Svečias: Draugeli, be pinigeliu, ne tavo privatus cia forumas, ne tu ir siuntinek.
Ne nemano,nesiuntinesiu jei tu neaiskinsi man kur turiu deti citatas.
Svečias: Butent, prie vaiku nereikia demonstruoti liudesio. Mano dukra yra pasakiusi "musu namai liudni" , todel as neleisiu, kad vaikas augtu liudesy,
Daryk kaip ismanai.
Keli faktai. Dalis vyru prievartavusiu moteris, nusikaltimo metu nesuprato darant blogai.
Patycios mokyklose, taip pat siejamos su agresoriaus jausmu nepazinimu.
"Man vakar buvo liudna, todel, kad kibiras igriuvo i sulini, siandiena man gerai, todel, kad issisprende del ko man vakar buvo liudna.""Man nebuvo liudna del to, kad visas gyvenimas pilkas." Baltos neatskirsi jei nebus juodos ar melinos.
Negali zmogus gyventi puses gyvenimo. Gyvenimas grazus ne todel, kad jis "baltas" bet todel, kad isaus diena kai isspresiu del ko buvo pilka. Tai daro balta. Kai issispres, bus dar balciau. Tai yra pozityvu. Ar zinai kas yra ukdyti pozityvu mastyma?
Nesvarbu kokio plocio sypsena slepsi, liudesys tai jausmas kuris persiduoda. (Nesvarbu koks busi aktorius isaus diena kai pavagsi vaidinti)
Nuo vaiku tai nepaslepsi. Todel taip ir sako kaip tu rasai "musu namai liudni" . Kaip vaikui isspresti liudesi savarankiskai su kuriuo susidurs anksciau ar veliau?
Negera zmogui buti vienam. Jei jis renkasi buti vienas, tai savaime teikia atsakyma.(Nebent jis pats depresijoje.) Ar zinai kas yra savisauga? ar zinai kas yra tema?