Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kęsti ar nutraukti santykius?

Kęsti ar nutraukti santykius?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/22 17:40:51 17:40:51

cia tas draugas kuris: kaip knyga Ugnele?

Labai gera:)

redden

R

8 įrašai

2011/05/22 19:27:09 19:27:09

Pasimetęs: Sveiki. Esu keblioje situacijoje, su merdina draugaujam jau du metai, aš ją myliu, tačiau nejaučiu meilės iš jos.. Ji niekada nėra pasakiusi, kad mane myli, nebent kai jau pats paklausiu tada sako dad myli, tačiau ir tada neištardama to žodžio o tiesiog pasakydama taip.. Be to panašu kad aš jos netraukiu ir fiziškai, nes niekad nesame turėje intymių santykių, net ir glamonių, nenori ji ir aistringesnių bučinių, o tik paprastų bučkių. Šiaip ji labai gera, miela ir man labai patinka, manau kad tikrai ją myliu, tačiau mane žudo tas jos nenoras artumo, nesijaučiu laimingas.. Kaip manote, ar galima priprasti prie tokių santykių ar geriau juos nutraukti?

Tokią istoriją man jau teko stebėti: mano draugė lygiai taip pat draugavo su vaikinu, tik ne du, o gal penkis metus.. jinai tiesiog jį mylėjo kaip draugą, bet tik ne kaip vyrą. Ji visada man sakydavo, kad jis pats nuostabiausias draugas ir tikrai bijo jo netekt, su juo jaučiasi saugi.. Ir taip pat, su juo planavo bendrą ateitį. O po penkių metų tokio kankinimosi, matyt jis atėjo į protą ir.. vedė kitą. Mano draugė tai priėmė kaip išdavystę. Buvo labai pikta ir nusivylusi. Bet dabar ir ji jau sutiko savo gyvenimo meilę ir yra laimingai ištekėjusi.
Taigi, manau, kad tai yra tik prisirišimas ir labai graži draugystė.. ir ne daugiau. Bet čia tik mano nuomonė

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/05/28 10:48:48 10:48:48

Vienpusė meilė nėra gerai... dabar lieka arba ilgas laukimas, arba greitas, gal net tiesmukas, išsiaiškinimas, kas ir kaip

ELITA

E

255 įrašai

2011/05/28 13:02:40 13:02:40

Tikiuosi,kad nesupyksit manuoju patarimu,bet laukti to,kas niekada neateis yra beprasmiska.Neverta saves apgaudineti.Kad ir kaip tai butu skaudu,bet budama Jusu vietoje-skirciausi.Juk gyvenimas trumpas,kam save aukoti laukimui.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/28 13:55:49 13:55:49

Sutinku, kad šitie santykiai, atrodo, neturi ateities. Bet aplamai su fraze, kad beprasmiška laiką aukoti laukimui, tikrai nesutinku. Daugeliu atveju santykiai turi subręsti, o neretai su laiku pasirodo, kad tai ne tas žmogus, su kuriuo norisi gyventi. Taip, kad puolimas į dilgėles kuo greičiau labai retai būna geriausias variantas.

Svetė

S

256 įrašai

2011/05/28 15:07:37 15:07:37

Gal to vieno geriausio varianto visiems galiojancio is viso nera. Nieko tokio per daug blogo toje situacijoje neįzvelgiau.

ELITA

E

255 įrašai

2011/06/11 11:46:15 11:46:15

Svečias: Sutinku, kad šitie santykiai, atrodo, neturi ateities. Bet aplamai su fraze, kad beprasmiška laiką aukoti laukimui, tikrai nesutinku. Daugeliu atveju santykiai turi subręsti, o neretai su laiku pasirodo, kad tai ne tas žmogus, su kuriuo norisi gyventi. Taip, kad puolimas į dilgėles kuo greičiau labai retai būna geriausias variantas.

Kodel"i dilgeles"? Juk galima laisvai gyventi ir saves neaukojant.Santykiai bresta bendraujant,kada zmones kalbasi,keiciasi nuomonemis,vienas kita isklauso ir GIRDI ! O jei tik vienas poroje turi 'kazko' laukti tai jau reiskia kito zmogaus isnaudojima savo egoizmo patenkinimui-ar as klystu!?

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 12:33:49 12:33:49

Sunku pasakyti, o gal ji tik flegmatike? Buna gi tokiu zmoniu, kurie mazai emocingi, arba nemoka to isreiksti. Man butu sunku su tokia, bet jei zmones panasus, tai no problem. Be to, jeigu mergina tiesiog letesnio ar neemocingesnio budo, tai nereiskia kad ji negali buti puikus zmogus ir asmenybe.

rimas024

R

4 įrašai

2011/08/04 22:09:29 22:09:29

jei jau dabar taip tai pagalvok kas bus veliau nors galli buti ir taip kad ji bijo tu dalyku,gak mnera to dariusi ir jei pavyks uzvaldyti ja turesi gera zmona,taciau gali buti iratsarginis variantas
pastebek kaip ji elgiasi su kitais koiuose vakareliuose baliuose,pasistenk suprasti ar nemeluoja ir tada isaiskes tikroji tiesa.pastedek jos bendravima su kitais vyrais ir suprasi kame yra reikalas.sekmes ir nenusvilk

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume