Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Seimos psichologas

Seimos psichologas

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/04 18:16:58 18:16:58

Be saibu: O as nemaciau nieko blogo nupirkti zavigai kojines...
Maza to.

čia blogio ir nėra

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/04 20:16:43 20:16:43

Be saibu:
labaivairuojanti: O dabar truputį apie stenėjimus ir skundus
Bešaibi, jei kada tavo žavingoji ir išsvajotoji isipjaus į pirštuką - nepamiršk užklijuoti pleistriuką, jei besirengiant į svečius nubėgs pėdkelnių akis - neignoruok, stabtelk prie parduotuvės, kad nusipirkų naujas, o ji tau už tai pūkelius nuo švarko nurinks
O jei rimtai,nors ir ten buvo rimtai: moterys į pasaulį išleisdamos naują gyvybę atlaiko, nors neretai tai nelengva būna, o dažnas vyras bestebėdamas virsta iš klumpių. Moterys atlaiko ir sunkesnius išbandymus, o jei ir pasiskundžia - nėra tame nieko blogo. Yra ir vyrų stiprių

Feministe?

Kodėl taip iš karto?? Galėčiau tave įtarti esant maskulinistu arba seksistu (prieš moteris), nes jaučiasi labai neigiamas požiūris apskritai į moteris. Jei vyras padaro kažką negero moters atžvilgiu, tu pagarbiai tyli, o vos tik moteris pabando pagirti savo lyties atstoves - ji iš karto tampa feministe. Prisimenu kaip apie savo draugę parašei kad ji "visą dieną žliumbė, o paskui atsiprašė" - kažkas tokio, bet žodis ŽLIUMBĖ man liko atminty.. Gaila man tavo moters kažkodėl...Panieka jautėsi, nepagarba...

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/04 20:25:03 20:25:03

labaivairuojanti:
Nežinau tavo asmeninės patirties, bet po skirybų yra šeimų, kurioms, po kažkurio slegiančio periodo, pavyksta išlaikyti gražius santykius, bendrauja ir rašo, ir paskambina.

O aš tokių santykių, prisipažinsiu, nesuprantu . Kam reikia bendrauti po skyrybų? Jei tik išimtinai vaikų klausimu - tada taip. Jei asmeniškai - ne. Užverčiamas bendro gyvenimo lapas, nebeįeinama į tą pačią upę 2 kartus. O kaip kurti naujus santykius, jei senieji po skyrybų dar tęsiasi? Ar tai ne savi- ir ne apgaulė? Naujo namo nepastatysi toje vietoje kur senas stovi. Nebent žmonės vėl siekia būti kartu. Nesižaviu santykiais su buvusiais ir jų nepalaikau savo gyvenime... Neįsivaizduoju ką jie gali duoti. Taip mano visi mano draugai, pažįstami (nagrinėjome su jais tą temą).

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/04 21:16:19 21:16:19

Dažnai šeimai po skirybų lieka vaikai, kuriems vienodai reikalinga tiek mama, tiek tėtis, abu juos vianodai myli. Teko apsišlifuoti, nors ne iš karto pavyko. Tai nėra toks bendravimas, kaip gyvenant poroje. Daug jau laiko nuo to praėjo..

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/04 21:26:58 21:26:58

Prisimenu kaip apie savo draugę parašei kad ji "visą dieną žliumbė, o paskui atsiprašė" - kažkas tokio, bet žodis ŽLIUMBĖ man liko atminty.. Gaila man tavo moters kažkodėl...Panieka jautėsi, nepagarba...[/quote]
Medumi to nepavadinsi, švelniai tariant...

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/05 05:38:36 05:38:36

svetlana: Taip mano visi mano draugai, pažįstami (nagrinėjome su jais tą temą).

Nu jo su draugėm pasitarėm. Nagrinėjom šią temą.

Bloga diena, leisiu sau tau priminti.
[url:17v81nsz]http://www.moteris.lt/psichologija/slapti-draugisku-skyrybu-motyvai.d?id=59664350[/url:17v81nsz]

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/05 06:23:36 06:23:36

svetlana:
Prisimenu kaip apie savo draugę parašei kad ji "visą dieną žliumbė, o paskui atsiprašė" - kažkas tokio, bet žodis ŽLIUMBĖ man liko atminty.. Gaila man tavo moters kažkodėl...Panieka jautėsi, nepagarba...

Žliumbia, verkia, raudoja reiškia viena ir ta patį jausmą. Jausmas ir yra jausmas.
Jei tai žliumbė yra blogis, raudojo, gėris vertėtu pačiai susimastyti apie vidinį pasaulį.
Kodėl žodis žliumbė tau įsiminė, o kontekstas ne, aš jau apie tai kalbėjau. Galiu priminti, kad laikas negydo žaizdų.
Panieka nesijaustų, jei kontekstą prisimintum apie ką ten buvo kalbėta.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/05 06:30:21 06:30:21

Svečias:
Be saibu: O as nemaciau nieko blogo nupirkti zavigai kojines...
Maza to.

čia blogio ir nėra

Tai kas yra norėta pasakyti tuo komentaru?

labaivairuojanti: O dabar truputį apie stenėjimus ir skundus
Bešaibi, jei kada tavo žavingoji ir išsvajotoji isipjaus į pirštuką - nepamiršk užklijuoti pleistriuką, jei besirengiant į svečius nubėgs pėdkelnių akis - neignoruok, stabtelk prie parduotuvės, kad nusipirkų naujas, o ji tau už tai pūkelius nuo švarko nurinks
O jei rimtai,nors ir ten buvo rimtai: moterys į pasaulį išleisdamos naują gyvybę atlaiko, nors neretai tai nelengva būna, o dažnas vyras bestebėdamas virsta iš klumpių. Moterys atlaiko ir sunkesnius išbandymus, o jei ir pasiskundžia - nėra tame nieko blogo. Yra ir vyrų stiprių

s. chrienas

S

7 įrašai

2013/04/05 07:44:08 07:44:08

svetlana:
s. chr.: Lengviau priimti zmogu toki, koks jis yra nei nugaleti savo nora ji pakeisti.

O dar lengviau: nustoti daužyti galvą į sieną ir priimti kitą žmogų, kurio nesinorėtų keisti...

Priimti kita ir nenoreti keisti ? lengviau ji pakeisti kitu, nera zmogaus-nera problemos, Bet tai tarsi svoguno lupimas...

s. chrienas

S

7 įrašai

2013/04/05 08:03:15 08:03:15

Tai daugelio jaunu zmoniu problema. Nes keisti zmones gali tik iki tam tikro amziaus, tada arba suvoki savo klaidas arba ne. Jei ne, moterys perka katina ir vibratoriu , vyrams kekses tampa geriausios drauges.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume