Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Help! nebegaliu pakesti jos elgesio

Help! nebegaliu pakesti jos elgesio

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/06/04 15:56:20 15:56:20

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
ugnelė.: Kai jis prisimindavo šiltai šitas atostogas, aš kartais tyliai pagalvodavau - o kad man kas duotų bent savaitę ramybės be jūsų visų...
Todėl suprantu tas, kurios sako, kad moterys pervargsta nuo buities ir gali pavirsti raganomis. Tik kodėl tada nesikalbama?

Ir toji savaite manau normalu. Ir tuos darbus kurie vargas tau-dalintis. Ir smelio pilis...
kodel tada nesikalbama? Todel, kad jus moterys. Ir dauguma atveju vyrus durniais isvadinat.
Ar ne pacios kaltos, kad trys kampai Jusu? Pacios!

Taip, tai mano klaidos. Dabar to nebedaryčiau:) Bet kartais protas eina iš paskos:)
Šiuo atveju tik norėjau pasakyti, kas gali slypėti po vyro ,,nuvežu atostogauti''. Kad kitai pusei tai gali būti labai sunkus darbas, po kurio norisi sau atostogų. Beje, daug moterų patvirtins, kad tai gana tipinė situacija.

Čia iš tos pačios operos, kai vyras bijo tapti nevykėliu dėl situacijos, žeminančios jo orumą ir dėl to panikuoja, nors moters akyse ta situacija ir jis beveik nesusiję dalykai:)

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/06/04 16:09:40 16:09:40

ugnelė.: Čia iš tos pačios operos, kai vyras bijo tapti nevykėliu dėl situacijos, žeminančios jo orumą ir dėl to panikuoja, nors moters akyse ta situacija ir jis beveik nesusiję dalykai:)

Kazas naujo Ugnele. Si tema bus nesuprantama daugumai.
Tavo tiesa, kai kurios "mintys" kyla is piktojo.
Ir cia moteris puolama labiausiai. Dvasines kovos taip vadinasi.

Autoriui

A

2 įrašai

2011/06/04 16:28:32 16:28:32

Draugeli, ar tik taves zmona svetimaujant neuztiko? Gal tik tunezinai, kad ji zino?
O gal kita panasia kiaulyste iskretei? Manei nieko tokio, praeis, susigules, zomona nesake nieko tada, bet nuoskauda liko ir tu ja dabar kasdien jauti.
Pasirausk po praeiti, gal priezasti rasi.
BB

C

1075 įrašai

2011/06/04 16:36:52 16:36:52

Pasileidusi_: Gal per stiprus palyginimas, bet iš esmės situacija poroje panaši, jei kuris nors būtų iš jų alkoholikas ir alkoholikui sakytum - jei sutuoktinis nenori eiti pas šeimos psichologą, tai nesikreipk pagalbos ir pats vienas, nes kaip ten apie maivymasis prieš veidrodį? Lygiai kaip ir alkoholiko sutuoktiniui - jei antra pusė nenori mesti gerti, tai ir tau pagalbos nereikia.

Per stipru manau. Situ atveju sakyciau kitaip.

C

1075 įrašai

2011/06/04 16:45:36 16:45:36

Autoriui: Draugeli, ar tik taves zmona svetimaujant neuztiko? Gal tik tunezinai, kad ji zino?
O gal kita panasia kiaulyste iskretei? Manei nieko tokio, praeis, susigules, zomona nesake nieko tada, bet nuoskauda liko ir tu ja dabar kasdien jauti.
BB

Sveika sugrizusi Bjauri Boba.
Nespeliok.
Israusiu iki seneliu, sako problemos ne mano dar giliau kastis? o gal tavo?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/06/04 17:08:18 17:08:18

Autoriui: Draugeli, ar tik taves zmona svetimaujant neuztiko? Gal tik tunezinai, kad ji zino?
BB

O aš manau, kad ir tokia priežastis gali būti.
Žiūrėkit, būna, kad tik įtarinėja kuo bjauriu, įtarimai net nepasitvirtina, bet nekaltasis dar labai ilgai nešiojasi nuoskaudą - o kaip va jis/ji galėjo apie mane taip pagalvoti ar patikėti tom kalbom??? Ir kol nešiojasi tą nuoskaudą, tol negali būti mielu kitam...
O jei ten ne įtarimas, o tikrai kokia kiaulystė buvo?

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/06/04 17:22:16 17:22:16

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Pasileidusi_: Gal per stiprus palyginimas, bet iš esmės situacija poroje panaši, jei kuris nors būtų iš jų alkoholikas ir alkoholikui sakytum - jei sutuoktinis nenori eiti pas šeimos psichologą, tai nesikreipk pagalbos ir pats vienas, nes kaip ten apie maivymasis prieš veidrodį? Lygiai kaip ir alkoholiko sutuoktiniui - jei antra pusė nenori mesti gerti, tai ir tau pagalbos nereikia.

Per stipru manau. Situ atveju sakyciau kitaip.

Draugeli, tu net nesupranti apie ką aš kalbu - čia kaip niekad nesusisiekiančios paralelės, mes šnekame apie visiškai skirtingus dalykus

Jei norite - galima kalbėtis asmeniškai, bet elementariai - nesusišnekame.

C

1075 įrašai

2011/06/04 17:49:58 17:49:58

Pasileidusi_: tu net nesupranti apie ką aš kalbu - čia kaip niekad nesusisiekiančios paralelės, mes šnekame apie visiškai skirtingus dalykus
Jei norite - galima kalbėtis asmeniškai, bet elementariai - nesusišnekame.

Kas tau kur sake, kad tu supranti ka as kalbu?!
Skaitau kas parasyta, o ka turi omeny, negaliu zinoti.
Iskur tas noras bus kai ispradziu ivertinimas. Nusileisk ant zemes is aukstybiu ir stokis kaip lygus, tada gal ir pasikalbesim.
Jei jau taip nori vertinimu ir aplamai. Vyra turi? ji supranti?
Keista, visi supranta, o tu ne?!(bent jau taip budavo)

Gal neparasytame esme, o mano asmenybe tau kazka primena?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/06/04 17:55:51 17:55:51

Svečias: Ar man su protu nebegerai? Esu pasimetes ka daryt toliau. Su zmona vede jau 10m. turim du vaikucius, ir kuo toliau tuo labiau nebegaliu pakesti jos elgesio nors labai ja myliu. Nuolat kabinejasi prie maziausiu smulkmenu pvz.(kodel neisnesiai siuksliu, neisplovei indu, ilgiau uztrukai darbe, nenuvarei masinos i garaza, atsisedai prie kompo, ziuri telika, ir t.t ) Nuolat metomos frazes: tu manes nemyli, tu mane paliksi, nepatinka skirkis ir t.t... neduok dieve iseidamas i darba ar gryzes is darbo pamirsi pabuciuot, valgant pasakysi kad truputi druskos per mazai idejai, jausmas pasidaro lyg busi tuoj sudraskytas i gabalus.
Nuolat stengiuosi nusileist ir praleist jos priekaistus ramiai nesikarsciuojant nors kartais labai sunku susivaldyt ramiai, nes priesingu atveju kyla dar didesni piktumai ir bunu dar daugiau apkaltintas. Buna pareini namo pamatai jos mimika ir jau zinok kad geriau nejudint.... Ant vaiku irgi nuolat rekia. Jei nekalbini vel blogai, bandai kalbint atsitveria tylos siena, vienu zodziu jauciuosi kaip diziausias nusikaltelis net nezinau uz ka?
Aisku dirbu nemazai kadangi turiu maza versliuka esu priklausomas nuo klientu terminu ir t.t. bet neziurint i tai stengiuosi suplanuoti per metus atostogas visai seimai: vasara prie ezeru savaitei, rudeni kur silta porai savaiciu, ziema paslidinet i kalnus.
O kaip tokia atmosfera namuose tai net nebesinori nei dirbti nei stengtis del kazko.
Intymus santykiai anksciau viskas buvo gerai, dabar kuo toliau tuo reciau nuolat kzkokios priezastys: snd nenoriu, snd noriu miegot, rytoj anksti keltis ir t.t..
Savaitgaliais siulai nulekt kur pas draugus vakare vel priezasciu ieskojimas: tai tingiu, tai nenoriu, tai neturiu apie ka kalbet ir t.t pabandyk isvaryt be jos kad ir su vaikais vel bus uzsitaisius automata
Dabar pradedu mastyt gal visgi vertetu pradet pasieskot kitos gyvenimo drauges. Net pasiruoses viska ka uzdirbau palikti jai, ir iseiti su maximos maiseliais:) bet klausimas ar surasiu psichologine ramybe? ir pasijusiu geriau? ar galesiu ja pamirsti?

tai tiesiog moteriskei stresas, na ir gal but islepinimas is tavo puses. Jeigu stresas tai problema gan rimta, suprantama, kad be ziniu ka tokiu atveju daryti sunku tau su ja, ir tai gali uztrukti ilgokai. taigi, gali ieskoti budu jai padeti ir iskenteti ta laikotarpi arba skirtis, tau spresti.
O gal tu pats kaltas nes tapai jos tarnu ir neturi zodzio, tada problema tavyje. tokiu atveju reiketu prisiminti, kad esi vyras na ir galbut kuri laika laikiti ja per atstuma visom prasmem, gal net atskirai pagyventi, kol durnumas jai isgaruos.

prisiminiau arabu anekdota sia tema.
Nasredinas susibare su zmona ir issigandes palindo po lova. po kurio laiko ateina pas ji kaimynas. Zmona jam saukia.
-Hodza islysk, pas tave kaimynas atejo.
Tas atsako.
- Nelysiu, tegu zino kas cia seimininkas.

PS. Viskas kada nors baigiasi, net ir blogi dalykai.

C

1075 įrašai

2011/06/04 18:04:13 18:04:13

ugnelė.:
BB

O aš manau, kad ir tokia priežastis gali būti.
Žiūrėkit, būna, kad tik įtarinėja kuo bjauriu, įtarimai net nepasitvirtina, bet nekaltasis dar labai ilgai nešiojasi nuoskaudą - o kaip va jis/ji galėjo apie mane taip pagalvoti ar patikėti tom kalbom??? Ir kol nešiojasi tą nuoskaudą, tol negali būti mielu kitam...
O jei ten ne įtarimas, o tikrai kokia kiaulystė buvo?

Nelabai supratau Ugnele. Cia svarstymai apie mane ar apie temos autoriu?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume