Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → ar gali tokia draugyste peraugti i kazka daugiau

ar gali tokia draugyste peraugti i kazka daugiau

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 12:35:59 12:35:59

sveiki! Noreciau isgirsti jusu nuomone apie tokius santykius ir ar imanoma, kad kazkas butu rimciau..
Viskas vyko mazdaug pries 3m, kai vienoj sodyboj susipazinau su viena labai simpatiska ir grazia panele, kuri iskart kazkuom mane patrauke, bet tuo metu as turejau savo panele, jinai nea, o kadangi kai turiu panele man kitos paneles jau kryzius yra, bet kazkaip nelabai turejau daug draugu, laiko nemazai budavo, galvojau kodel gi nepaklausus koks jos skype, nes zinojau, kad daugiau niekad tikriausiai jos ir nepamatysiu.. Na ir karts nuo karto vis su ja susirasydavom per skype, bet jokiu ketinimu ir pns nebuvo ten susitikti ar t,t tiesiog bendravom virtualiai ir draugiskai. Paskui jin susirado gan greit vaikina, bendravimas sumazejo, bet vistiek karts nuo karto daugiau ar maziau susirasydavom ir bendraudavom draugiskai, pasipasakodavom viens kitam apie savo santykius, padiskutuodavom apie viska ir visad smagu budavo susirasyt, praejus beveik 3m taip gavos, kad as issiskyriau su panele, o gan greit ir jinai po to issiskyre, ir mes keleta kartu buvom susitike, pabendravom draugiskai viska, bet jin paskui susitaike trumpam su savo buvusiu baxuru, bet mes vistiek keleta kart draugiskai susitikdavom ir net jos vaikinas zinodavo kad susitinka su manim tipo draugiskai, man jin kazkiek vistiek patiko daugiau nei drauge, bet visad draugiskai bendravau ir be keslu kokiu nors,va pries menesi galutinai issiskyre su vaikinu savo tuo, nes nesutaria ziauriai, tai gavos, kad as laisvas ir jinai ir pradejom susitikinet, kazka veikti kartu karts nuo karto, ir siaip fainai laika leisti, bet man po truputi jin daug daugiau nei drauge patiko ir pradejau jai rodyt demesi bet taip atsargiai, nes ne toks zmogus, kad ikyriai listi, o jin tokia lyg flirtuojanti kartais lyg visiskai tik draugas as ir nelabai supratau, ar kazkiek patinku ar nea, ir va kai pabuvom gan daznai tas tris savaites kartu susitikdami, kad ir po neilgai ir parodziau demesi pradejau metyti namiokus, kad patinki tu man lia lia, o jin man parasydavo, kad dabar jauciu puse metu kokiu nenoriu rimtu santykiu turet po issiskyrimo, ir nelabai manau galeciau rimtai dabar ziuret i kazka, nebent labai kazkas patiktu tada gal bet ir tai nzn..
ir va si savaitgali buvom klube, prisisokom, paskui i trakus lekem ir linksmai su hebra laika leidom ir tikrai man ji traukia ir patinka kaip pana o ne kaip drauge ir noreciau kazka rimciau su ja, tai emiau ir pasakiau jai o jin parase cia pries keleta dienu, kad tu labai fainas zmogus, labai geras bernas, ir nemanau kad kazkas rimto tarp musu galetu butu, nes manau, kad nesigautu, noreciau toki turet, ir noreciau kazka jausti tau, faina laika leisti su tavim bet tu man tik draugas manau gali but.. Bet jaucias, kad jin tiksliai pati nezino ko nori, nes kolkas nieko rimto nenori ir nieks tipo netraukia jos, nes pries menesi koki issiskyre, as pries pora menesiu, bet jin man patinka kaip pana ir noreciau rimciau su ja kazka, bet va po tokiu pasakytu zodziu nezinau ar verta su ja daugiau susitikinet ir kazka bandyti ar siaip kai ner ka veikti visiskai susitikti ir praleisti laika, kad linksmiau butu, nes jauciu kad galiu ikristi i bala is kurios paskui bus sunku islipti, nes bus skaudu gerokai, nes ir dabar jau mazumele sunku kai pasake taip.. As manau gal cia tos traukos jai nera del to kad tiek ilgai draugiskai bendravom ir apie viska snekedavom virtualiai, ir dar plius kai nesenai issikyre nieko rimto nenori ir nieks netraukia dabar... Kokia jusu nuomone butu? aciu

Sim

S

1 įrašai

2011/08/30 15:31:34 15:31:34

Jei patinka-turėk kantrybės ir per daug nespausk.Rodyk dėmesį ir gal pasiseks

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 15:40:45 15:40:45

Zinai, jei mergina pasake, kad gali byti tik draugas, siuo metu taip ir yra. Po issiskyrimo metai tai tikrai praeis, kol atsigaus , neisisvajok, faktas, kad kol kas ne tas jai rupi, bet bandyk jos siekti, rodyk demesi, tik ne ikyriai. Pabandyk issiaiskint, kas jai patinka, kas ja kabina, ir taip elkis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 15:44:35 15:44:35

Ir dar kas - kad paciam butu lengviau, pats ziurek i ja kaip i simpatiska drauge ty. kaip tik i drauge, su kuria svarbiausia maloniai pasisnekuciuoti - taip bus paciam lengviau, jei kol kas per daug neisisvajosi. Kita vertus, kartais zmones mums patinka tik del to, kad nepasiekiami... Jei pasiektum,viskas gali pasirodyt kitaip - duotduodu 80 proc.

Aš :)

A

3 įrašai

2011/08/30 17:20:02 17:20:02

O žinai noriu tau pasakyti, kad galbūt tu nemoki jai pasakyti, kad nori rimtų santykių su ja, ir kad ji tau patinka kaip mergina...

Ir nereik laukti kažko kol mergina tau kažka pasakys, ar pan...

Aš irgi turiu toki drauga kuris man yra pasakęs, kad mes galim būt tik draugai ir nieko rimčiau. Bet deja jo elgesys mano akim kalba apie visai ka kita. Na bet kadangi jis man ne karta yra pasakęs, kad mes galim būt tik draugai ir nieko rimčiau. Tai manau jei persigalvojo dabar turėtų paneigti savo pastarajį pasakymą. Tai vat gal būt tu jai kažka panašaus esi pasakęs ir ji dabar tiesiog nenori tau ant kaklo kartis ir siūlytis tau į porą. Siūlyčiau jai pasakyti apie trauką ir pan, ir tada gausi atsakymą - teigiamą arba neigiamą...
Pakviesk kur laika kartu praleist ir pasakyk jai tai. ir nereiks kažko laukt ir tuščias viltis puoselėt

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 19:37:08 19:37:08

Sim: Jei patinka-turėk kantrybės ir per daug nespausk.Rodyk dėmesį ir gal pasiseks

Na sake, kad patinka laika leisti kartu, siaip tipo labai fainas bernas ir noretu kazka jausti daugiau nei draugui bet tipo nejaucia nieko. Bet kai nesenai dar issiskyrus ir sakius yra kad nieko rimto nenori kolkas, ir sako nzn ar kuri laikas kas dabar trauks tai nzn kaip cia yra, uztat ir idomu ar imanoma dar kazkas, kad but ir rimciau pradetu ziuret ar nea, jauciu reik prisilaikyt atstumo ir bendraut po biski o kaip bus taip

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 19:38:30 19:38:30

Sim: Jei patinka-turėk kantrybės ir per daug nespausk.Rodyk dėmesį ir gal pasiseks

Na sake, kad patinka laika leisti kartu, siaip tipo labai fainas bernas ir noretu kazka jausti daugiau nei draugui bet tipo nejaucia nieko. Bet kai nesenai dar issiskyrus ir sakius yra kad nieko rimto nenori kolkas, ir sako nzn ar kuri laikas kas dabar trauks tai nzn kaip cia yra, uztat ir idomu ar imanoma dar kazkas, kad but ir rimciau pradetu ziuret ar nea, jauciu reik prisilaikyt atstumo ir bendraut po biski o kaip bus taip

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 19:43:12 19:43:12

as : O žinai noriu tau pasakyti, kad galbūt tu nemoki jai pasakyti, kad nori rimtų santykių su ja, ir kad ji tau patinka kaip mergina...

Ir nereik laukti kažko kol mergina tau kažka pasakys, ar pan...

Aš irgi turiu toki drauga kuris man yra pasakęs, kad mes galim būt tik draugai ir nieko rimčiau. Bet deja jo elgesys mano akim kalba apie visai ka kita. Na bet kadangi jis man ne karta yra pasakęs, kad mes galim būt tik draugai ir nieko rimčiau. Tai manau jei persigalvojo dabar turėtų paneigti savo pastarajį pasakymą. Tai vat gal būt tu jai kažka panašaus esi pasakęs ir ji dabar tiesiog nenori tau ant kaklo kartis ir siūlytis tau į porą. Siūlyčiau jai pasakyti apie trauką ir pan, ir tada gausi atsakymą - teigiamą arba neigiamą...
Pakviesk kur laika kartu praleist ir pasakyk jai tai. ir nereiks kažko laukt ir tuščias viltis puoselėt

Na as jai parasiau sms o paskui norejau ir in real susitikus pasakyt bet ta diena nesigavo, ir demesi parodziau, kad tai suprastu, kad man jinai patinka man, o jin kazka, nzn manes kolkas nieks netraukia tu irgi nelabai trauki ir nzn ar rimciau kazkas galetu but tarp musu, ir dave suprast, kad pati nezino ko nori dabar arba sako nesutikau to kuris trauktu, na idomiai taip

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 19:49:12 19:49:12

Svečias: Ir dar kas - kad paciam butu lengviau, pats ziurek i ja kaip i simpatiska drauge ty. kaip tik i drauge, su kuria svarbiausia maloniai pasisnekuciuoti - taip bus paciam lengviau, jei kol kas per daug neisisvajosi. Kita vertus, kartais zmones mums patinka tik del to, kad nepasiekiami... Jei pasiektum,viskas gali pasirodyt kitaip - duotduodu 80 proc.

Na tas tiesa, bet jei patinka panele tai kaip vaidinsi, kad nepasiekiamas manau blogiausia yra tai, kad ilgai bendravom virtualiai ir snekedavom visad kaip draugai ir viska issipasakodavom ir t,t o dabar pradejom susitikinet ir truputi sunku kad kazkas peraugtu jai i kazka daugiau, ypac jei nelabai kazko rimto nori, bet jin namiokais dave suprasti, kad as per geras ir per daug gerietis, o ja labiau traukia blogiukai vaikinai nesuprasi manau ko pati nori ir kas ja traukia, nes sako va draugavau su tokiu kaip tu geru zmogum ir mum tipo nelabai sekes santykiuose nes nebuvo dideles traukos

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 20:39:12 20:39:12

Svečias:

Graziai pasake, kad siuo metu nenoi santykiu. Suprask tiesiogiai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume