Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → padekit

padekit

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/04/07 13:47:44 13:47:44

mariuxas73: man nera gyvenime svarbiausia pinigai,nes laimes ir meiles nenupirksi.atsakymus turiu rasti pats,as tai zinau.daugas sako laikas viska isspres,laikas bus kai tu ja ir pamirsi ir taip toliau.kazkaip nori pakeisi,bet vienas as to negaliu.nes paprasciause ji nieko nenori.bet as kai gryziu as tikrai nueisiu pas ja ir nuosirdziai atsiprasysiu uz tuos 7 metus ir nezinau jeigu ji atleis tai atleis,bet jeigu ir nealeis as tik paprasciause palinkesiu sekmes gyvenime ir kad ji taptu laiminga.ir tikrai as jau niekados nebandysiu susigrazinti jos,tik paprasciause pandysiu gyvent toliau,jeigu nepalusiu.nes ne taip lenga viska papirsti,nes pasmane gyvenime labai daug buvo praradimu ir daug turejas skausmo ir paprasciause kartais nori uzmerkt akis ir viskas.nu turbut parasysiu kaip sekesi man pasikalbet gryzus namo.as tikiu kad viskas bus gerai,reikia tiket kas bebutu.ir aciu visiems kas rase ir kas dave patarimu.ir linkiu visiems kad nebutu pas jus seimose panasiu problemu ir reikia myleti zmogu koks bebutu.ir reikia ismokti atleisti.aciu ir iki

Saunuolis. Daugelis nei to nesugeba.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/04/07 13:53:33 13:53:33

mariuxas73: man nera gyvenime svarbiausia pinigai,nes laimes ir meiles nenupirksi.atsakymus turiu rasti pats,as tai zinau.daugas sako laikas viska isspres,laikas bus kai tu ja ir pamirsi ir taip toliau.kazkaip nori pakeisi,bet vienas as to negaliu.nes paprasciause ji nieko nenori.bet as kai gryziu as tikrai nueisiu pas ja ir nuosirdziai atsiprasysiu uz tuos 7 metus ir nezinau jeigu ji atleis tai atleis,bet jeigu ir nealeis as tik paprasciause palinkesiu sekmes gyvenime ir kad ji taptu laiminga.ir tikrai as jau niekados nebandysiu susigrazinti jos,tik paprasciause pandysiu gyvent toliau,jeigu nepalusiu.nes ne taip lenga viska papirsti,nes pasmane gyvenime labai daug buvo praradimu ir daug turejas skausmo ir paprasciause kartais nori uzmerkt akis ir viskas.nu turbut parasysiu kaip sekesi man pasikalbet gryzus namo.as tikiu kad viskas bus gerai,reikia tiket kas bebutu.ir aciu visiems kas rase ir kas dave patarimu.ir linkiu visiems kad nebutu pas jus seimose panasiu problemu ir reikia myleti zmogu koks bebutu.ir reikia ismokti atleisti.aciu ir iki

Sekmes jums,optimizmo bet kuriuo atveju.

seneliukas

S

4 įrašai

2011/04/08 06:47:48 06:47:48

cia tas draugas kuris:
seneliukas: ot durnas senis.
taigi turi šaibų, tai mesk ją - tegu sau išsikalinėja - kai pritruks babkių ir pradės inkšti - pamatysi kaip grįš.
O tu būk tvirtas diedas ir sakyk - eik šalin kiaune.
Rasi kitą, gerą moterį ir bus gerai. Kam tau šita nesusipratelė?

Saiba tu saiba. Tai ar Zmogus reikalingas ar jo saibos?
O pats esi susipratelis?

[b:qjqqtb59][size=150:qjqqtb59]Šaibos.[/size:qjqqtb59][/b:qjqqtb59]
Ką, skaityt nemoki?

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/04/08 07:30:57 07:30:57

mariuxas73

M

48 įrašai

2011/04/18 11:27:55 11:27:55

nu sveiki,jau praejo 2 savaites ir rytoij gryztu.zmona nett neskambino nei nerase.as per sitas 2 savaites daug ka suzinojau,net 3 knygas perskaiciau.pas psihologa buvau.tik kai gryziu reikes eiti pas ja ir visak suzinoti ka ji galvoja toliau daryti.pries keurias dienas parasiau nuo sirdies laiska,kuriame supratau ka as blogai padariau ir del ko as labai gailiuosi.si laiska rasiau 4 dienas.as galvoju kad niekas jau nepasikeis,2 savaites yra pakankamai tarpas per kuri gali zmogus apsispresti ar kazka pradeti galvoti.bet is jos jokios zinios.ir net baime yra,kaip gryziu ir kai nueisiu,kad vel eilini karta ji ant manes spjiaus.to labiausia gal bijau.bet tik noreciau suzinoti tiesa del ko ji skiresi ir kad ji visa tiesa pasakytu,kokia ji bebutu.nu dabar parasysiu tik po pokalbio kaip sekesi.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/04/18 19:31:48 19:31:48

Sekmes jums, mariuxas, paleiskite situacija kaip bepakryptu jusu reikalas - vadinasi taip turi buti.

mariuxas73

M

48 įrašai

2011/04/21 18:25:29 18:25:29

buvo vakar pokalbis,praejo gan ramiai,ji pasake kad tarp musu viskas baikta ir nera jokiu vilciu.labai skaudu buvo viska klausytis.bet nieko negaliu jau padaryti tik su tuo susitaikiti ir prakenteti viska savyje.net i jokias kalbas nesileido nieko net pabandyti nenori.mano manimu yra 3 zmogus arba apie ji visalaik galvojo.nes tas 3 ir yra kur pries 2.5 metu norejo skirtis.bet apie tai mes nekalbejom nes jeigu tik pradedi ji labai nervuojasi.bet as turbut neklystu.nes kategoriskai nori skirtis ir viskas.jau nieko negaliu padaryti viska jau padariau ka galejau.

prada

P

4 įrašai

2011/04/21 19:09:48 19:09:48

ArunasX: Va cia as galiu padeti, pas mane ta pati situacija buvo, po 23 bendro gyvenimo metu. po sitos situacijos, kuria aprasei, praejo 15 menesiu, as tik dabar pradedu zmona susigrazinti.Svarbiausia yra kantrybe. Kitas labai svarbus dalykas yra neuzknisti savo demesiu. Tiesiog palik ja ramybeje, jokio demesio, bet nepamirsk, laikyk sirdyje

Nuosirdzoai pavydziu tavo zmonai.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/04/21 19:21:59 19:21:59

mariuxas73: buvo vakar pokalbis,praejo gan ramiai,ji pasake kad tarp musu viskas baikta ir nera jokiu vilciu.labai skaudu buvo viska klausytis.bet nieko negaliu jau padaryti tik su tuo susitaikiti ir prakenteti viska savyje.net i jokias kalbas nesileido nieko net pabandyti nenori.mano manimu yra 3 zmogus arba apie ji visalaik galvojo.nes tas 3 ir yra kur pries 2.5 metu norejo skirtis.bet apie tai mes nekalbejom nes jeigu tik pradedi ji labai nervuojasi.bet as turbut neklystu.nes kategoriskai nori skirtis ir viskas.jau nieko negaliu padaryti viska jau padariau ka galejau.

Dabar zinote esama padeti ir tau daug geriau negu likti nezinojimo migloje.Uzsibaige santykiai dazniausiai rodo i tai jog tai nebuvo jusu zmogus..Jus viska padarete, nes taip sakote. Stiprybes.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume