Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar gali vyras liautis smurtauti?

Ar gali vyras liautis smurtauti?

patyrusi smurta

P

7 įrašai

2011/11/07 19:02:11 19:02:11

Esu paragavusi vyro kumscio (tiesa, ne i veida, be zymes). Nenoriu labai jo teisinti, bet esu nemazai prisidejusi savo ikyriomis kalbomis, kaltinimais, kurie jam taip isipyko, kad jis neberado kitos iseities, priejo kritine riba, kaip pats sake veliau. Viena vieninteli karta gavau. Pasimokiau garbingo elgesio, kurio vyras nusipelne. Viskam yra saikas, ir psichologiniam smurtui, kuri jis pajuto is manes, irgi. Issiaiskinom su juo, kad nebuvo tai smurtas, o tik jo gynyba nuo mano puolimo. Manau abu mes kalti .

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:02:57 19:02:57

Nežinau, kas čia susirinkę. Bet kai matau vyrus, tokiais žodžiais apie moteris rašančius- bjauru. Jei į temą, tai man tokie į smurtautojus panašūs.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:04:36 19:04:36

patyrusi smurta: Esu paragavusi vyro kumscio (tiesa, ne i veida, be zymes). Nenoriu labai jo teisinti, bet esu nemazai prisidejusi savo ikyriomis kalbomis, kaltinimais, kurie jam taip isipyko, kad jis neberado kitos iseities, priejo kritine riba, kaip pats sake veliau. Viena vieninteli karta gavau. Pasimokiau garbingo elgesio, kurio vyras nusipelne. Viskam yra saikas, ir psichologiniam smurtui, kuri jis pajuto is manes, irgi. Issiaiskinom su juo, kad nebuvo tai smurtas, o tik jo gynyba nuo mano puolimo. Manau abu mes kalti .

Vyruti, kodėl už moterį rašai? Juokdariai jūs daugiau nieko

patyrusi smurta

P

7 įrašai

2011/11/07 19:08:16 19:08:16

Svečias:
patyrusi smurta: Esu paragavusi vyro kumscio (tiesa, ne i veida, be zymes). Nenoriu labai jo teisinti, bet esu nemazai prisidejusi savo ikyriomis kalbomis, kaltinimais, kurie jam taip isipyko, kad jis neberado kitos iseities, priejo kritine riba, kaip pats sake veliau. Viena vieninteli karta gavau. Pasimokiau garbingo elgesio, kurio vyras nusipelne. Viskam yra saikas, ir psichologiniam smurtui, kuri jis pajuto is manes, irgi. Issiaiskinom su juo, kad nebuvo tai smurtas, o tik jo gynyba nuo mano puolimo. Manau abu mes kalti .

Ne, as moteris, tik nenoriu savo vardo rasyti. Patikekite, gailiuosi ir padariau isvadas. Daugiau musimu nepatyriau, nes elgiuosi garbingai. Aisku nepateisinu nuolatiniu smurtautoju, kuriu moterys pries juos nenaudoja psich. smurto.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:11:52 19:11:52

patyrusi smurta:
Svečias:

Ne, as moteris, tik nenoriu savo vardo rasyti. Patikekite, gailiuosi ir padariau isvadas. Daugiau musimu nepatyriau, nes elgiuosi garbingai. Aisku nepateisinu nuolatiniu smurtautoju, kuriu moterys pries juos nenaudoja psich. smurto.

o as galvoju, kad jus vyras, na kaip Lelis kur boba apsimetineja

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:16:44 19:16:44

Aišku, kad vyras. Čia dauguma trenkti.

patyrusi smurta

P

7 įrašai

2011/11/07 19:17:03 19:17:03

[quote="Svečias"]
Galvokite kaip norite, as nuosirdziai. Betgi kas cia neitiketino? Moterys daznai pacios isprovokuoja mustynes. O pripazinti ta ne kiekviena sugeba. As myliu savo vyra, todel ir pripazinau savo klaida. Dabar po tokiu komentaru pajutau uzuojauta...vyrams. Jie privalo visas moteru isterijas iskesti. Nenuostabu, kad tikru vyru mazeja, tokie jiems reikalavimai keliami, kad nedaznas atitinka:(.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/08 05:37:29 05:37:29

Svečias: Aišku, kad vyras. Čia dauguma trenkti.

Puikus BOBISKOS "tolerancijos" pavyzdys - dar klausimu apie moterisko tyciojimosi galimybes bus?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/08 06:03:41 06:03:41

Negali, nes dažna moteris vyrą savo bukunu tiesiog erzina ir veda iš kantrybės - vykdo psichologinį mobingą tiek namuose, tiek darbe. Ir ką su tokiom daryti? Vien babkės, turtai, valdžia, įtaka, egoizmas, o kur meilė, tarpusavio supratimas, atjauta, abipusė nauda, pagaliau atsakomybė? Ką, jos jau nebereikia? Tai akivaizdžiai vakar parodė Rūtos Gr. laida per TV3. Parodė, ką moterys iš tikrųjų laiko meile. Net liežuvis neapsiverčia tai pasakyti.

Poisson

P

33 įrašai

2011/11/08 16:47:23 16:47:23

Svečias: Aišku, kad vyras. Čia dauguma trenkti.

Tipiska smurto auka : is pradziu loja , po to rekia kai gauna i kaili

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume