Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → ar gali tokia draugyste peraugti i kazka daugiau

ar gali tokia draugyste peraugti i kazka daugiau

Mergina tokia

M

5 įrašai

2012/04/11 16:03:03 16:03:03

nike: Temos autoriui - issidirbineja ta tavo merga. Daugiau nieko. Nelisk prie jos labai ikyriai, net gali kazkiek laiko neskambint jai ar skaipu nerasyt. Ji zino, kad ji tau patinka, tik kaina dar sau kelia. Buk truputi tvirtesnis charakteriu. Nebegiosi paskui ja - greiciau pati pas tave atbegs. O kad tu tasai, kad ji nenori kol kas jokiu santykiu kokius metus ar ko ji ten nezino, gryni paistalai. Nenoretu - isvis namie sedetu ir su vaikinais nebendrautu.

Pritariu 100 proc.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 16:06:15 16:06:15

Svečias: Na taip as ir manau, kad jin naudojasi, kad as ja pakvieciu veikti kazka, rodau demesi ir t.t.. bet is vienos puses ir man gerai, kad yra su kuo ka nuveikti, nes pries keleta menesiu issiskyriau su panele, tai ner lengva dabar labai, tai faina turet drauge su kuria galiu laika praleisti, tik tiek negerai biskuti, kad patinka jinai man ir po biskiu prisirisineju prie jos, bet reik laikytis atstumo ir ieskot kitu paneliu kuria as patraukciau ir kuri man patiktu bet man vistiek nesuprantama, kaip panele gali visur eiti su vaikinu jei jis nepatinka kaip bernas, o tik kaip draugas ir praleist nemazai laiko... aisku panos kitaip mazumele masto nei vyrai

Po galais, tu gal mazam miestely gyveni ir mergu ten nera??? Neleisk taip mergai is saves issikalinet.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume