Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar gali vyras liautis smurtauti?

Ar gali vyras liautis smurtauti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/08 18:59:07 18:59:07

Svečias: Negali, nes dažna moteris vyrą savo bukunu tiesiog erzina ir veda iš kantrybės - vykdo psichologinį mobingą tiek namuose, tiek darbe. Ir ką su tokiom daryti? Vien babkės, turtai, valdžia, įtaka, egoizmas, o kur meilė, tarpusavio supratimas, atjauta, abipusė nauda, pagaliau atsakomybė? Ką, jos jau nebereikia? Tai akivaizdžiai vakar parodė Rūtos Gr. laida per TV3. Parodė, ką moterys iš tikrųjų laiko meile. Net liežuvis neapsiverčia tai pasakyti.

o tau Ruta Gr. nesake, kad didziausias terorizmas kai diedas pagalve uz bliuskos uzsikisa ir boba vaidina,o paskui forume uz boba raso. Ir kad apsimetinejimas ir zmoniu kvailinimas yra pats didziausias terorizmas? Nes man taip norisi tau duoti i snuki, kad net nebijau kad tu diedas ir su kiausais. Ar vaistuku isgerei nuo apsimetinejimo?

MrMisteris

M

48 įrašai

2011/11/08 19:07:36 19:07:36

Jei trenke viena karta-trenks ir antra. Juo labiau jeigu mato kad moteriske vistiek su juo buna. Nereikia dasileisti iki tiek.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/08 19:53:39 19:53:39

Poisson: As apie smurta dvejopos nuomones : pirmiausia isviso spresti fizine jega konfliktus yra bejegiskumo pozymis , kai baigiasi zodiniai izeidimai, o norisi iskaudinti dar labiau . Nesu daves i skudurus , bet patikekite is moters esu paragaves psichologinio smurto kuris tikriausiai skaudesnis, nei i duda gauti , ji pildavo alejaus ant liepsnos , nes zinojo, kad galiu sudauzyti vaza i siena, bet jai netrenksiu ir tuo naudodamasi lodavo kai tie ziurkes -suniukai kurie paloja ir slepiasi, o kai nueidineji vel loti pradeda . Brr kai prisimenu, viskas viduje virdavo, kunkuliuodavo . Tiek kartu noredavosi istaskyti i siena , net kai spjoves isejau, lakste ir kudakavo , todel suprantu pilnai tuos vyrus, kuriems voztuvai neatlaikydavo ir atidubasindavo . Kas mane sulaikydavo? Gal pagarba sau , kad nepulsiu zemiau jos . As tiesiog apsisukdavau ir prisigerdavau , kad isvemti visa ta susikaupusi ituzi .

[quote:3b4mi1bm]patyrusi smurta rašė:
Esu paragavusi vyro kumscio (tiesa, ne i veida, be zymes). Nenoriu labai jo teisinti, bet esu nemazai prisidejusi savo ikyriomis kalbomis, kaltinimais, kurie jam taip isipyko, kad jis neberado kitos iseities, priejo kritine riba, kaip pats sake veliau. Viena vieninteli karta gavau. Pasimokiau garbingo elgesio, kurio vyras nusipelne. Viskam yra saikas, ir psichologiniam smurtui, kuri jis pajuto is manes, irgi. Issiaiskinom su juo, kad nebuvo tai smurtas, o tik jo gynyba nuo mano puolimo. Manau abu mes kalti [/quote:3b4mi1bm]
Apsispręsk vyras tu ar moteris. Ar smurtaujantis vyras, ar gėjus gavęs į dudą nuo kito gėjaus? Mes jau pripratę, kad vyrai moterim apsimeta, turim Borgija. Bet iš kur tas tavo pyktis ir nepagarba moterims?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/08 19:55:30 19:55:30

Svečias:
o tau Ruta Gr. nesake, kad didziausias terorizmas kai diedas pagalve uz bliuskos uzsikisa ir boba vaidina,o paskui forume uz boba raso. Ir kad apsimetinejimas ir zmoniu kvailinimas yra pats didziausias terorizmas? Nes man taip norisi tau duoti i snuki, kad net nebijau kad tu diedas ir su kiausais. Ar vaistuku isgerei nuo apsimetinejimo?

Tamstai eilinis isterijos priepuolis? - DP ieskote naujos aukos, nes buves nepapsikentes paspruko?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/08 19:58:02 19:58:02

Svečias: Bet iš kur tas tavo pyktis ir nepagarba moterims?

DP forumo bobeles suformavo - tiek stervu vienoje vietoje dar sutikti neteko - gal laisvalaikiu savo gimines komentarus paskaitinekite?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/08 20:16:01 20:16:01

Smurtas, nesvarbu ar jis būtų fizinis ar psichologinis, jis nužudo meilę, išardo šeimas, nerandu nei vieno pateisinimo smurtaujančiam žmogui, gaila tokio..

patyrusi smurta

P

7 įrašai

2011/11/08 20:37:46 20:37:46

Svečias:
Apsispręsk vyras tu ar moteris. Ar smurtaujantis vyras, ar gėjus gavęs į dudą nuo kito gėjaus? Mes jau pripratę, kad vyrai moterim apsimeta, turim Borgija. Bet iš kur tas tavo pyktis ir nepagarba moterims?

Prasau pacituoti mano zodzius, kur as rodau pykti ir nepagarba moterims?
O stai pykcio ir nepagarbos vyrams cia apstu.
Del Borgios - net musu rasymo stiliai skiriasi kaip diena nuo nakties, ot vaidenasi jums visokie biesai, tuoj savo seseli itarineti imsite

patyrusi smurta

P

7 įrašai

2011/11/08 20:40:19 20:40:19

Turbut daugelis nustebs, bet moterys smurtauja pries vyrus ne taip jau ir retai, tik skiriasi forma, bet ir fizinio smurto apstu. Tyrimai rodo. Specialiai tuo domejausi.

patyrusi smurta

P

7 įrašai

2011/11/08 20:45:15 20:45:15

MrMisteris: Jei trenke viena karta-trenks ir antra. Juo labiau jeigu mato kad moteriske vistiek su juo buna. Nereikia dasileisti iki tiek.

O ne, jaunuoli, tikrai ne. Jau gerokai laiko praejo - netrenke, nes pakeiciau savo elgesi. Nereikia visu atveju i viena kategorija suplakti. Neina kalba apie "virtuvinius boksininkus", o tik apie tuos, kurie neiskente moters psichologinio teroro: izeidinejimo, spaudimo ir pan. Tikrai nesu pries moteris, bet megatu teisybe, o ji siuo atveju tokia. isbandziau savo "kailiu".

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/08 20:48:42 20:48:42

patyrusi smurta:
Svečias:

Prasau pacituoti mano zodzius, kur as rodau pykti ir nepagarba moterims?
O stai pykcio ir nepagarbos vyrams cia apstu.
Del Borgios - net musu rasymo stiliai skiriasi kaip diena nuo nakties, ot vaidenasi jums visokie biesai, tuoj savo seseli itarineti imsite

Patyres smurta boba Poisson

Tave tikrai kažkas mušė per galvą

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume