Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vieniša 4 metus - why??

Vieniša 4 metus - why??

28978id_EsuAsEvaldas

2

60 įrašai

2011/08/14 20:10:13 20:10:13

Kaip tik atrodo patogu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/14 20:23:11 20:23:11

ponai, nuklydot nuo temos

Tai kaip ten buna, kai vienisa 4 metus???

28978id_EsuAsEvaldas

2

60 įrašai

2011/08/14 20:32:23 20:32:23

Svečias: ponai, nuklydot nuo temos
Tai kaip ten buna, kai vienisa 4 metus???

Sunkiai, tikriausiai.
Nebuvau papuolęs į tokią situaciją, bet užjaučių žmogų, kuriam taip nutiko.
Tikriausiai reikia kažką keisti.

mantu

M

10 įrašai

2011/08/15 14:50:07 14:50:07

Svečias: Neparodo nei įspūdžio, nei garbės. Parodo tik besikreipiančio elementarią pagarbą kiekvienam žmogui ir kultūrą. Nors yra tokių, kuriems atrodo, kad bet kurį sutiktą žmogų galima iš karto tujinti. Deja, bet tai tiesiog vidinės kultūros trūkumas.

Svečias, ačiū už parodytą pagarbą ir diskusiją vardan diskusijos, bet aš puikiai jaučiuosi kai neformalioj aplinkoj į mane žmonės - pažįstami ar nepažįstami - kreipiasi "tu" Tai tikrai nereiškia nei vyro savivertės, nei to, jog pats tujinu kiekviena sutikta - tiesiog manau, kad kiekvienas turi teisę apsibrėžti bendravimo ribas ir kreipinius, (kurie tam tikra prasme irgi nubrėžia bendravimo ribą) ir nėra čia ką daug diskutuoti Jeigu svečiui taip priimtiniau, galite kreiptis "Jūs". Žinom, kad i svecia ir reikia kreiptis "Jūs", taip ir kreipsimės. Jeigu svečias norėtų padiskutuoti apie kreipinius, visada galima sukurti naują topic'a Grįžkim prie temos.

vytas0527

V

153 įrašai

2011/08/21 17:30:03 17:30:03

Mielai susipažinčiau su temos autore, aš taip pat esu vienišas jau ilgą laiką, tai gal kas išeitu mums

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/21 19:22:44 19:22:44

Labutis paziurejau tavo anketa - deja,netinkamas man tavo miestas

vytas0527

V

153 įrašai

2011/08/22 08:43:50 08:43:50

Svečias: Labutis paziurejau tavo anketa - deja,netinkamas man tavo miestas

O koks miestas tinkamas?:) Aš ir kituose miestuose būnu

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 17:08:16 17:08:16

vytas0527:

o is kokio tu miesto? gal man tinki?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/08/22 21:48:31 21:48:31

mantu:
Svečias, ačiū už parodytą pagarbą ir diskusiją vardan diskusijos, bet aš puikiai jaučiuosi kai neformalioj aplinkoj į mane žmonės - pažįstami ar nepažįstami - kreipiasi "tu" Tai tikrai nereiškia nei vyro savivertės, nei to, jog pats tujinu kiekviena sutikta - tiesiog manau, kad kiekvienas turi teisę apsibrėžti bendravimo ribas ir kreipinius, (kurie tam tikra prasme irgi nubrėžia bendravimo ribą) ir nėra čia ką daug diskutuoti Jeigu svečiui taip priimtiniau, galite kreiptis "Jūs". Žinom, kad i svecia ir reikia kreiptis "Jūs", taip ir kreipsimės. Jeigu svečias norėtų padiskutuoti apie kreipinius, visada galima sukurti naują topic'a Grįžkim prie temos.

Ir pritariu ir nepritariu matot mūsų elgesys ir bendravimas formuoja nuomonę apie mus pačius, mūsų įvaizdį nesvarbu koks jis būtų tikras ar dirbtinis. Pagal etiketą kreipinys "Jūs" vartojamas bendraujant su nepažįstamu žmogumi ir susipažįstant, tol kol pašnekovas prisistato ir pasiūlo į jį kreiptis vardu(išimtis dažnai aukštesnes pareigas užimantys ar vyresni asmenys"tujinti" juos blogo tono ir žemos kultūros ženklas), žinoma ir perlenkti nereikėtų ir nelaikyčiau to kažkokios savivertės kriterijumi, tai paprasčiausiai mandagumo ir pagarbos ženklas/gestas pašnekovui. Čia kaip su tomis "siemkėm" galima jas gliaudyti ir lukštus tvarkingai į kišenę ar maišelį dėt, o galima poros metrų spinduliu aplink save pridergt per treningą sau "pautus" kasyt ir toliau demonstruot persiprašysiu savo "pachuizmą" ir vyriškumą.

Svečias:
O kaip ieškoti nespecialiai? Negi būnant pozityviu ir domintis aplinka, noras surasti tą žmogų, kažkur dingsta? Niekur jis nedingsta, jei yra. Tai, ką parašėte reiškia tik kitokį ieškojimo būdą -kai ieškai, apsimesdamas, kad neieškai.

Požiūrio reikalas pvz man patinka bėgioti - tai yra mano pomėgis aš bėgu dėl savęs, o ne dėl kažkokių slaptų paskatų. Nors nemėgstu bėgioti su partneriais, nes tenka taikytis prie jų tempo ir dažnai nukenčia treniruotės rezultatas, tačiau pastaruoju metu bėgu su keliomis merginomis(tiesiog sutampa laikas ir tempas) pirmadieni-penktadieni su viena, trečiadieni -šeštadieni su kita, aš tai laikyčiau 2 potencialioms atsitiktinėmis pažintimis, tiesa apart vardų ir keleto padrikų frazių daugiau nieko nėra(o gal veltui - mano stuobrio kaltė ), tačiau kad ir koks santūrus ir tolerantiškas būčiau - mankštą ir prasitampymą užeinant man prieš nosį aš laikau savotišku flirtavimu, juolab kad aš pradedu pirmas ir papulti į mano matymo lauką reikia to norint sąmoningai

P.S. prašau nepykti ir nesitaškyti tulžimi visai nenorėjau kad tai skambėtų kaip pagyros tiesiog konstatavau realią situaciją, komentarus kad aš asilas ir nesinaudoju proga pasilaikykite sau, nebe šešiolika kad ant visų sutiktų "lipčiau" , o ir ne to ieškau, tačiau būčiau visiškai naivus jei bandyčiau teigti jog situacija negali pasikeisti

vytas0527

V

153 įrašai

2011/08/23 08:52:01 08:52:01

Svečias:
vytas0527:

o is kokio tu miesto? gal man tinki?

Aš tai po žemaitija klajoju, o Tamsta?:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume