Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → ar gali tokia draugyste peraugti i kazka daugiau

ar gali tokia draugyste peraugti i kazka daugiau

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/01 18:23:20 18:23:20

Bijo prarasti drauge

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/09/01 19:37:03 19:37:03

Svečias:
Svečias: Nepuoselėk tuščių vilčių ir užsiimk savais reikalais. Kuo greičiau tai padarysi, tuo bus geriau. Kam tau šitie žaidimai? Nebent patinka save kankint. Tau ji aiškiai pasakė, kad su tavim būti nenori. Ir tavo norai šiuo atveju nieko nereiškia. Kai ji sutiks sau patinkantį vaikiną, nesiteisins ir bus visiškai nesvarbu kada ji išsiskyrė ir t.t. O tu dar sutiksi merginą, kuriai abejonių nekils.

na taip tas tiesa. Tik va cia kazkuria diena sakau supazindink mane su ta savo drauge, jin sako: tuoj as tave kaip supazindinsiu su ja, sakau, ka negi gaila, jin nu ok ok kada prie progos supazindinsiu tai bleen atrodo, jei zinai, kad nepatinka tau kaip bernas vaikinas tai kogi nesupazindinti draugiskai su drauge o kazka mykti ir sakyti ok kada nors arba panos bijo, kad mazumele gali prarasti drauga ir nebus tokio bendravimo ir kartais kazka nuveikti.. nesuprasi ju.. aisku panelei 20m tai jom dar vejai galvoj ir pacios nezino ko nori gal

As tau dar karta sakau, kad ji naudojasi tavo rodomu demesiu! O tu isvis saves negerbiantis vyras esi, zmogau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/02 08:22:39 08:22:39

Na taip as ir manau, kad jin naudojasi, kad as ja pakvieciu veikti kazka, rodau demesi ir t.t.. bet is vienos puses ir man gerai, kad yra su kuo ka nuveikti, nes pries keleta menesiu issiskyriau su panele, tai ner lengva dabar labai, tai faina turet drauge su kuria galiu laika praleisti, tik tiek negerai biskuti, kad patinka jinai man ir po biskiu prisirisineju prie jos, bet reik laikytis atstumo ir ieskot kitu paneliu kuria as patraukciau ir kuri man patiktu bet man vistiek nesuprantama, kaip panele gali visur eiti su vaikinu jei jis nepatinka kaip bernas, o tik kaip draugas ir praleist nemazai laiko... aisku panos kitaip mazumele masto nei vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/02 13:32:11 13:32:11

Svečias: Na taip as ir manau, kad jin naudojasi, kad as ja pakvieciu veikti kazka, rodau demesi ir t.t.. bet is vienos puses ir man gerai, kad yra su kuo ka nuveikti, nes pries keleta menesiu issiskyriau su panele, tai ner lengva dabar labai, tai faina turet drauge su kuria galiu laika praleisti, tik tiek negerai biskuti, kad patinka jinai man ir po biskiu prisirisineju prie jos, bet reik laikytis atstumo ir ieskot kitu paneliu kuria as patraukciau ir kuri man patiktu bet man vistiek nesuprantama, kaip panele gali visur eiti su vaikinu jei jis nepatinka kaip bernas, o tik kaip draugas ir praleist nemazai laiko... aisku panos kitaip mazumele masto nei vyrai

Flirtuoja, tave vilioja. Siaip jinai is savo puses labai negraziai elgiasi, suteikia tau tusciu vilciu. As tokiu atveju pasakau, kad nieko nesitiketu ir nebebendrauju, neatsakineju i laiskus, neatsiliepineju.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/03 05:39:13 05:39:13

Va siandien pakalbejau su ja tai sake, kad kolkas kaip bernas netraukiu,ir gal net niekad netrauksiu, bet visko gali but... bet cia tik atmaske kaip sakoma manau, nes jei paneles nepatraukia iskart kazkuom vaikinas tai nemanau, kad patrauks veliau... aisku dar tas yra kad 3m bendraujam virtualiai ir viens apie kita nemazai zinom, o cia 3sav kazkur jau normaliai bendraujam, bet vistiek jaucia tik draugiskuma ir sunku peraugti i kazka daugiau, jin sako visko gali but su laiku, bet kolkas tik esu draugas ir daugiau niekas ir lb patinka laika leisti kartu ir t.t ir snd dar prase prizadet, kad jei susirasiu panele ar jin vaikina, kad liksim draugais, nes tipo as jai labai geras draugas... bet ka zinau man nesuprantami tokie dalykai mazumele.. manau kuo toliau nuo tokiu paneliu ir ypac dar flirtuojanciu mazumele ir nezinanciu ko jos nori, ar jom laiko reik uzsimirsti senas meiles, ar jos iesko nauju draugu, ar jos iesko nauju vaikinu..

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/03 06:04:00 06:04:00

Svečias: Va siandien pakalbejau su ja tai sake, kad kolkas kaip bernas netraukiu,ir gal net niekad netrauksiu, bet visko gali but... bet cia tik atmaske kaip sakoma manau, nes jei paneles nepatraukia iskart kazkuom vaikinas tai nemanau, kad patrauks veliau... aisku dar tas yra kad 3m bendraujam virtualiai ir viens apie kita nemazai zinom, o cia 3sav kazkur jau normaliai bendraujam, bet vistiek jaucia tik draugiskuma ir sunku peraugti i kazka daugiau, jin sako visko gali but su laiku, bet kolkas tik esu draugas ir daugiau niekas ir lb patinka laika leisti kartu ir t.t ir snd dar prase prizadet, kad jei susirasiu panele ar jin vaikina, kad liksim draugais, nes tipo as jai labai geras draugas... bet ka zinau man nesuprantami tokie dalykai mazumele.. manau kuo toliau nuo tokiu paneliu ir ypac dar flirtuojanciu mazumele ir nezinanciu ko jos nori, ar jom laiko reik uzsimirsti senas meiles, ar jos iesko nauju draugu, ar jos iesko nauju vaikinu..

Jin tik draugiškai žiūri į tave ir greičiausiai kaip bernas tu netrauki ir nieko čia nepadarysi, o jei netrauki per prievartą ir nepriversi patraukti. Tu nelauk kol jin susiras vaikiną, mažumėle per kitą prizme pasižiūrėk ir nesuk sau galvos ko jin ieško, pasigilink in save.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/03 11:00:16 11:00:16

Svečias:
Svečias: Na taip as ir manau, kad jin naudojasi, kad as ja pakvieciu veikti kazka, rodau demesi ir t.t.. bet is vienos puses ir man gerai, kad yra su kuo ka nuveikti, nes pries keleta menesiu issiskyriau su panele, tai ner lengva dabar labai, tai faina turet drauge su kuria galiu laika praleisti, tik tiek negerai biskuti, kad patinka jinai man ir po biskiu prisirisineju prie jos, bet reik laikytis atstumo ir ieskot kitu paneliu kuria as patraukciau ir kuri man patiktu bet man vistiek nesuprantama, kaip panele gali visur eiti su vaikinu jei jis nepatinka kaip bernas, o tik kaip draugas ir praleist nemazai laiko... aisku panos kitaip mazumele masto nei vyrai

Flirtuoja, tave vilioja. Siaip jinai is savo puses labai negraziai elgiasi, suteikia tau tusciu vilciu. As tokiu atveju pasakau, kad nieko nesitiketu ir nebebendrauju, neatsakineju i laiskus, neatsiliepineju.

Taip as ir manau, kad tikrai mazumele negerai daro panele, bet kas jai, gerai sau laika leidzia ir ziuri kaip i drauga ir viskas, o kad as ne kaip i drauge tai dzin vos ne o ka pastebejau, kad jai su visais taip patinka flirtuot ir draugiskai bendraut, o kas jau labai patraukia kaip bernas tada jau ziuri rimciau i viska

Kes_One1338213154_db

K

12 įrašai

2012/04/02 08:06:08 08:06:08

Na nesu as labai tame patyres , bet panasia situacija esu isgyvenes, tai va draugavau supanele kuri laika, bet nuo pat pradziu jauciau kad ji ne man skirta, galiausiai ja palikau, bet labai del to grauziaus ir kankinaus, po 4 men, vel su ja susitikau (nors budava kad ir per tuos 4 men ji man kaikada parasydavo) tai va , zodziu susitikau prisipazinau kad as jai neabejingas, graziai jos atsiprasiau kad palikau, ji i tai tiesiai sviesiai neatsake, paprase manes neskubet ir kad butume tik draugas, ( kai as uzsiminiau kad jei ji nesutiks ieskosiu sau kitos, ji numyke ir liko tuo nepatenkinta) kaip velaiu suzinojau ,( ji man pati pasake ) kad turi gera drauga su kuriuo jie irgi tik draugai, galiausiai po 2 men kupinu abejoniu nustojau jai rasinet, ir nepastebejau kad jai ko nors truktu. Zodziu apibendrinant manau kad tavo drauge nori demesio ir jai tai patinka , ji troksta buti nepasiekiama ir tiek, nedek i tai tusciu vilciu ir ieskokis sau kitos paneles, patikek bus geriau, o kai sutiksi kita, ja lengvai pamirsi (nors aisku jei labai nori galite likti tik draugais) Sekmes

jaucianti

J

452 įrašai

2012/04/02 17:44:07 17:44:07

Ko čia nesuprasti? Jeigu mergina sako, kad būtumėte tik draugai, taip ir yra. Jokia mergina, kuriai tikrai patinka vaikinas, neleis jam ganytis laisvėje Moterų tokia jau prigimtis Jeigu ji praleidžia daug laiko su juo, vadinasi, jo kompanija jai tinka labiau

nike

N

1 įrašai

2012/04/06 05:58:10 05:58:10

Temos autoriui - issidirbineja ta tavo merga. Daugiau nieko. Nelisk prie jos labai ikyriai, net gali kazkiek laiko neskambint jai ar skaipu nerasyt. Ji zino, kad ji tau patinka, tik kaina dar sau kelia. Buk truputi tvirtesnis charakteriu. Nebegiosi paskui ja - greiciau pati pas tave atbegs. O kad tu tasai, kad ji nenori kol kas jokiu santykiu kokius metus ar ko ji ten nezino, gryni paistalai. Nenoretu - isvis namie sedetu ir su vaikinais nebendrautu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume