[koks protingas vyras dirba tik atsitiktinius darbus? Labai tu cia jau protingu dediesi... Būtai protingas,čia nesėdėtai Bet ką čia tokiems beviltiškiems aiškinti [/quote]
Kad tau būtų visiškai aišku dar kartą pakartosiu, kad atsitiktinius darbus dirbu ne aš. Bet nesutinku, kad protingas vyras negali dirbti atsitiktinių darbų. Gali, tačiau tai turi būti laikina, manau. Dirbt laikinus darbus ir tuo pačiu metu ieškotis pastovaus. Bet tau, kaip matau, toki pamąstymai per sudėtingi. Savo protu ir pats suabejojau, nes vis dar atsakinėju į tavo žinutes, nors puikiai suprantu kad tu jų vis tiek nesuprasi. Turbūt nesu protingas:) Gal net esu naivus romantikas, kuris sėdi čia ir rašo būtent į šią temą, tam kad pamėgintų paaiškinti jog taupumas gali būti laikinas ir visiškai pagrįstas. Ir nenorintis, kad du mylintys žmonės išsiskirtų vien dėl finansinių sunkumų, kurie (pasikartosiu) labai tikėtina tik laikini. Nenorintis, kad moteris palikusi šį „šykstuolį“ po dešimties, ar dvidėšimt metų galvotų - „Nu ir kam aš paklausiau tų kvailų patarinėtojų internete, kurie patarė jį palikti? Juk jie patys nieko neturi, būtent dėl savo kvailų įsitikinimų? Kam, kam, kam? ...Nors dabar turiu viską, ir prabangius namus, naują automobilį, galimybę kasdien pietauti, vakarieniauti geriausiuose restoranuose, bet visko mielai atsisakyčiau kad vėl galėčiau būti su savo mylimuoju. Bet jis jau su kita, beje susikūręs taip pat neblogą gyvenimą,turi technikos remonto dirbtuves, gražią, patenkintą šeimą ir t.t.“. Aišku tai tik pasakėlė, bet jos moralas toks - jeigu myli neskubėk visko sugriauti, nes ateity pasigailėsi. Sugriauti labai lengva, daug sunkiau surasti priežastį ir pasistengti viską išsaugoti.