiktinius darbus? Labai tu cia jau protingu dediesi... Būtai protingas,čia nesėdėtai Bet ką čia tokiems beviltiškiems aiškinti

Priklauso nuo situacijos. Jei jis yra jaunas, jam ~25 metai, neseniai baigęs mokslus - visiškai normalu. Gal turi retesnį išsilavinimą, pagal kurį dirbant reikalauja daug patirties. Nemažai tokių pažįstu.
Beje, man protas su žmogaus darbštumu, atsakingumu, kabinimusi į gyvenimą neturi nieko bendro.

Lazdynai

L

922 įrašai

2011/10/18 08:39:16 08:39:16

Mano gyvenimo patyrimas ir kitu draugiu rodo, kad sykstuolis, kaip ir patologinis pavyduolis, yra ligonis, ir tokie zmones nesikeicia iki mirties. Liga nepagydoma, nes tai labai sudetingas energetiniu kunu sutrikimas, o tokiu sugebanciu juos gydyti Lietuvoje ko gero vienas kitas arba nei vieno!

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 20:35:09 20:35:09

Svečias: Sykstuolis nesustores, nes maai suvalgys.
O kas per technika, kuria jis perka, buitine ar kas? Ir kam jis ja naudoja, jei is viso naudoja?

Jis kaupia techniką buitinę, nežinau kam, sako reikia...

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 20:40:21 20:40:21

Studentas:
Svečias:
Svečias: tai kiek suprantu, jis tau jokių net mažyčių dovanėlių nenuperka, gėlių nepadovanoja, į kavinę niekad nenueinate? Jo..... nelinksmas tavo gyvenimėlis.... Ir kuo toliau, tuo baisiau bus, nes į senatvę visos ydos paaštrėja. Valgysi sausą duoną, jaučiu... vargšė esi... Ir nesiseka gi kai kam...

Manau, kad čia jau nepagydoma liga, čia jau amžiams...

Mažas dovanėles retai, gėlę kartą gavau, kavinėje keletą sykių buvome, bet labai mažai užsakė..Oi atsiveria man akys, aišku esu ne barakuda, bet bent kokio dėmesio norisi...

Labai patiko - "bet mažai užsakė". Matosi, kad dėmesys jums - išleidžiami pinigai. Į tokią net investuoti nesinori. Aš pasakyčiau - tipiška "barakuda".

Na, tipiško studento atsakymas. Jei jis būtų studentas, sutikčiau papietauti arbata ir spurga..bet subrendęs vyras...Aha, barakuda, neprašau nei dovanėlių, nei kavinių...ir aišku negaunu...Matau kaip kitos draugauja, gyvena su vyrais, nė iš tolo neprimena mano gyvenimas jų. Jums turbūt visos barakudos, išimtinai, syudente.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 20:41:58 20:41:58

Studentas:
Svečias: Aš myliu savo draugą, bet jis baisus šykštuolis, skaičiuoja kiekvieną centą, valgo duona pagrinde pasitepęs kiek margarino, iki kraštutinumo jau ateina jo taupumas. Dirba tik atsitiktinius darbus, nes jam ne unoras dirbti už minimumą. Perkasi viską kas liečia techniką, visam kitam be galo taupo. JĮ myliu, bet jau abejoju ar ilgai atlaikysiu tokį gyvenimą. Butas pilnas technikos, greit kojos nebus kur pastatyti, o kritikos jis nepriima. kas man gal pasakytų, jei čia yra profesionalių, ar tai liga jojo tokia?

Aš pavadinčiau - žmogus užsidegęs, siekiantis kažko. Juk ne prageria tuos pinigus, o perka tai, kas jam įdomu ir svarbu. Gal rašo kokį mokslinį darbą, arba kažką konstruoja. Čia reikėtų išklausyti abiejų pusių argumentus, bet ne, visi iš karto "AAA!!! Šykštuolis!!!".
O žmonės, priversti valgyti duoną su margarinu vardan užsibrėžto tikslo, verti pagarbos, o ne etiketės.

Tikslas vienintelis - kaupti ir dar sykį kaupti. man atrodo tai jau patologiška..

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 20:46:14 20:46:14

Studentas:
Svečias: Buvo rasyta, kad per ta technika namuose praeit jau ner vietos. Manija kazkokia. Uztai ir domiuosi, ar jis bent naudoja ta technika. Gal tik seip kaupia.

Autorei, koks skirtumas ką jis valgo? Kam lendi jam į burną? Jo asmeninis reikalas, kaip jis paskirsto gautus finansus.
P.S. Dažniausiai investuoti pinigus į kokį nors daiktą yra žymiai naudingiau, nei pinigus išleisti pasitrankius po kavines. Asmeninė patirtis.

Studente, skirtumas ką jis valgo yra toks, kad gyvendama su juo ir negalėdama išgyventi iš duonos ir margarino, esu priversta pirkti ir kitokį maistą, kurį jis mielai valgo Na taip, gaunasi jog jį tartum išlaikau...

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 20:47:24 20:47:24

Studentas:
labaivairuojanti: Kai užsidegimas didelis tikiu, kad gali tik ant makaronų likti, tačiau ar šeima per tas kolekcijas norės makaronus valgyti. O pačiam tai prašom, jei taip tinka Tikrai jokių rėmų.

kiek supratau, šeimos dar nėra. Dar svarbu žmogaus amžius, bet sprendžiant iš pomėgio, greičiausiai žmogus jaunas < 30m.

Nee,virš 50...

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 20:52:20 20:52:20

Vaidukaszzz: Temos autorei - normalus tas tavo vyras. Ir dovanėlėm palepina, ir gėlių nuperka, ir į kavines nusiveda. Ko tau trūksta nesuprantu? Suprask kad kiekvienas žmogus gyvena ir pramogauja pagal savo galimybes. Dirbdamas atsitiktinius darbus jis ne tik kad negali daug uždirbti, bet ir negali pasiplanuoti savo pajamų. Gali aišku viską ištaškyti per kelis vakarus, smagiai pasėdėt kavinėj, užsakyt tau tiek kad vos sukirstai (šypsena), bet ką darysit paskui? Juk labai tikėtina kad rytoj, poryt darbo ir nebus, nebus darbo nebus ir pinigų. Pąmastai apie tai?
Taigi nenormali čia tu, paprasčiausia esi aikštinga mergaitė, kuri neitin daug mąsto.
Visiems kitiems, patarimų virtuozams, diskusijų meistrams galiu pasakyt, kad nusišnekat. „Kad tai ūmės“ - visiška nesamonė, bus priešingai, net ir taupiausias žmogus pasaulyje vieną dieną supranta, kad turtų su savim į kapą nenusineš ir pradeda jais džiaugtis. Kažkas samprotavo, kad temos autorė už pinigus perka maistą, moka mokesčius ir t.t. Tai visiškas briedas, iš pateiktos informacijos aiškiai galima suprasti, kad ji neuždirba nė cento. Ar žmogus, kuris nieko neuždirba gali reikšti kokius nors priekaištus dėl taupumo? Tikrai ne.

Per 2 metus - 1 gėlė, 4 kartus kavinė, dovanėlių buvo 2 - tai skaitosi palepina? Ir visa tai pries metus beveik...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume