Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Neįprastas vyro elgesys

Neįprastas vyro elgesys

Neįprasta

N

8 įrašai

2011/04/29 18:41:58 18:41:58

Sveiki, mano istorija kiek gal neįprasta kaip ir mano draugo elgesys su manim. Jis tikrai sugeba daug kartu per neilgą laiką uzsiimti su manim seksu, tik kažkodėl retai susitinka su manim dėl sekso. O mėgsta kasdien šiaip susitikti gamtoje, gatvėje,kompanijoje. Mane tai erzina, nes esu dar jauna ir sveika moteris, ir sekso karta į dvi savaites tegu ir daugkartinio man tikrai negana nors nesu nimfomane, esu įprastai sveika moteris.Geriau kartą bet kas trečią dieną bent.Žinau tokį dalyką kad jis pats save patenkina. Gal jam nesvarbu su kuo, ar su savim ar su moterim? Vyrai,prašau jūsų nuomonių, ir moterų aišku irgi, kuo daugiau tuo geriau Man tai svarbu, jį myliu ir noriu būti kartu, bet blogai jaučiuosi kad į mano savijautą nekreipia dėmesio.Jis sako kad toks jau yra, kad esmė yra kitur ir aš jau čia jo nebesuprantu. Kitos jis tikrai neturi nes matomės kasdien pakankamai ilgai.Yra tokių keistuolių

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/29 18:51:04 18:51:04

zinoma, kad visokiu zmoniu yra. Kodel jis turi buti butent toks, kaip tu nori? Jis yra toks, koks yra,o tu arba priimi arba ne. Ir isvis - kas cia moteriska mada visus pagal save perdaryti?

Neįprasta

N

8 įrašai

2011/04/29 18:55:22 18:55:22

Svečias: zinoma, kad visokiu zmoniu yra. Kodel jis turi buti butent toks, kaip tu nori? Jis yra toks, koks yra,o tu arba priimi arba ne. Ir isvis - kas cia moteriska mada visus pagal save perdaryti?

Kam tas pyktis? Juk nenoriu jo perdaryti, o tik suprasti ir negaišti laiko jei nieko neišeis, nejaugi taip sunku mane suprasti? Nebuvau dar to sutikusi tai ir pasimečiau

Svetlana

S

980 įrašai

2011/04/29 18:59:52 18:59:52

Teko pazinti panasu zmogu, jis sake kad jam nera svarbu ar seksas su moterim ar su savo kaire/desine...Na, sakykim,tokia realija ir tas zmogus tikrai toks yra. Arba tai egoizmas, arba sutrikimas, o gal viskas kartu. Tik man kazkaip atrodo, jei tas zmogus tikrai pamiltu, jis taptu atidus mylimajai ir perzengtu per savo egoizma.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/29 19:07:55 19:07:55

Kiek žmonių tiek ir nuomonių, nevisi sureikšmina seksą, nevisų poreikiai vienodi, vieniems geriau mažiau, bet dažnai - kitiems daug, bet retai Moterys mano, kad visi vyrai hyperseksualųs "satyrai", kuriems sekso reikia visada, tačiau taip nėra.

svetlana: Teko pazinti panasu zmogu, jis sake kad jam nera svarbu ar seksas su moterim ar su savo kaire/desine...Na, sakykim,tokia realija ir tas zmogus tikrai toks yra. Arba tai egoizmas, arba sutrikimas, o gal viskas kartu. Tik man kazkaip atrodo, jei tas zmogus tikrai pamiltu, jis taptu atidus mylimajai ir perzengtu per savo egoizma.

Pritariu svetlana gal tai ir egoizmas, bet nemanau tas peržengimas duotų naudos, jau anksčiau minėjau - seksas iš reikalo - darbas ir nemanau, kad tai privestų prie teigiamų rezultatų, gal čia tik mano iškreiptas mastymas, kad lytiniai santykiai turėtų teikti abipusį malonumą

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/04/29 19:08:30 19:08:30

Nenoretum tu jam pati pasiulyti kas trecia diena paisdykauti?!
Tuoj mes tau pribursim ir i dekretines isleisim.

Paskutiiniu metu pasyvia agresija susudomejau tai ja dabar visur matau Atspekit ko as noriu?

"Tik man kazkaip atrodo, jei tas zmogus tikrai pamiltu, jis taptu atidus mylimajai ir perzengtu per savo egoizma."
Tikrai pamiltu?! reikalvimas kad jis pamiltu del ko?
Svetlana, tai kad priesingai. Kai perzengi per savo egoizma tada pamilsti, manau.

Na jei jam nera skirtumo ar su moterimi, ar su kaire, vadinai nera skirtumo.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/04/29 19:23:23 19:23:23

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kai perzengi per savo egoizma tada pamilsti, manau.

Gali ir taip buti, Draugas:). Tik matai, kazkas turi buti ta stumiamoji skatinamoji jega, kad zmogus pamiltu - ir siuo atveju tai galletu buti meile.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/04/29 19:26:23 19:26:23

deepsorrow: Moterys mano, kad visi vyrai hyperseksualųs "satyrai", kuriems sekso reikia visada, tačiau taip nėra.

Kaip temos autore raso, karta i 3 dienas - ar tai hyperseksualumas ?. As ji kitaip isivaizduoju...O as jau nebe tokia ir jauna .

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/04/29 19:30:33 19:30:33

Tai kad meile ateina kai ant sirdies akmenu nera. Meile ateina tada kai sirdi atiduodi.
O cia tema apie uzpakali.
O stumiamoji jega, taip kaip tu ja vadini, zavesys galetu buti. Atvirumas, trapumas, silpnumas, smaigstumas ir tt

Neprisimenu kaip toji pasaka vadinosi. Pamenu kad jausmai zaide slepyniu. Prisimenu, kad meile slepesi kartu su beprotybe.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/04/29 19:48:12 19:48:12

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Neprisimenu kaip toji pasaka vadinosi. Pamenu kad jausmai zaide slepyniu. Prisimenu, kad meile slepesi kartu su beprotybe.

Aha, tikra tiesa, meile ir beprotybe greta. Tuomet yra pasiulymas supaprastinti satykius iki uzpakalio reikalu arba dalykisku reikalu - kad tos beprotystes salia nebutu .
O jei be ironijos:Drauge, kodel manai kad tarp ju santykiai turi buti vos ne platoniski? Ar ne "uzpakalio reikalai" yra ar bent jau daznai buna meiles variklis? Fizinis ir dvasinis buvimai neatsiejami. Jaunai moteriai reikia sekso jau vien del sveikatos ar as kazka praleidau??...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume