Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kas vyksta?

kas vyksta?

susimąsčiusi

S

8 įrašai

2011/09/08 18:34:19 18:34:19

Ugnele, ačiū, kartais kai išsakai garsiai ar užrašai, tai kas neramina, ar išgirsti aplinkinių nuomonę daug lengviau susigaudyt O tu drauge, net nežinau kas tau gyvenime yra nutikę, bet labai jau daug tragizmo tavo žinutėse Ir nesutinku kad jausmų nedemonstruoja kaip tu vadini "meilės nematę nuskriaustieji", o kaip tik tie, kurie ją patyrė.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/08 18:36:55 18:36:55

O kur tau sake mazai?
Jei jau tai p nori Šventojo Rašto jamk:
13„Įeikite pro ankštus vartus, nes erdvūs vartai ir platus kelias veda į pražūtį, ir daug yra juo įeinančių.
14O ankšti vartai ir siauras kelias veda į gyvenimą, ir tik nedaugelis jį randa”.

Apr:20:12 Ir mačiau mirusius, didelius ir mažus, stovinčius priešais Dievą. Buvo atskleistos knygos. Ir buvo atversta dar viena, būtent gyvenimo knyga. Mirusieji buvo teisiami iš užrašų knygose pagal jų darbus.
Dar nori pasikalbeti?

Svečias:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Zmones kai liudi tai liudi.
Taip kaip juoda tai juoda.

Nesnekek nesamoniu! Labai daug zmoniu savo liudesio nedemonstruoja, nes nenori tuo liudesiu uzkresti kitu. Ir jokia cia kauke. Toks jausmas, kad tik sventa rasta ismanai, o paprasto gyvenimo -ne.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/08 18:52:36 18:52:36

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Siandiena mano dvylikos metu dukra paklause, teti tu siandiena liudnas?
O tu ar atpaisti jausmus?

"Nedemonstruoja" Narcizai. Taip pat ir tie nuskriausti kurie meiles nemate.

Butent, prie vaiku nereikia demonstruoti liudesio. Mano dukra yra pasakiusi "musu namai liudni" , todel as neleisiu, kad vaikas augtu liudesy, kad ir kokia nelaiminga meile isgyvenciau. Tu draugeli, pats nezinai, kas yra meile ir susikisk savo citatas i subine, o tada prisesk ant viso to ir demonstruok naturalu jausma

C

1075 įrašai

2011/09/08 18:59:50 18:59:50

Svečias: i subine

keliauk ten kur tave sutvere...

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/08 19:02:00 19:02:00

Draugeli, be pinigeliu, ne tavo privatus cia forumas, ne tu ir siuntinek.

C

1075 įrašai

2011/09/09 04:26:36 04:26:36

Svečias: Draugeli, be pinigeliu, ne tavo privatus cia forumas, ne tu ir siuntinek.

Ne nemano,nesiuntinesiu jei tu neaiskinsi man kur turiu deti citatas.

Svečias: Butent, prie vaiku nereikia demonstruoti liudesio. Mano dukra yra pasakiusi "musu namai liudni" , todel as neleisiu, kad vaikas augtu liudesy,

Daryk kaip ismanai.
Keli faktai. Dalis vyru prievartavusiu moteris, nusikaltimo metu nesuprato darant blogai.
Patycios mokyklose, taip pat siejamos su agresoriaus jausmu nepazinimu.

"Man vakar buvo liudna, todel, kad kibiras igriuvo i sulini, siandiena man gerai, todel, kad issisprende del ko man vakar buvo liudna.""Man nebuvo liudna del to, kad visas gyvenimas pilkas." Baltos neatskirsi jei nebus juodos ar melinos.
Negali zmogus gyventi puses gyvenimo. Gyvenimas grazus ne todel, kad jis "baltas" bet todel, kad isaus diena kai isspresiu del ko buvo pilka. Tai daro balta. Kai issispres, bus dar balciau. Tai yra pozityvu. Ar zinai kas yra ukdyti pozityvu mastyma?
Nesvarbu kokio plocio sypsena slepsi, liudesys tai jausmas kuris persiduoda. (Nesvarbu koks busi aktorius isaus diena kai pavagsi vaidinti)
Nuo vaiku tai nepaslepsi. Todel taip ir sako kaip tu rasai "musu namai liudni" . Kaip vaikui isspresti liudesi savarankiskai su kuriuo susidurs anksciau ar veliau?
Negera zmogui buti vienam. Jei jis renkasi buti vienas, tai savaime teikia atsakyma.(Nebent jis pats depresijoje.) Ar zinai kas yra savisauga? ar zinai kas yra tema?

C

1075 įrašai

2011/09/09 04:33:19 04:33:19

Svečias: Tu draugeli, pats nezinai, kas yra meile

As su mielu noru paklausysiu Jusu kas yra Meile.

C

1075 įrašai

2011/09/09 07:01:51 07:01:51

Ugnelė.: Kai parašiau, pamačiau, kad netyčia užlindau ir nepamačiau, kuris komentaras norėjo būti paskutinis:)

Ugnele, as tuo norejau pasakyti, kad noriu pasitraukti is diskusijos.

Svečias:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Zmones kai liudi tai liudi.
Taip kaip juoda tai juoda.

Nesnekek nesamoniu! Labai daug zmoniu savo liudesio nedemonstruoja, nes nenori tuo liudesiu uzkresti kitu. Ir jokia cia kauke. Toks jausmas, kad tik sventa rasta ismanai, o paprasto gyvenimo -ne.

Pasikalbek su Svetlana ji pradejo apie kaukes, o as tik antrinu:

svetlana: Bet argi jums neteko sutikti zmoniu su kaukem?? ar visi parodo savo tikraji liudesi? kaip daznai ji slepia po sypsena..

susimąsčiusi: kaip tik tie, kurie ją patyrė.

uj. Matai cia tu tokia viena buvai apdovanota. Atvirai kalbant, kazin ar apie zavesi ar apie drugelius pilve.
" Toks jausmas, kad tik sventa rasta ismanai, o paprasto gyvenimo -ne."
Nei viena, nei kita. Ir ne aiskinu kaip, o dalinuosi.

susimąsčiusi

S

8 įrašai

2011/09/09 10:14:21 10:14:21

Kad tu drauge jau nusibodai su savo teorijom ne į temą, kaip šventąjį raštą cituojantis esi labai pagiežingas, atrodo visų nuskriaustas ir nelaimingas, tau jau reikia kreiptis pagalbos į profesionalus, taip ir padaryk. Kitas dalykas - žmogus kuris savo žodžius bando paremti religiniais sapaliojimais turėtų būti labai silpnas. Jei jau norėjai kad ana tavo žinutė būtų paskutinė, taip ir padaryk, daugiau tavo pasisakymų šioje temoje tikrai nereikia, ji ne apie tave. Jei trūksta dėmesio susikurk apie save visą skyrių šiame puslapyje, nes vienos temos matau tau gali ir nepakakti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/09 19:25:15 19:25:15

Susimąsčius, manau, būgštauti tikrai nėra ko, kadangi draugystės pradžioj dėmesio visada daugiau atiduodame ir gauname, paskui viskas teka daug ramesne linkme. Viskas tampa daugiau kasdieniška. Dėmesys yra ir patys paprasčiausi klausymai - "kaip praėjo darbo diena?, ar nešalta, ar ..."Nežinau, kaip pačiai, bet man asmeniškai perdėto dėmesio net nereikia, o daug sms darbo metu juo labiau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume