Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kęsti ar nutraukti santykius?

Kęsti ar nutraukti santykius?

pasimetęs

P

5 įrašai

2011/05/20 21:05:13 21:05:13

Sveiki. Esu keblioje situacijoje, su merdina draugaujam jau du metai, aš ją myliu, tačiau nejaučiu meilės iš jos.. Ji niekada nėra pasakiusi, kad mane myli, nebent kai jau pats paklausiu tada sako dad myli, tačiau ir tada neištardama to žodžio o tiesiog pasakydama taip.. Be to panašu kad aš jos netraukiu ir fiziškai, nes niekad nesame turėje intymių santykių, net ir glamonių, nenori ji ir aistringesnių bučinių, o tik paprastų bučkių. Šiaip ji labai gera, miela ir man labai patinka, manau kad tikrai ją myliu, tačiau mane žudo tas jos nenoras artumo, nesijaučiu laimingas.. Kaip manote, ar galima priprasti prie tokių santykių ar geriau juos nutraukti?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/21 06:25:29 06:25:29

o kiek jums metu? ar esat kalbeja apie tai tarpusavyje?

Priprasti galima, tik ar istiesu tu to nori?!
Kenteti renkiesi tu!

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/21 08:53:19 08:53:19

Patarimu neduosiu, bet iš moteriško taško ir patirties:
Manau, kad ji nenori būti viena (arba bijo ateityje likti viena) ir tu esi jai kaip atsarginis variantas, iki atsiras tas, kurį jį tikrai mylės kaip vyrą. O tai anksčiau ar vėliau atsitiks ir tada, kai ji užsidegs aistra kažkam kitam, ji tave paliks, konstatuodama, kad ,,nors jis ir labai geras, aš jo nemylėjau.''
O dabar spręsti tau. Nebent jūs abu dar labai jauni.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/21 09:49:52 09:49:52

Pasimetęs: Sveiki. Esu keblioje situacijoje, su merdina draugaujam jau du metai, aš ją myliu, tačiau nejaučiu meilės iš jos.. Ji niekada nėra pasakiusi, kad mane myli, nebent kai jau pats paklausiu tada sako dad myli, tačiau ir tada neištardama to žodžio o tiesiog pasakydama taip.. Be to panašu kad aš jos netraukiu ir fiziškai, nes niekad nesame turėje intymių santykių, net ir glamonių, nenori ji ir aistringesnių bučinių, o tik paprastų bučkių. Šiaip ji labai gera, miela ir man labai patinka, manau kad tikrai ją myliu, tačiau mane žudo tas jos nenoras artumo, nesijaučiu laimingas.. Kaip manote, ar galima priprasti prie tokių santykių ar geriau juos nutraukti?

Kaip suprast - draugaujame ir nesame tureje intymiu santykiu? Jeigu tu jos netrauki, tai kaip isvis pradejote draugaut? Kazkas cia neaisku.

pasimetęs

P

5 įrašai

2011/05/21 16:03:40 16:03:40

Na man 24, jai 23.
Ne kartą bandžiau su ja apie tai pasikalbėt bet ji nelabai nori leisti į kalbas, sako "nėra kad nemyliu tiesiog tokia jau aš". Bet man labai keista... Pradžioje tiesiog manaiu kad ji labai drovi, kad laikui bėgant išsidrąsisns, tačiau nors jau ne vieni metai prabėgo galima sakyti kad jokių pokyčių..
Mes net dažnai pasikalbam apie tai kad kursim šeimą, po truputį planuojam bendrą gyvenimą, ar ji apie tai kalbėtų jei aš tebūčiau tik laikinas kol susiras geresnį?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/21 16:21:22 16:21:22

Pasimetęs: Na man 24, jai 23.
Ne kartą bandžiau su ja apie tai pasikalbėt bet ji nelabai nori leisti į kalbas, sako "nėra kad nemyliu tiesiog tokia jau aš". Bet man labai keista... Pradžioje tiesiog manaiu kad ji labai drovi, kad laikui bėgant išsidrąsisns, tačiau nors jau ne vieni metai prabėgo galima sakyti kad jokių pokyčių..
Mes net dažnai pasikalbam apie tai kad kursim šeimą, po truputį planuojam bendrą gyvenimą, ar ji apie tai kalbėtų jei aš tebūčiau tik laikinas kol susiras geresnį?

Neesu tikras del Ugneles pasakytu zodziu.
"nėra kad nemyliu tiesiog tokia jau aš" "tiesiog manaiu kad ji labai drovi, kad laikui bėgant išsidrąsisns, tačiau nors jau ne vieni metai prabėgo galima sakyti kad jokių pokyčių.." taves tai netenkina turi pasakyti tiesiai. Ka ji darys su sia teisybe, ne tavo reikalas. Tavo, tai ka isgirsi aidu is jos.
"Ledine ledi" visaip buna. "Atsiduosiu tik tam vieninteliui" ...
Normalu noreti suarteti ir normalu atsisakyti suartejimo. Ka ji mano apie tai?

Susirask inete "pasyvi agresija"

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/21 16:23:21 16:23:21

Aš tau tik sakau apie tai, su kuo ne kartą esu susidūrusi.
Merginos, kurios kiek sunkiau užmezga santykius, dažnai bijo ateityje likti vienos ir būna ar kuria šeimą su ,,geru, rimtu žmogum, kuris nesišlaisto ir t.t.'' Kai paklausi, o kaip bus ateityje, juk su juo ir miegoti reikės, atsakymas būna - ,,gal priprasiu, pagaliau ne vien lova svarbu''.
O paskui taip ir kenčia abu... Aistros pas vieną nėra, tik pareiga, pripratimas ir pan.
O dar paskui, kadangi jos širdis vistiek trokšta meilės, ji pagaliau ką nors įsimyli. Va ir tada griūva viskas kaip kortų namelis, nes ji pagaliau sutinka savo ,,didžiąją meilę'' ir niekas nesupranta, kodėl tokioje gražioje šeimoje, kur vyras negeria ir neina į šonus, moteris jį iškeitė į kitą.

Nuoširdžiai nieko nenoriu ardyti. Į jos širdį neįlįsiu. Bet patikėk - gyvenime mačiau daug ir ...

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/05/21 16:45:49 16:45:49

kaip knyga Ugnele?

Haha_

H

12 įrašai

2011/05/21 17:42:21 17:42:21

Ugnele, iš bendražmogiškos pusės aš jus gerbiu, bet nekalbėkite iš moteriškos pusės - visokiausių moterų yra. O dabar - tiesiog imate situaciją, pažįstamas ar nepažįstamas moteris ir... viską permalate per savo požiūrį, savo patirtį. Čia šeip, bendra pastaba.

O aš labiau linkusi pritarti be pinigėlių frazei - kankintis ar nesikankinti vaikino pasirinkimas.
Šaltumas - arba mergina tikrai yra tokia, arba tiesiog nežadini jai kitokių jausm. Klausimas paprastas - ar gali ją tokią priimti kokia ji yra?> Tarkim sukuriate šeimą ir viskas taip ir lieka - bučinukai, mielas bendravimas..? Iki šiol tave tai tenkino, gal tenkins ir iki gyvos galvos? Iš tikro, pasvarstyk..

36642id_Šarūnas

3

66 įrašai

2011/05/21 19:59:38 19:59:38

Aš pats tą patyriau, galiu pasakyti taip kaip mano mama man pasakė: Vien savo meile sotus nebūsi. Išsiskirkite ir ieškokis naujos gyvenimo draugės. Bus skausminga, bet galbūt atrasi naują laimę ir gyvensi geriau. Svarbu abipusis ryšys.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume