Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → padekit

padekit

Praeivė

P

63 įrašai

2011/04/04 20:15:26 20:15:26

mariuxas73:
praeive: man atrodo, kad jei ja susigrazintumete, po kurio laiko iskiltu tos pacios problemos.
kai jus sakot "prisidirbau", turit omenyje trecia zmogu?

ne as jai istikimas 7 metus.as prisidirbau savo elgesiu,kai gyvenam atskirai.

man atrodo, kol nera treciu asmenu, viskas pataisoma

zinau, kaip sunku ka nors pakeisti, kai pora isisuka i santykiu aiskinimosi maratona. vis tik manau, kad nereikia nustoti bendrauti, tik reikia kitaip bendrauti. tiesiog pabandykit ja pakviesti i pasimatyma ir pabandykit ne tik pasikalbeti, bet ir ISGIRSTI. o tada ir suprasit, ka jums daryti. kiti is sono nepatars, manau, kad zmona pati sako, kas negerai, ko ji nori ir tikisi, tereikia nebelieti savo nuoskaudu, o isgirsti.

mariuxas73

M

48 įrašai

2011/04/04 20:56:03 20:56:03

praeive:
mariuxas73:
praeive: man atrodo, kad jei ja susigrazintumete, po kurio laiko iskiltu tos pacios problemos.
kai jus sakot "prisidirbau", turit omenyje trecia zmogu?

ne as jai istikimas 7 metus.as prisidirbau savo elgesiu,kai gyvenam atskirai.

man atrodo, kol nera treciu asmenu, viskas pataisoma
zinau, kaip sunku ka nors pakeisti, kai pora isisuka i santykiu aiskinimosi maratona. vis tik manau, kad nereikia nustoti bendrauti, tik reikia kitaip bendrauti. tiesiog pabandykit ja pakviesti i pasimatyma ir pabandykit ne tik pasikalbeti, bet ir ISGIRSTI. o tada ir suprasit, ka jums daryti. kiti is sono nepatars, manau, kad zmona pati sako, kas negerai, ko ji nori ir tikisi, tereikia nebelieti savo nuoskaudu, o isgirsti.

matai dabar ji nenori nei matyti,nei girdeti,sake nori buti tik su dukra.ir kai sake laikas parodys kaip bus.bet as niekat nepalikau ramybeje,o tik viska dar apsunkinau,su savo nesamonem.dabar isvaziuoju 2 savaitem,daukas sake kad atstumas gali parodyt savo.tik kazkaip jauciu,kad tarp musu viskas baikta,tik stebuklas gali issaugot musu santuoka,nes visi bandyti pokalbiai baikdavosi barniais ir vieno kito izeidinejimais.ji sako kad paprasciause nemyli.bet as kazkaip abejoju,laikas parodys.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/04/05 08:36:55 08:36:55

mariuxas73: cia
senas hrienas: Na ka cia... Gal tikrai reiketu jums pagyventi kuri laika atskirai, bet tas laikas turetu but skirtas ne galvojimui, kaip tu ja myli ir negali be jos gyventi, bet rimtai savianalizei. O tai gali uztrukti net zinant, kaip tai padaryti. Pradziai uztektu ir noro, o veliau gali but, kad ir rimtos pagalbos teks ieskot.
Reiketu su paciu savim issiaiskint ar tikrai ja myli, o gal tai tik prisirisimas, patogumas, kai tau nieko nereikia daryt, o del taves yra daroma viskas. Dabar, kai tau truksta to komforto issigandai, kad gali tai prarasti...
Manau, kad ji zinojo, kad jos nemyli, bet myledama tave stengesi, kaip galejo ir kaip mokejo, kol uzteko jegu. O dabar... na as ne moteris ir neilisiu jai i vidu,(cia moterys galetu paaiskint jos elgesi) , o as manau, kad ji nusivyle, ir gal but dabar ir myli ir nekencia , tai yra tie jausmai labai susipyne.
Vienzo, pirma tapk saziningas pats pries save. Ir tik paskui visa kita.

cia tai protingi zodziai.[color=#8000FF:2a9gyh0t]o kiek laiko turi praeiti kat atsirinktu ar myli ar neapykanta jaucia[/color:2a9gyh0t]?

Cia gi ne filmas ir po 2 val. nesibaigs. Bet net gi ne laike manau esme. O gali atsitikti taip, kad viena diena praeis ir neapykanta ir meile vienu metu. Vaizdziai galima pavaizduoti tokia meile, kaip lauza kurstoma neapykantos sakom, ir kai nebeliks neapykantos uzges ir meile. Nereikia sito bijoti, bet priimti tai , kaip pamoka.... ir zinoma ja ismokti. Ir nereikia kaltinti tik saves nes niekada nebuna taip, kad tik vienas buna kaltas. Abu prisidirbot, abu ir srebiat.

Svečias

S

689 įrašai

2011/04/05 18:43:18 18:43:18

rasei, kad tu jai po padu. tad, islysk is po pado ir apsidairyk. ji ta zino ir naudojasi tuom

ruta401303622791_db

R

2 įrašai

2011/04/05 19:46:39 19:46:39

as gyvenau su pjoku jis ir sake pasikeis tai laukiau dvidesimt du metus kada nustos be tai ir nenustojo gerti.ir taip rizausi skyrtis nors as ji labai mylejau. tai cia taspac tik ji priklausoma nuo tavo pinigines bet ji taves visai nemyli. meile yra akla ir ji neleidzia zmogui suprasti kad antrapuse nebemyli o tik naudojasi juo.

mariuxas73

M

48 įrašai

2011/04/07 10:53:22 10:53:22

as jau bunu lietuvoje ir jau 5 dienos nei skambinu nei rasiau ir kazkaip dabar atsirado daug klausimu i kurius as ieskau atsakymo,ir dar kad as daug ka supras pradejau.galiu tvirtai teikt kad as buvau savanaudis ir paprasciause as nedaviau paprasciause demesio,uzuojautos.tik dabar turbut jau per velu.ir mylejimasis buvo tik is pareigos,as viska dabar tik pradejau suprasti.ir ji sake viena karta kad ji nori tik buti laiminga.nezinau as gryziu pas ja tik dar po keliu savaiciu ir nezinau kaip pradeti kalbeti ir kaip viska paiskinti kad as labai klydau ir kad budamas as vienas su savim pradejau suprasti.as jos visai nekaltinu kad taip isejo ir kad ji nori skirtis su manimi.labai noreciau kad ji mane isgirstu,as noriu is visos sirdies atsiprasyti jos uz mano elgesi uz mano veiksmus kur as ja labai iskaudinau.as nesu labai tikintis,bet zadu nueiti i baznycia,paprasciause noriu pabuti ten.as kelis sykius buvau kai man buvo sunku ir pirma karta kai ji norejo skirtis ir gi nuejau i baznycia ir prabuvau pusantros valandos ir paprasciause prasiau kad jis man padetu,ta karta jis nenusigreze nuo manes.o dabar net nezinau kaip gryzti namo ir kaip paiskinti savo zmonai kad as labai kaltas,nes ji net matyti nenori nei girdeti.gal tos dvi savaites ir pas ja pasikeis,net nezinau.gal turbut paprasciause nemyli manes ir man tik reiketu ja palikti ir nieko net nekalbeti.gal jai truko tos ramybes ir gal jai skirta geresnis vyras kuris gales padaryti laiminga.nezinau kaip elktis.

seneliukas

S

4 įrašai

2011/04/07 11:33:41 11:33:41

mariuxas73: as jau bunu lietuvoje ir jau 5 dienos nei skambinu nei rasiau ir kazkaip dabar atsirado daug klausimu i kurius as ieskau atsakymo,ir dar kad as daug ka supras pradejau.galiu tvirtai teikt kad as buvau savanaudis ir paprasciause as nedaviau paprasciause demesio,uzuojautos.tik dabar turbut jau per velu.ir mylejimasis buvo tik is pareigos,as viska dabar tik pradejau suprasti.ir ji sake viena karta kad ji nori tik buti laiminga.nezinau as gryziu pas ja tik dar po keliu savaiciu ir nezinau kaip pradeti kalbeti ir kaip viska paiskinti kad as labai klydau ir kad budamas as vienas su savim pradejau suprasti.as jos visai nekaltinu kad taip isejo ir kad ji nori skirtis su manimi.labai noreciau kad ji mane isgirstu,as noriu is visos sirdies atsiprasyti jos uz mano elgesi uz mano veiksmus kur as ja labai iskaudinau.as nesu labai tikintis,bet zadu nueiti i baznycia,paprasciause noriu pabuti ten.as kelis sykius buvau kai man buvo sunku ir pirma karta kai ji norejo skirtis ir gi nuejau i baznycia ir prabuvau pusantros valandos ir paprasciause prasiau kad jis man padetu,ta karta jis nenusigreze nuo manes.o dabar net nezinau kaip gryzti namo ir kaip paiskinti savo zmonai kad as labai kaltas,nes ji net matyti nenori nei girdeti.gal tos dvi savaites ir pas ja pasikeis,net nezinau.gal turbut paprasciause nemyli manes ir man tik reiketu ja palikti ir nieko net nekalbeti.gal jai truko tos ramybes ir gal jai skirta geresnis vyras kuris gales padaryti laiminga.nezinau kaip elktis.

ot durnas senis.
taigi turi šaibų, tai mesk ją - tegu sau išsikalinėja - kai pritruks babkių ir pradės inkšti - pamatysi kaip grįš.
O tu būk tvirtas diedas ir sakyk - eik šalin kiaune.
Rasi kitą, gerą moterį ir bus gerai. Kam tau šita nesusipratelė?

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/04/07 11:39:48 11:39:48

Niekas Mariukas cia tau nepasakys kaip elktis. Atsakymus surasi taip kaip ir praejusi karta.

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/04/07 11:42:30 11:42:30

seneliukas: ot durnas senis.
taigi turi šaibų, tai mesk ją - tegu sau išsikalinėja - kai pritruks babkių ir pradės inkšti - pamatysi kaip grįš.
O tu būk tvirtas diedas ir sakyk - eik šalin kiaune.
Rasi kitą, gerą moterį ir bus gerai. Kam tau šita nesusipratelė?

Saiba tu saiba. Tai ar Zmogus reikalingas ar jo saibos?
O pats esi susipratelis?

mariuxas73

M

48 įrašai

2011/04/07 12:44:30 12:44:30

man nera gyvenime svarbiausia pinigai,nes laimes ir meiles nenupirksi.atsakymus turiu rasti pats,as tai zinau.daugas sako laikas viska isspres,laikas bus kai tu ja ir pamirsi ir taip toliau.kazkaip nori pakeisi,bet vienas as to negaliu.nes paprasciause ji nieko nenori.bet as kai gryziu as tikrai nueisiu pas ja ir nuosirdziai atsiprasysiu uz tuos 7 metus ir nezinau jeigu ji atleis tai atleis,bet jeigu ir nealeis as tik paprasciause palinkesiu sekmes gyvenime ir kad ji taptu laiminga.ir tikrai as jau niekados nebandysiu susigrazinti jos,tik paprasciause pandysiu gyvent toliau,jeigu nepalusiu.nes ne taip lenga viska papirsti,nes pasmane gyvenime labai daug buvo praradimu ir daug turejas skausmo ir paprasciause kartais nori uzmerkt akis ir viskas.nu turbut parasysiu kaip sekesi man pasikalbet gryzus namo.as tikiu kad viskas bus gerai,reikia tiket kas bebutu.ir aciu visiems kas rase ir kas dave patarimu.ir linkiu visiems kad nebutu pas jus seimose panasiu problemu ir reikia myleti zmogu koks bebutu.ir reikia ismokti atleisti.aciu ir iki

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume