Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vieniša 4 metus - why??

Vieniša 4 metus - why??

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/07 17:21:29 17:21:29

Nelaiminguolė: Sveiki,

banalu - bet esu labai vieniša... Neturiu vaikino, nematau laisvų mane traukiančių kandidatų, o kažkokiais atmušinėjimais užsiimti ne man... Šiaip nesigiriant tikrai esu graži, netgi labai, visi pastebi mano išvaizdą - oi, jau vyrų tai neatsiginiū, sako, ir tt., bet... jie visi nori tik nuotykių arba turi rimtas merginas, kurioms jau vos ne peršasi, ilgai išdraugavę. Man 26 m., esu apsiskaičiusi, protinga normali mergina, bendraujanti, be kompleksų. Turėjau tik vieną vaikiną, išsiskyriau prieš 4metus ir iki šiol esu viena... Labai sunki ta vienatvė, tuo labiau, kai matau, kad laisvų patinkančių vyrų praktiškai nėra... Aišku, ir pati specialiam ieškoji9mui neskyriau dėmesio - daug mokydavausi, kas dar - nueidavau į klubus, bet ten neįimanoma rimtai draugystei susipažint... Nežinau - gal kažką ne taip darau?.. Su beštį kuo draugaut vien kad draugaut nesinori, šlykštu su nepatinkiančiu žmogum... Lytinių partnerių irgi turėjusi tik du - tas pats variantas, esurimta... Bet nžn, gal jau įsirašyt į etatinių meilužių ar viskuo nrepatenkintų senmergių gretas... Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi - kur susipažinote su savo antrosiom pusėm? Pati esu kukli, "savo vietoje",nelinkus pirma mirksėti akimis ar rodyti dėmesį, "kabintis", bet db galvoju, kad kažkokias klaidas visgi darau..

Hey idomus ir atviras tavo pasisakymas zinai, kai paskaitai tavo apibudinima saves, atrodai tobula.. bet juk nesi tokia? vyrai bijo tobulu! as pvz esu su daug kompleksu, bet vaikinu man netruksta.nors kaip ir tu esu irgi grazi, apsiskaiciusi ir isranki!! bet mano drauges, tokios pat grazios, apsiskaiciusios ir protingos neturi vaikinu. atskleisiu paslapti kodel ) jos pacios uzsiblokuoja, nerizikuoja ir neapsidairo kas yra salia. siaip jau vyru as niekada neieskau, bet "netycia" atsiduriu ten kur ju yra daug. bijodama, bet einu isbandyti naujos veiklos, esu aktyvi, smalsi ir tam, kas nori pabendrauti su manimi, suteikiu sansu.. dauguma merginu atstumia vaikina jau po pirmojo pokalbio, bet blemba, ka galima spresti is vieno susitikimo??? o iskart nurasyt : "jis lochas" negalima.. gali jam priklijuot etikete, bet pabendrauk, pabandyk pazinti. net jei ir ne itin tau patinka! juk simpatija gali isiziebti po kurio laiko. buk atvira kvietimam ir pasiulymam. dabar draugauju su vaikinu, kuri buvau visiskai nurasiusi del keliu jo poelgiu ir kuris man isvis nepatiko.. ejau i pasimatyma net nenoredama, bet todel jog zinojau kad negalima teigti nepazinus, ir galiu pasakyti, rizika pasiteisina sekmes tau ir daugiau aktyvumo!

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/07 17:24:28 17:24:28

o susipazinom nepaminejau, kai pradejau nauja hobi kur buvo daug vyru ))

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/07 17:35:17 17:35:17

Svečias: o susipazinom nepaminejau, kai pradejau nauja hobi kur buvo daug vyru ))

apskritai tau reikia pradeti nuo poziurio keitimo,, kaip gali sakyti, kad visi protingi vyrai uzimti ir pan., kaip nusiteiksi, taip ir bus!! yra pilna sauniu vyru Lietuvoje!"!

Nelaiminguolė :)

N

10 įrašai

2011/08/07 18:37:51 18:37:51

Svečias:
Nelaiminguolė: Sveiki,

banalu - bet esu labai vieniša... Neturiu vaikino, nematau laisvų mane traukiančių kandidatų, o kažkokiais atmušinėjimais užsiimti ne man... Šiaip nesigiriant tikrai esu graži, netgi labai, visi pastebi mano išvaizdą - oi, jau vyrų tai neatsiginiū, sako, ir tt., bet... jie visi nori tik nuotykių arba turi rimtas merginas, kurioms jau vos ne peršasi, ilgai išdraugavę. Man 26 m., esu apsiskaičiusi, protinga normali mergina, bendraujanti, be kompleksų. Turėjau tik vieną vaikiną, išsiskyriau prieš 4metus ir iki šiol esu viena... Labai sunki ta vienatvė, tuo labiau, kai matau, kad laisvų patinkančių vyrų praktiškai nėra... Aišku, ir pati specialiam ieškoji9mui neskyriau dėmesio - daug mokydavausi, kas dar - nueidavau į klubus, bet ten neįimanoma rimtai draugystei susipažint... Nežinau - gal kažką ne taip darau?.. Su beštį kuo draugaut vien kad draugaut nesinori, šlykštu su nepatinkiančiu žmogum... Lytinių partnerių irgi turėjusi tik du - tas pats variantas, esurimta... Bet nžn, gal jau įsirašyt į etatinių meilužių ar viskuo nrepatenkintų senmergių gretas... Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi - kur susipažinote su savo antrosiom pusėm? Pati esu kukli, "savo vietoje",nelinkus pirma mirksėti akimis ar rodyti dėmesį, "kabintis", bet db galvoju, kad kažkokias klaidas visgi darau..

Hey idomus ir atviras tavo pasisakymas zinai, kai paskaitai tavo apibudinima saves, atrodai tobula.. bet juk nesi tokia? vyrai bijo tobulu! as pvz esu su daug kompleksu, bet vaikinu man netruksta.nors kaip ir tu esu irgi grazi, apsiskaiciusi ir isranki!! bet mano drauges, tokios pat grazios, apsiskaiciusios ir protingos neturi vaikinu. atskleisiu paslapti kodel ) jos pacios uzsiblokuoja, nerizikuoja ir neapsidairo kas yra salia. siaip jau vyru as niekada neieskau, bet "netycia" atsiduriu ten kur ju yra daug. bijodama, bet einu isbandyti naujos veiklos, esu aktyvi, smalsi ir tam, kas nori pabendrauti su manimi, suteikiu sansu.. dauguma merginu atstumia vaikina jau po pirmojo pokalbio, bet blemba, ka galima spresti is vieno susitikimo??? o iskart nurasyt : "jis lochas" negalima.. gali jam priklijuot etikete, bet pabendrauk, pabandyk pazinti. net jei ir ne itin tau patinka! juk simpatija gali isiziebti po kurio laiko. buk atvira kvietimam ir pasiulymam. dabar draugauju su vaikinu, kuri buvau visiskai nurasiusi del keliu jo poelgiu ir kuris man isvis nepatiko.. ejau i pasimatyma net nenoredama, bet todel jog zinojau kad negalima teigti nepazinus, ir galiu pasakyti, rizika pasiteisina sekmes tau ir daugiau aktyvumo!

Manau, sitoj vietoj tu esi teisi Aciu uz nuosirdzius patarimus.

N

10 įrašai

2011/08/07 18:40:53 18:40:53

[quote="Grazi moteris:)"]Nelaiminguole!! Turiu tau pasiulymuka!! As taip pat esu jauna ir grazi,bet viena,tai galim "susikooperuoti" ir kartu ieskoti nauju pazinciu!! Naktiniai klubai,vakareliai,miestas,barai... Galimybiu tikrai daug Visos mano drauges jau su seimom,na o man vienai jau truputi pabodo vaiksciot i pasilinksminimo vietas,tad galim eiti kartu!! [/quo

mielu noru

N

10 įrašai

2011/08/07 18:52:22 18:52:22

Svečias:
Grazi moteris:): Nelaiminguole!! Turiu tau pasiulymuka!! As taip pat esu jauna ir grazi,bet viena,tai galim "susikooperuoti" ir kartu ieskoti nauju pazinciu!! Naktiniai klubai,vakareliai,miestas,barai... Galimybiu tikrai daug Visos mano drauges jau su seimom,na o man vienai jau truputi pabodo vaiksciot i pasilinksminimo vietas,tad galim eiti kartu!!

visos tos ale ,,grazuoles'' ir rimtuoles is tikro aiskiai yra neidomios tustutes Vien paskaicius matosi Moterys turi vezti O cia ka - visai neidomi senmergiskos naturos net be klaidu nemokanti rasyti persona Savikritiskumo savo atzvilgiu, brangiosios,reikia tureti

Vežti ... Taip, esu ramaus būdo, nors ir ne mėmė, bet savęs neperdarysiu - tai ką, jau save nurašyt?

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/07 19:27:47 19:27:47

Nelaiminguolė :
Svečias:
Grazi moteris:): Nelaiminguole!! Turiu tau pasiulymuka!! As taip pat esu jauna ir grazi,bet viena,tai galim "susikooperuoti" ir kartu ieskoti nauju pazinciu!! Naktiniai klubai,vakareliai,miestas,barai... Galimybiu tikrai daug Visos mano drauges jau su seimom,na o man vienai jau truputi pabodo vaiksciot i pasilinksminimo vietas,tad galim eiti kartu!!

visos tos ale ,,grazuoles'' ir rimtuoles is tikro aiskiai yra neidomios tustutes Vien paskaicius matosi Moterys turi vezti O cia ka - visai neidomi senmergiskos naturos net be klaidu nemokanti rasyti persona Savikritiskumo savo atzvilgiu, brangiosios,reikia tureti

Vežti ... Taip, esu ramaus būdo, nors ir ne mėmė, bet savęs neperdarysiu - tai ką, jau save nurašyt?

Rašau čia ne tam, kad pasirodyčiau faina, įdomi ar tt., ne tam, kad papasakočiau, kokia esu graži ir protinga, rašau, nes turiu konkretų klausimą. Dabar man įdomu, kaip iš mano laiškelio pamatei "senmergišką natūrą"? Problema ne ta, kad nepatinku vyrams, problema ta, kad nepatiriu abipusių jausmų/ noro kurti rimtus santykius ...

P.S. čia tik klausimas, nesivelsiu i bereikšmius įvairaus pobūdžio "tiesų įrodinėjimus" ar ginčus.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/08/07 20:09:54 20:09:54

Nelaiminguole. o tiksliau, Nekantruole - bet tai labai suprantama - nesutikai dar savojo. Ji sutikti gali buti paprasciau neforsuojant ivykiu, pasitelkiant zaisminguma , ziurint i situacija tarsi is salies, nesuraiksminant problemos. Ir zinoma,"nenurasant" vaikinu per greitai.Pati jau dvieji metai esu su zmogumi, kuri "nurasiau" pradzioje, o paskui per atsitiktinuma vel atradau.

Svečias

S

689 įrašai

2011/08/08 18:43:54 18:43:54

Parasyk man,Nelaiminguole,i [email protected] Susipazinsim,susiderinsim laika ir galesim kartu leisti laika,ieskant nauju pazinciu

mantu

M

10 įrašai

2011/08/13 16:21:41 16:21:41

Nelaiminguole, nieko specialiai ieskoti nereikia, nes is tos desperacijos nieko nebus (arba bus tik klaidos). Pvz as jauciuosi vienisas jau praejus menesiui po santykiu pabaigos, va uzsiregistravau pazinciu svetainej, bet supratau, kad paieskos nieko neduos - cia tik saves apgaudinejimas. Reikia buti atviru, optimistisku, ar bent jau pozityviu zmogumi, dometis aplinka t.y. nusileidus ant zemes apsizvalgyti, matyti aplink esancius zmones, ismokti sypsotis akimis ir, aisku, bendravimui su zmonemis skirti daugiau laiko, nei skiri iki siol.. mezgant namuose ar narsant internete sansu pabedrauti paprastai nebuna daug Be to, i patarimu rinkini reikia ideti ir seno hrieno patarima - be vyro paveikslo (kuri turbut turi visos moterys), nusipiesk ir santykiu paveiksla - tik taip gali patikrinti ar po truputi pazistant nauja zmogu tas paveikslas panaseja i nusipiesta, ar nelabai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume