Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kas vyksta?

kas vyksta?

susimąsčiusi

S

8 įrašai

2011/09/08 14:55:17 14:55:17

Sveiki, kreipiuosi į forumiečius vienu šiuo metu man aktualiu klausimu. Paprastai tuo neužsiiminėju, bet kadangi daugiau neturiu su kuo pasitarti (prakeikta emigracija) Taigi, situacija: su vaikinu esame kartu jau nei daug nei mažai, pusantrų metų. Jis už mane vyresnis 5 metais, man 23. Susipažinome internetu, visiškai netyčia, bent jau aš tikrai nieko neieškojau. Apie metus laiko bendravome internetu, susitikdavome tikrai retai kartą į mėnesį gal, kaip kada, bendravom tiesiog kaip draugai, nors po biškį viskas krypo rimtesnių santykių linkme, kaip ten kas jau nėra esmė, svarbiausia - ėmėme draugauti. Jis yra gan uždaro būdo, pakankamai užimtas žmogus, o aš irgi nelinkusi į santykius pulti stačia galva, todėl susitikinėjome gan retai, kartą ar du į savaitę, žinoma pasiilgdavome vienas kito, tačiau buvo gerai kaip yra. Vėliau santykiai žinoma rutuliojosi, dabar susitinkame kaip leidžia galimybės, kartu būname maždaug vieną darbo dieną per savaitę (taip jau gaunasi dėl užimtumo) ir visą savaitgalį. Kolkas man to užtenka Bet kame gi visas blogumas - kadangi mes visą laiką kiek esame pažįstami (dabar jau kažkur 3 - 2,5metų) intensyviai bendravome ir internetu, abu dirbam prie kompiuterio, todėl suprantat kuom tai kvepia - pliurpimas nuo ryto iki vakaro, žinoma proto ribose ) Bet pastaruoju metu iš jo pusės dėmesio sumažėjo vakarais prieš eidamas miegoti neatsisveikina (tiesa gal jis labiau lūžta o ne planuoja ėjimą, bet juk anksčiau to nebuvo), per dieną sulaukiu vos kelių žinučių, kas lyginant su pusmečiu ar metais atgal išvis labai keista, o paskutinis dalykas mane čia atvedęs - porą sykių neatrašyti sms, toks jausmas lyg "o kam, grįšiu namo ir parašysiu". Iš tiesų pačiai juokingai skamba tokie vaikiški sapaliojimai "vajė vajė jis nedavė bučiuko prieš miegą ir nepaklausė kaip sekasi lakuotis nagus jis turbūt manęs nebemyli.." bet supraskite, prie gero greit priprantama, todėl man pripratus prie intensyvaus bendravimo toks atitolimas yra lengvas šokas Jo kamantinėti nenoriu, kai būname kartu viskas gerai, bet nežinau ar tiesiog santykiai pereina į kitą lygmenį, gal jis prie manęs priprato, laiko savaime suprantamu dalyku ir nebemato reikalo nuolat manimi domėtis? O gal blėsta meilė? būtų malonu išgirsit jūsų nuomones.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/08 15:03:50 15:03:50

Greiciausiai bus nemalonu isgirsti.

susimąsčiusi

S

8 įrašai

2011/09/08 15:42:26 15:42:26

Jums tamasta matyt nebuvo ką pasakyt, bet laaabai norėjosi?

C

1075 įrašai

2011/09/08 15:51:03 15:51:03

Na jo.
Mastau sau garsiai.
Nuo kada zmones kai kazko netenka sypsosi? kai jiems lengvas sokas, tai pat sypsosi!
Ikalbejai.
Sitas etapas vadinasi taip, kad esi ta kuriai galima neatsakyti i zinutes.

susimąsčiusi

S

8 įrašai

2011/09/08 15:55:38 15:55:38

na nieko nepraradau, ir nežadu prarasti ir komentarų laukiu iš tų kurie turi ką pasakyti arba panašios patirties, o man labai gaila Jūsų, toks piktas ir kandus, tikrai kažką praradęs

C

1075 įrašai

2011/09/08 16:00:28 16:00:28

Nenorejau buti piktas ir kandus. Kur tai perskaitei?

slogele

S

4 įrašai

2011/09/08 16:02:04 16:02:04

meile zavesis isgaravo, matit atrado sviezia pasnekove, o gal tiesiog darbu daug.. arba laukia demesio is taves daugiau.......

susimąsčiusi

S

8 įrašai

2011/09/08 16:13:53 16:13:53

slogele: meile zavesis isgaravo, matit atrado sviezia pasnekove, o gal tiesiog darbu daug.. arba laukia demesio is taves daugiau.......

Ne, dėl pašnekovių, sugulovių ir kitokių damų esu rami, ir dėmesio jam iš manęs tikrai netrūksta, manyčiau vistik bus ta sena liūdna teorija apie prislobusį susidomėjimą nes galvoju vistik myli jis mane, jaučiu ir matau, ale visvien neramina, gal ir nereikia tikėtis visą laiką to susidomėjimo aukščiausiam lygyje Dirba daug, dabar dar pradėjo mokytis naujų dalykų, sportuoja, pavargsta žmogus. Tiesiog reikia atprasti gal nuo to pliurpimo ir susitaikyti su ta mintim kad nebus viskas kaip pirmą mėnesį :}

C

1075 įrašai

2011/09/08 16:23:20 16:23:20

Pries paliekant man sia tema, noriu paklausti.
Ar zinai ka reiskia liudesys?

susimąsčiusi

S

8 įrašai

2011/09/08 16:29:45 16:29:45

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Pries paliekant man sia tema, noriu paklausti.
Ar zinai ka reiskia liudesys?

Kiekvienam vis kitką jis reiškia. Ką man - žinau, ką tau - ne.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume